Тренировки в домашни условия - 114

• 39 881
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • 1st floor
Ееее от кога чакам тази тема, браво! Heart
От кога? Laughing

# 496
Joy

Sprinkles и ние не пием от 1ви ти. Аз до сега съм се изкушила с няколко чаши вино, но не е всяка вечер. Той вечеря колагенов бульон, аз някакви зеленчуци обикновено.

# 497
  • 1st floor
Леле, Духче, чак ме е срам, като те чета как се храните. У нас е пълно мазало с храната - всички ядат всичко и по много. Само аз правя някакви опити, не особено успешни, с качеството и количеството.

Агент, лоша си с това сирене! Laughing Обожавам кашкавал и синьо сирене...

За днес отчитам поредната DCT-T тренировка и след нея цяло тяло от програмата. В обратния ред едва ли щях да мога да ги  направя.

Благодаря на всички за пожеланията за РД на дъщеря ми. Толкова бързо взеха да препускат години, че ми е трудно да го асимилирам. Вече прави планове след година, когато завършва университета, да се изнася. Знам, че е в реда на нещата, радвам се, че е оправна, но още от сега ми е леко тъжно.

# 498
  • Бургас/София
Започнах 12 weeks 2.0 на Хедър. Днес отметнах ден 3. Харесва ми, но малко се дразня, че тренировките и в тази нейна програма са все по 40 минути и се налага да търся нещо да добавям. Обикновено е корем, но се случва и да ме домързи.
Днес сутринта бях 50.1 кг., което за мен е доста и е необичайно. Обикновено съм 48-49 кг и не мърдам. Не знам на какво се дължи. Ще гледам да правя повече кардио колкото и да ми е неприятно.

# 499
А, Непо, то това сега е резултат от злоупотреба с мезета и алкохол декември. Мъжът ми се готви за тежко състезание лятото и от сега се взима в ръце, че след счупения глезен и празниците не беше в добра форма. Аз преминавам от кръг в елипса Joy беше решил 10 дни да е на плодове и зеленчуци и сурови ядки, а вечер само костен бульон. Аз и аз горе долу така, като изключим, че дояждам някоя и друга манджа на малкия, но да речем, че 80% от храната е сурови плодове и зеленчуци. Сега остават три дни по пълнолуние по сериозно да се справим и после приключва екстремната фаза. Той веднага се изчисти от мазнините по корема дето леко ги трупна, аз също се чувствам добре, с изключение на това, че ми е студено. Просто е много лесно Joy да не готвиш, да не пазаруваш, обаче вече ми липсва социалният аспект на вечерята. Освен това той е толкова железен, че отказва и гости, а на мен това най-много ми липсва Joy та с нетърпение чакам вече да минават тия 4 дни

# 500
Привет, спортни! Simple Smile

Готова съм с дългото тичане, остава ми йога следобед, и това е.
Моята сутрин:
Протеин на прах
21.300м навън - 1,184 калории Joy Не си правя илюзии, няма да си ги доизям.
Протеин на прах, глутамин, магнезий, еластор (колаген)
50гр овес с гореща вода, канела и малък банан ( Вгх 58гр)

Обядът ще е пилешки гърди и жасминов ориз (60гр в сурово състояние, х3 сварен- 180гр, 48гр вгх)
вечеря - пилешки гърди на тиган с босилек  и печено брюкселско зеле (любимо)

Баб1, на мен кардиото ми е любимо, защото е лесно. С тежестите е напън голям. Обичам тренировките за горна част, но тези за долна.....Българският клек и нападите са ми много тежки. Ще преместя нападите в началото, за да ми се махнат от главата, и не ме стресират.

Да похваля Гармина- не го заредих навреме, и ми изгасна на последните 100м. Мислех, че съм загубила тренировката, но е отбелязана. Не цялата информация е там май, но основното се показа.

# 501
Момичета, здравейте Simple Smile не помня кога писах за последно, но ни завъртя една въртележка от събития, ковиди и т.н, та тренировките останаха на заден план. Бързо оздравяване на всички Simple Smile
life is love, благодаря че си се сетила за мен.
Та, преди няколко дни започнах отново Low impact на блендерите. Реших в дните за корем, да правя нещо на Ейми за диастаза, понеже не мога да преценя имам или не Grin Бебето е на 4 месеца и половина, а на мен ми остават 2,5 кг да стигна килограмите от преди бременността, но след това искам да стигна и тези от преди първата Grinning Няма да бързам, поставям си малки цели, че с тази регресия в съня и кърмене по 2938464 пъти на вечер, понякога не намирам сили за тренировка.
Та на ръст 163 см, съм 64,5кг в момента. Определено се възприемам и харесвам повече отколкото след първото раждане и го отдавам на тренировките през бременността.

