Тренировки в домашни условия - 114

• 39 888
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • London
Ми днес например започна храненето ми с кафе в 8:00..   чак в 12:00 ми се прияде....хапнах резен лимонов кекс с един ментов чай. После направих и тренировката.....издържах я мъжката уж беше да в само за горна част пък то пак 150 клека, 150 коремни, двеста ножици с подскок....и едно упражнение пак толко серии някъде от позиция планк да си пипаш с едната ръка раменете. Аз го поразтеглих де....всичко това в 1 час. Но се справих и съм хипер доволна. След тренировката и банята хапнах скир с мюсли, малко защото нямах апетит, но момичето каза да хапвам това след тренировка. И едва сега към 16:00 часа хапнах малко домат с една две вилици карначе, но пак.....нямам апетит.Joy На вечеря мисля да гръмна една бира....и аз общо взето на нея живея.Joy Не особено спортно ....ама от нея не се отказвам, ако ще турско да стане.

# 481
La Catrala ме застреля от раз с тази бира.
Няма смисъл от тренировки и коремни ако всичко полееш с бира, че и мюсли видях. Несериозно е. Всичко си пратила по дяволите.
Не тренираш ли за да свалиш килограми? Какви са ти целите?

Отивам пеша за моцарела с децата. Аз не я ям, но трябва да ида на разходка, че крачките ми са под 12 000.

# 482
  • Пловдив
Е, де, дебелите и "неправилно" ядящите (като мен Wink) да не се хабят с упражнения, никакъв смисъл няма от тия упражнения за тях, така излиза. Wink
Смисълът при това не се изчерпва само с отслабването.

# 483
Ла Катрала ядеш много малко и тренировките са ти много тягостни и продължителни ,бирата не ти е проблем ,а храната ...Оправи я вдигни протеина .

# 484
  • London
La Catrala ме застреля от раз с тази бира.
Няма смисъл от тренировки и коремни ако всичко полееш с бира, че и мюсли видях. Несериозно е. Всичко си пратила по дяволите.
Не тренираш ли за да свалиш килограми? Какви са ти целите?

Отивам пеша за моцарела с децата. Аз не я ям, но трябва да ида на разходка, че крачките ми са под 12 000.

Целите ми не са да се измъчвам. Наистина не виждам уикенда без бутилка розе....или пък петъка без хубава студена бира с риба. Нали идеята е да се тренира за да си позволяваш тези неща без да ти оказват влияние? Иначе идва депресията и прекалено многото лишения.....което лично мен ще откаже от тренировките,защото ще се обезмислят, .....идеята е да изразходвам тази бира с тренировката, а не като преди да не я изразходвам например. Stuck Out Tongue Winking Eye

Уау но фрейм това е много яко .....😃 Кое е това приложение?

Сега съм с някое друго кило над тези ми кила ...не искам да свалям много. Искам си едрите бедра, но мускулести, аз си се обичам сочна...тук бях върнала леко форма след първото дете ама дойде второто....

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 19:01 от La Catrala

# 485
Добрият стар My fitness pal
И моята философия за живота е такава ,ама дай  малко повече протеин -вкарай някакви яйца и пържоли и си пий биричката...
И тази програма 150 клека и 100 коремни нещо не ми харесва ,взимай едни гири и почвай нещо по със умисъл ,направо една програма на fitness blender ите идеално ще ти дойде....

# 486
La Catrala по каква програма тренираш?

# 487
Това със 100-те коремни, ако наистина са класически коремни преси (тооолкова уважавани от много), нищо няма да ти донесе. Залудо се бъхтиш.

# 488
  • Някъде по Дунава
Днес ден 9 с Хедър - долна част.

# 489
Е, де, дебелите и "неправилно" ядящите (като мен Wink) да не се хабят с упражнения, никакъв смисъл няма от тия упражнения за тях, така излиза. Wink
Смисълът при това не се изчерпва само с отслабването.

