Тренировки в домашни условия - 114

• 39 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Спринкълс, да си ни честита, здрава, целеустремена и все така позитивна Hug

Ани, аз си поръчах твоя Animal FLex, че преди седмица един набор смени тазобедрена става и съм и в този стрес Simple Smile
Той е съпруг на тази приятелка, чиято майка я накара да зареже 3 сина и мъж и да се качи с нея на Килиманджаро, помните ли, че ви разказвах, тази баба продължава да е все така активна и аз да съм и все такъв огромен фен!

Очевидно съм недостатъчно заета и уморена, след като имам време и сили да мисля и за такива неща...

PS Ще пиша на Би!

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 23:01 от Agent Provocateur

# 76
  • Бургас/Пз
Агент, понеже са доста хапчета, това е схемата, по която е най-добре да се приемат. Аз лично не винаги успявам, но се старая

# 77
Благодаря, Агент Simple Smile

# 78
Здравейте, напоследък пиша рядко, но иначе си тренирам редовно.
No frame, аз съм правила Epic 1 и 2 - тежки са си тренировките, а са и по 1 час, със загряването стават и повече. Epic Heat ми е по-добре като продължителност-натоварване, когато не ми е достатъчно, добавям нещо допълнително. Стигнах до ден 37 и реших да я прекъсна и да разнообразя малко с Коледното предизвикателство, което пусна Керълайн на 01.12. После ще си довърша Heat. Може да се изравним с Vetrena (не знам докъде си стигнала) и да я довършим заедно 😉
Приятна вечер, момичета!

# 79
За днес - кратка тренировка с пудовка за долна част от Керълайн.
https://youtu.be/hzvZrSZhvVg
Отивам да чета за ползите от хлорофила. Човек може да си направи и сам. Трябват само растения и центрофуга:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 80
Честита да си, Спринки! Все така неуморна, активна и целеустремена!
При нас тези дни отвориха отново шопинг центрове и магазини, съответно наваксвам с коледни и НГ подаръци/ покупки от всевъзможно естество. Респективно време за спорт почти няма, но компенсирам с крачки и мъкнене на тежки торби с по няколко курса до колата на паркинга и после обратно в екшъна.

# 81
Sprinkles, честита да си! Все така да внасяш разнообразие в тренировките, пътуванията и живота! 🥰

Ани, как поръчваш до Германия от айхърб, не станаха ли много високи доставките от лятото? На мен вече ми се свиди, откакто промениха схемата. Вече и с мито плашат.

Тили, този шопинг маратон носи хубаво чувство на изпълнена задача.

Хистаминът в тялото определено се покачва при спорт. При някои хора се проявява в зачервени бузи след физическо натоварване, което говори, че тялото не може да се справи добре с него в този момент. На мен са ми ставали такива силни алергични реакции винаги януари месец. Комбинацията от прекалено ядене на туршии и сарми по Коледа, студено време, стрес на няколко пъти ме е докарвала до спешния кабинет. Човек като си опознае тялото на какво реагира, вече знае и как да внимава.

# 82
Нма да забравя, как на Бъдни вечер преди 20- ина години така хубаво преядох точно със сарми и туршия, че Коледа я прекарах на легло и се освестих чак около Стефановден.

D_ana, лягам си наистина доволна и с чувство на добре изпълнен дълг. Може да звучи смешно, може да се струва инфантилно, но това е нещото, което последните дни а- ха ще ме извади от депресията, която се опитваше да ме полази последните няколко седмици (да си го кажем направо- месец). Hug

# 83
  • 1st floor
Спринкълс, честит рожден ден! Жива, здрава и  успешна да си! Картината на Би е страхотна, и аз съм й фен! Purple Heart Дано всичко при нея е наред!

Днес продължавам със СТронг по график, утра съм на планина.

Хлорофил взех още когато някой писа тук (пусто паметта отдавна ми изневерява), взех го от Ремедиум, беше на промоция, но заложих на таблетките. Не знаех течния какъв вкус има и дали ще ми понесе. И понеже ги  оставих в офиса, а излизах два пъти в карантина, не мога да кажа какъв е ефектът. Сега ги почвам. Simple Smile

https://remedium.bg/hlorofresh-hlorofil-kontsentrat-55-mg-h90-so … -kapsuli-154601/p

В реалната аптека имаше и течен, на сайта не го виждам. Даже, ако не се лъжа, имаше още един вид...

Саморедактирам се, ето ги:
https://remedium.bg/search?q=%D1%85%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%8 … 96af72c3ad4d44d3b

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 07:20 от НеПоКоРнА

# 84
  • Бургас/Пз
Спринкълс, честита да си, много красота и любов да има около теб! ❤️

Дана, само до България да увеличени много доставките. До Германия с Хермес над 35 евро са безплатни, а и ДДС е по-ниско. От Германия до Бг 1кг е 3лв. Виж темата за доставки от Германия до България има различни доставчици, аз предпочитам Габиели, защото имат офис в Бургас. Добавките ми за 3 месеца са към 100лв, тук давам толкова само за 1 месец.

С ужасна МТ съм на цялото тяло, особено на гърба и д...то. Планирам късният следобед да тренирам, че другата седмица се очертава натоварена.

# 85
С ужасна МТ съм на цялото тяло, особено на гърба и д...то. Планирам късният следобед да тренирам, че другата седмица се очертава натоварена.

Миналата седмица с такава МТ на гръб и коремни мускули/ корсет се бях докарала, че почти не можех да се движа. Даже малко поуплаших, бях на крачка да започна да пия Аркоксия, но в крайна сметка се разминах само с ударен прием на Невробекс. Доста неприятно "преживяване" беше. Дано бързо те отпусне, Ани! Hug

Дана, отплеснах се снощи- бързо да се възстановява твоето момче.

Отивам да пия греяно вино!

ПП. UDAYA в момента имат 40% намаление за 6- месечен план.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 15:27 от TuЛи

# 86
Здравейте!
Четвъртък - Full Body Workout (using mini bands).Не съм доволна как го направих,не беше както трябваше.
Петък - Full-Body Resistance Loop Band Workout x3.Не беше лошо,след първия кръг минах на най-стегната лента,която имам (за долната част на тялото).
Днес и утре почивам,усещам че имам нужда,постоянно се чувствам изморена.

Цяла седмица правих упражнения само с мини лента.Хареса ми така,мисля да си правя нещо като тематични седмици.За следващата съм замислила кардио упражнения и може би малко силови от време на време,пък ще видим докога Simple Smile.

# 87
  • Бургас/Пз
Тили, по-добре съм. Даже успях да тренирам - ден 5 и 6 от Фокус. Ден 6 е уникална тренировка за крака. Просто се размазах от кеф.

# 88
Мерси, Ани, увеличиха ги и до Германия с Хермес от 1 юли. Дори и да е ниска цената на добавката (примерно до 15 евро), транспортните разходи понякога идват скъпи (пак 10-15 евро). А и вече начисляват мито над 22 евро, преди беше включено в цената на Хермес. Понякога за една добавка ми се оскъпява страшно много и зарязвам всичко.

Днес само разходка на студа.

# 89
Момичета, помня че преди години в темата или в тази или в другата се обсъждаше една книга "Ензимният фактор". Някой чел ли я е?

Общи условия

Активация на акаунт