Тренировки в домашни условия - 114

• 39 895
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Започнах днес Epic Heat:
- правилно ли съм разбрала, че тя тренирала с 12,5 кг х 2=25 кг? Та аз използвах 3 кг х 2 = 6 кг Sad
- изненадах се, че има няколко минутки разтягане накрая. Ще трябва да си намеря нещо кратичко и за загрявка.
- добавих и едни 10 мин корем с Анджела , доста приятни https://www.youtube.com/watch?v=qvrW-FuN_00

# 436
  • Бургас/Пз
Да, Пайла с толкова, че и в някои тренировки със 17.5кг. Опасна е Simple Smile Аз също съм далеч от нейните.
Днес ден 9 от Епик 3 със сромните 6 и 9кг, довърших с глутеус от коледното предизвикателство. Доволна съм. 60 - 65 минути ми е перфектната тренировка.
С храненето съм много добре последните 10 дни и веднага имам резултат. Дори и само вода да е било, пак ме устройва Simple Smile

# 437
Agent, съжалявам! Бързо и леко да отминава! Честит да ти е рожденикът! Непо, да е жива и здрава и твоята мома!

Тили, благодаря за споделеното за Бохо! А твоите разходки сутрин звучат много идилично! Аз все се опитвам да намеря повече време за себе си, но май колкото и да се опитвам, просто трябва да работя по-малко ...

Вчера и днес бягане по програмата за маратона. Довечера плуване и сауна.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 23:39 от Анонимен

# 438
  • Бургас/Пз
Непо, Агент, да са ви живи и здрави рогатичките дечица. И моето първото е коза, ама си я търпя и обичам Simple Smile
Агент, със сигурност е гадно разболяването, затова колкото и да е леко се пази максимално. Бързо оздравяване на всички болни в семейството!

Момичета, които имате опит с Каролин, може ли да споделите през колко дни са й почивките ?? Във всяка програма различни ли са дните с тренировки??

# 439
мисля, че 4-ти и 6-ти са дните за почивка.
Ето тук има ревю за всяка програма.... най-накрая е календара.
https://www.carolinegirvan.com/
А тя колко беше висока?

# 440
Честито на Агент и Непо. Да са здрави, щастливи и добри рождениците!
Агент, бързо възстановяване. Не е само ковид май, всички вируси са на стероиди тази година.
На мен ми изглежда към 165 Керълайн, но това си е лично мнение. не изгледах цялото й видео с въпроси и отговори, може там да е казала.
Днес- кикбоксинг табата + блиц тренировка със сто клека с Хедър. В крайна сметка имаше доста повече плиометрия от очакваното.
https://youtu.be/Wz7G-92ugNM
https://youtu.be/YowEcVbmUXE

# 441
Момичета, които имате опит с Каролин, може ли да споделите през колко дни са й почивките ?? Във всяка програма различни ли са дните с тренировки??

Във всяка програма Карълайн се придържа към една и съща схема - първите три дни от седмицата са силови тренировки, четвъртък е active rest day, в който можеш да правиш нещо по свое желание и нужда (дълга йога, кардио, колоездене, продължително ходене), петък е силова за цяла тяло, събота е почивка, неделя е кардио (обикновено HIIT). Така вървят дните, като всеки може да си ги нагласи за удобство (примерно да почиваш понеделник и петък), но е добре последователността да се спазва. Много добре планира тренировките Карълайн.
Например една седмица има две силови за долна част и две за горна, следващата е обратно. В тренировката за цяло тяло акцентира на част от тялото, която е останала “пренебрегната” в предишните тренировки и т.н.
HIIT при нея е истински кошмар за някой с моя бързо ускоряващ се пулс и половината просто ги заменям с по-нормално кардио.

И да, тежестите и са просто утрепителни, но тя си е нереална 😂 Лично аз вече успявам да правя долна част с 3/4  от нейните с прилично  темпо и техника. За горна част обаче си стоя на 1/2 или съвсем мъничко повече.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 06:22 от Vetrena

# 442
Еди, Kissing Heart Hug

Агент, пращам колкото енергия мога към теб (лошото е, че напоследък силите ми не са това, което бяха Stuck Out Tongue Winking Eye). Ставам в 7:20, приготвям закуска и храна за училище на дребните, изпращам ги в 8:20 и понеже все още е напълно тъмно спя на дивана, докато не ме събудят птиците Rolling Eyes Все едно не съм аз.
Чай от риган, мурсалски чай, салвия, мащерка всеки ден. Прекрасни са за белите дробове и укрепват имунитета Heart Ще се справиш Kissing Heart

Контактни бяха децата преди ваканцията на няколко пъти. Бяха болни и двете без температура, но повръщане и отпадналост за по ден-два, отрицателен беше теста в къщи. Аз се бях паркирала без никакви сили и силно главоболие през Ноевмври, точно след тях, но и моя тест беше отрицателен.