Не, не излиза така.
Излиза, че особено за новак е добре от самото начало да научи някои основополагащи правила във фитнеса и да има правилните очаквания. Колко храна и какви макроси подкрепят тренирането и какво е по-добре да си позволяваме рядко. От допълнително движение винаги има смисъл, но  с безразборно ядене не се постигат бързи или впечатляващи резултати. Разбира се, има хора, които не търсят такива, а просто искат да се разтоварят със спорт.

Не всяка иска да отслабва, но много малко искат да са +3 кг след един месец тренировки.

Ето, Ла Катрала иска сочни, мускулести бедра, но за да изглеждат мускулести едни бедра освен мускул се налага да има и относително нисък процент подкожни мазнини. Иначе изглеждат просто сочни/много сочни/напращели.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 21:25 от Agent Provocateur

# 490
  • London
Това със 100-те коремни, ако наистина са класически коремни преси (тооолкова уважавани от много), нищо няма да ти донесе. Залудо се бъхтиш.
. Марипоса е коремната дето правих днес. Доста по-трудна ми се видя от тази с опънати крака. От тази по-бързо издъхнах.

Хора дори само за тонус да е....на мен за начало ми стига просто да добия културата да тренирам редовно. Защото последните години не можех да надвия мързела си. Като се усетя, че вече е ритуално и съм го надвила....и съм влязла в рутината ще мисля по-мащабно. Реално се навих да тренирам отново покрай Десафио ....риалитито, изключително много харесах на какво са способни някои жени, колко са силни физически, изваяни и ме мотивираха.....почнах да следвам някои и да съзерцавам какво правят сещайки се за подвизите им в предаването. Бам ....попада ми на една от любимките ми апп....решавам, че това е момента, защото адски й симпатизирам и искам да й се доверя. И така започна всичко ....и една седмица устисках, казват критичната. Дай Боже така да продължава пък, ако дойде резултат ще се покажа и похваля. Blush

# 491
Агент, радвам се, че си по-добре! Пожелавам на другите болни да оздравяват!

Идеи и съвети за хранене нямам. Споделям виждането, че начинът на хранене трябва да е продиктуван от баланс на здраве, красота, целите, които сме си поставили, и joie de vivre.   

Ние с ММ от 1-ви не пием алкохол - решили сме до пролетната ваканция да не пием. Засега не ми липсва изобщо, макар и ние да сме любители на хубавото вино. Също така смятам, че някои от най-добрите си писмени защити съм писала вечерно време на чаша-две червено вино, та и за работата ми помага Joy За сметка на това, започнах да пия хлорофил. С другите добавки изчаквам - трябва да ходя на годишен преглед този месец и след това пак ще умувам.

Вчера - 645 + бягане в залата. ММ сега се е вдъхновил от залата и даже си взе личен треньор. Опитва се и мен да убеди да си взема, но аз ще изчакам края на 645. Огледалата в залата са бруталнo честни - показват всички проблеми и определено трябва да променя и начина на трениране, и храненето ... Тези почивни дни (при нас 3) сме на ски.

# 492
Спринкълс, ще ми е интересно да кажеш какво видя в огледалото за начина на трениране?

ММ ме снима как тренирам с gopro-то. Виждам си някои забележки, но по-скоро от недостатъци по стойката, които и без това се опитвам да оправя с тренировките. Мислела съм си понякога, че треньор във фитнес сигурно много по-бързо ще постигне хармония там където искам, но пък може и да ги надценявам.

# 493
Агент, пиша най-вече за да кажа, че се радвам че се подобряваш Heart
И наистина си обещавам да не коментирам без скромен и желан съвет.
Децата как са?

Днес с дребната: tae bo cardio ABS Live part 1 @ Billy Blanks - https://www.youtube.com/watch?v=JT124GRxOp4
Изминати километри за деня - 8км.

Моята храна за деня:
закуска - тост с пълнозърнест хляб с кашкавал + кафе
1 мандарина
обяд 3-4 малки лозови сърмички от консерва, няколко маслини, 50г. сирене
вечеря - 4 пилешки крилца + две салати (маруля с репички и ряпа с морков и цвекло)
Пия бордо, като за петък вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 12:41 от ~Биб~

# 494
Ееее от кога чакам тази тема, браво! Heart

Общи условия

Активация на акаунт