# 502
Привет😘 днес трябваше да почивам,но тренирах ,сравнително лесна тренировка за програмата ,глутеус ,утре съм на планина и няма да тренирам друго.

# 503
Днес ден 1-ви от 9-та седмица на 645. Третата фаза явно ще е типична за ББ откъм повечко кардио и плиометрия. Което ми напомня, Арсен, ти ли искаше да пробваш кардио тренировка от програмата? Не бих препоръчала, на мен те не ми допадат.
Sprinkles, да аз мислех да пробвам, но след като разгледах подробно кардиото и на мен не ми допадна!
Ла Катрала защо не разгледаш и нещо друго за начинаещи, толкова хубави и безплатни неща има, приятни, няма да те каталясват така...Не знам, аз съм привърженик на постоянството и малките крачки...такова изсилване, липса на енергия, едвам да си довършиш тренировката, да ти отказват мускулите не е ок...ще дойде момент в който ще се откажеш. С храната също така ...не я спирай бирата, ограничи я до 1-2 пъти седмично по малко. Гледай на всяко хранене да имаш месо/яйца/ извара. На лято пък като искаш да отслабнеш поброй малко калории с фитнеспал. Нещата всъщност не са чак толкова сложни. Сложни стават когато обикновен човек, който просто иска да изглежда добре тръгне да се изсилва да тренира и да се храни като професионален бодибилдър.
Вчера правих стречинг с Витас, днес ще търся нещо да дупе с Керълайн.

# 504
Привет и от мен, момичета Blush
Днес си отспах за цялата нервна седмица, хапнах принцески с яйца и сирене (е, с протеинов хляб, много белтъци и мъничко жълтък, пък и сиренето беше полумаслено. Няма шега - ще се чистят сланинки Grinning). После четох книга и пих кафе, разкош....

С огроооомно удоволствие си направих отложения за днес ден 9 от Ендгейм - цяло тяло с дъмбели, а след това 20 минути кростренажор и 15 минути стречинг. Чисто нова съм. Имах нужда от това време за себе си.

Ла Катрала, присъединявам се и аз към препоръката на арсен и другите момичета за по-поносими, не толкова изтощаващи тренировки. Да, всеки има различна нагласа, но ако нещо не ти носи истинска наслада, си много по-склонна да го зарежеш. Аз обожавам да тренирам и не ми омръзва, може би защото съзнателно се пазя от крайности, стремя се да не стигам до силни мускулни трески, при които едва да изкачвам стълби например. Искам спортът да ме "повдига", не да ме смазва.
По отношение на храната също търся баланс. Храня се само с неща, които обичам. Безвкусна храна не ми носи удоволствие, а храната, освен гориво за телата ни е и едно от големите простички удоволствия в живота, поне за мен. Бирата е ок, ако е малка, влиза ти в калориите за деня и не е всеки ден (поне докато отслабваш). Бутилката розе през уикенда е супер (аз и бяло, и червено пия Grinning).
В крайна сметка всичко зависи от нашите лични цели. Ако се готвя за състезание, ще търся перфектна подготовка и ще си платя цената. Аз обаче тренирам и де храня за здраве, добра форма, самочувствие, психически релакс и като контрапункт на натоварените делници. Затова тежките ограничения не само не са необходими, ами направо са противопоказни Grinning
Успех Hug

# 505
  • London
Днес ден 1-ви от 9-та седмица на 645. Третата фаза явно ще е типична за ББ откъм повечко кардио и плиометрия. Което ми напомня, Арсен, ти ли искаше да пробваш кардио тренировка от програмата? Не бих препоръчала, на мен те не ми допадат.
Sprinkles, да аз мислех да пробвам, но след като разгледах подробно кардиото и на мен не ми допадна!
Ла Катрала защо не разгледаш и нещо друго за начинаещи, толкова хубави и безплатни неща има, приятни, няма да те каталясват така...Не знам, аз съм привърженик на постоянството и малките крачки...такова изсилване, липса на енергия, едвам да си довършиш тренировката, да ти отказват мускулите не е ок...ще дойде момент в който ще се откажеш. С храната също така ...не я спирай бирата, ограничи я до 1-2 пъти седмично по малко. Гледай на всяко хранене да имаш месо/яйца/ извара. На лято пък като искаш да отслабнеш поброй малко калории с фитнеспал. Нещата всъщност не са чак толкова сложни. Сложни стават когато обикновен човек, който просто иска да изглежда добре тръгне да се изсилва да тренира и да се храни като професионален бодибилдър.
Вчера правих стречинг с Витас, днес ще търся нещо да дупе с Керълайн.

Мерси за коментара. Май трябваше да спомена, че не обичам яйца.....и месо също не обичам много, насилвам се с него общо взето. Сирена обичам, особено с маслини и домати в компания.

Е, то нали идеята е да се измориш, изпотиш? В тази програма идеята е за минута да направиш колкото може повече упражнения.....реално следват философията на кросфита, ако не се лъжа те и с това се занимават и състезават. В апа има и йога, бокс, танци от други треньори развиващи се в тези сфери, серия видях за възрастни хора и за бременни. Ако усетя нещо проблем ще се ориентирам към серията за възрастни.Joy За мен е много важно да имам контакт с треньора и да го харесвам.....тук го имам и това ме мотивира. Не съм привърженик да следвам 20 източника .....ще се ошашавя.Joy Може след време да пробвам и друго, но засега следвам каквото почнах.

Днес сигурно 2 часа ми минаха в лъскане на фурна, хладилник, прахосмукачки, сортиране на играчки ( това най го мразя ) имаме към 200 стъклени топчета и докато ги намеря и прибера, пък плодове, животни, яйца, колички , копчета....аман. Да ви кажа жива тренировка си е това.....Joy

Друго щях да питам.....някой от вас скача ли на въже?

Хайде оставям ви, че ей това ме чака и е време да се поизпотя ....

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 16:46 от La Catrala

# 506
"Е, то нали идеята е да се измориш, изпотиш? В тази програма идеята е за минута да направиш колкото може повече упражнения".

Е, ако това е идеята иди на сауна Simple Smile))
Пътят по който си поела в силно вероятно да свърши с травма. Преди всичко е редно да се запознаеш с техниката на базовите упражнения, което в идеален случай се прави на живо от знаещ човек, но би могло да се постигне и посредством самоубочение през интернет.
Много повторения за кратък период от време гарантират неправилно изпълнение, когато трениращият е начинаещ.

Сиренето добре, маслините добре, но заедно = на твърде много мазнини. При липса на протеини от яйца, месо или друг източник = мазнини и въглехидрати - кофти комбинация. Мазнини и въглехидрати комбинирам само ако са ми основен източник на храна и да под формата на плодове и ядки. А при наличие на алкохол трябва да знаеш, че организмът се заема преди всичко с него, след това идва ред на останалите храни постъпили в тялото.
Нито една храна сама по себе си не е нещо трагично и страшно, но комбинацията прави резултатите. Има базови правила, за не смесване, а при избор на хранителен план със смесване е нужно да се следят количествата на нещата.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 17:05 от Дух (:

# 507
Начинаещ да се хвърли направо в AMRAP не е много добра идея. Първо трябва да се опознае базата. А при амрап-а е бързина. Ако искаш да се потиш разгледай някакви базови хийт-ове (HIIT). И пак си ги прави с твое темпо в началото.

# 508
Вчера почивах. Днес 3 ден епик хийт + 10 мин корем пак с Каролин https://www.youtube.com/watch?v=5bgVXyP0IIM&t=643s . Тя кога тренира корема, май няма отделен ден за него?

# 509
Аз разбирам всички разумни и добронамерени съвети към Катрала, но също и знам колко е сладко да намериш твоя треньор и да се кефиш. На мен това са ми 50% от кефа на тренировката.
Спомням си в началото как открих Джилиан. Ако не ме беше запалила тя като треньор, може би нямаше да продължа с домашните тренировки. Има толкова готини групови все пак с личен контакт и яка музика. От днешна гледна точка може би нямаше да правя 30 дей шред, където 10 поредни дни е една и съща тренировка, но ето че пък Джилиан така е успяла да ме мотивира, че си го завърших.
Същото се случи и като открих Меган. Обсешън. Но нали всеки ден ме мотивира да тренирам и колкото и да си мисля, че ми е писнало, като пусна видеото и се нахилвам.

За храненето ясно, но май и на Катрала не й е до някакви изчистени програми.

Общи условия

Активация на акаунт