Днес 30-Minute BodyCombat-Inspired Workout + 6км бърз ход

# 443
Агент, бързо възстановяване ти желая! Съжалявам, че ти се случи. Честит рожден ден на детето!
Честит рожден ден и на голямата девойка на Непо! Да са ви живи и здрави!

Вчера направих тренировка крака сутринта преди работа. Наложи се да я съкратя с 2 упражнения. Свърши ми парата на шестото, въпреки ВСААто, че и от него само 2 серии направих. Да не говорим, че тежестите на клековете бях намалила значително.
Поне нямам МТ. Усещам мускула като работил, но не е като моето пост-ковидно куцане цяла седмица след крака с микро тежести.

1. гоблет клек 4х20
2. БГ клек 3х12
3. Тяга 4х13
4. сумо клек 4х15
5. абдукция с ластик 4х30
6. отпад с гира 2х12

Планирах и напади (странични и статични), и преден клек, но си останах с планирането. Следващата седмица.
Няма как да не ми се отрази орязване на тренировки 6 месеца заради контузия + Ковид за капак.
Ще си дойде всичко на мястото. Връщам се към старата ми схема:
Пон: глутеус/гръб
Вторник: рамо+ бицепс+ корем
Сряда: предно бедро/вътрешно, външно, глутеус
Четвъртък: горна част/трицепс
Петък: като сряда
Събота е за дълга йога, кротко тичане, корем. След месец-два ще преместя крака/гръб в зала
Неделя се тича задължително, йога също.

Довечера- гърди-гръб- трицепс-корем. Без тичане днес. Вчера също не тичах. Утре вече задължително, ако ще и в тъмното да е. Имам человка, но е още по-студено на тъмно.

# 444
  • Бургас/Пз
Благодаря много, Ветрена. Изключително много ми допада това акцентиране на определена мускулна група.
Не винаги ми се получават трите поредни тренировки, но гледам поне да спазвам поредността и да не ги размествам. И да, нейното кардио наистина е жестоко.

# 445
  • London
Здравейте вчера имах по-дълга тренировка с повече серии повторения. Общо взето успях да я направя с едни , - 5 минути сигурно в които вече мускулите ми отказваха.  Свързах се с треньорката да питам за умората, която ме наляга след тренировки и липсата на енергия....и ми каза, че навярно не ям достатъчно въглехидрати, което често жените избягваме при желание да свалим килограми, но с тежки тренировки не се съчетавало. Та такива ми ти работи.....

Успешен тренировъчен ден на всички.

# 446
  • Бургас/Пз
Здравейте вчера имах по-дълга тренировка с повече серии повторения. Общо взето успях да я направя с едни , - 5 минути сигурно в които вече мускулите ми отказваха.  Свързах се с треньорката да питам за умората, която ме наляга след тренировки и липсата на енергия....и ми каза, че навярно не ям достатъчно въглехидрати, което често жените избягваме при желание да свалим килограми, но с тежки тренировки не се съчетавало. Та такива ми ти работи.....

И вероятно е права. Прочети повече за предтренировъчното и следтренировъчното хранене при Страхил Иванов. Много добре е обяснено какво, кога и по колко да се яде преди и след тренировка, за да не ти пада кръвната захар, енергиятапи да не чувстваш тази слабост в мускулите. За да се получат ефективни тренировките е най-добре да се започне от храненето. Дори и човек да няма нужда от сваляне на кг-те, резултатите му ще са в пъти по-добри, ако макронутриентите са в определено съотношение.

# 447
  • Някъде по Дунава
Днес ден 3 от Фиърс на Хедър - горна част. Трябваше да направя ден 8 от другата ѝ програма (пак горна част), но аз тренирам сутрин, а тя пуска тренировките по обяд.

# 448
  • London

И вероятно е права. Прочети повече за предтренировъчното и следтренировъчното хранене при Страхил Иванов. Много добре е обяснено какво, кога и по колко да се яде преди и след тренировка, за да не ти пада кръвната захар, енергиятапи да не чувстваш тази слабост в мускулите. За да се получат ефективни тренировките е най-добре да се започне от храненето. Дори и човек да няма нужда от сваляне на кг-те, резултатите му ще са в пъти по-добри, ако макронутриентите са в определено съотношение.
Аз поначало имам афинитет към ниска кръвна захар, та там може да е ключа към палатката. Друго е че често не закусвам, не ми се яде просто .....явно друга грешка. Ще гледам да поправям тези пробойни.

# 449
  • Бургас/Пз
Ла Картала, аз също съм с ниска кръвна захар /3.6- 4/ и знам как се чувствам по време на тренировките. Когато обаче започнах да тренирам в залата и с по-високи тежести ми се е случвало да не мога да си тръгна след тренировка поради рязко спадане на захарта. Тогава се наложи да обърна по-сериозно внимание на храненето и така успявам да я държа в нива 4-4.2. По-висока никога не е била, но поне гадните симптоми по време на тренировките се появяват много по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт