Тренировки в домашни условия - 114

• 39 848
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас/Пз
Скрит текст:

Мерси, Ани, увеличиха ги и до Германия с Хермес от 1 юли. Дори и да е ниска цената на добавката (примерно до 15 евро), транспортните разходи понякога идват скъпи (пак 10-15 евро). А и вече начисляват мито над 22 евро, преди беше включено в цената на Хермес. Понякога за една добавка ми се оскъпява страшно много и зарязвам всичко.

Днес само разходка на студа.

Скрит текст:
Странно, преди седмица получих точно от Германия и всичко беше безплатно. Може да зависи и от самите добавки. Поръчката ми беше за 50 евро и нямаше доставка
Ето, има само 3.48 евро, което е ДДС-то. Доставката е безплатна

Момичета, до каква доза магнезий може да се приема дневно??
В момента взимам по 300мг хелат, обаче крампите пак почнаха да се обаждат. Май цитрата по-добре беше специално за крампи.

Нфб, ще чакам с нетърпение да споделиш за Каролин Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 19:21 от ani_d

# 91
  • Бургас/София
Днес отчитам първата тренировка от новата програма Fierce на Хедър: https://youtu.be/LF-fA0g9KNg.
Хареса ми, ще пробвам да се придържам към нея до НГ.

# 92
Ани, оптималната доза магнезий е 400 мг, като тук говорим за най-хубавите форми с висока бионаличност -  цитират, глицинат, бисглицинат. Сякаш имаше още, но съм ги забравила. Аз от години пия магнезиев цитират на Now, поръчвам си най-голямата разфасовка от 250 таблетки, последно от health store поръчах, изгодна беше цената. Пия по две всяка вечер преди сън.

# 93
  • Бургас/Пз
Благодаря, Пагане. Аз в момента пия Хелат. https://revita.bg/shop/magneziy-helat-125-mg?source=google_searc … 1XXQaAo4hEALw_wcB
Пия го 3 пъти по едно, което е общо 375 за ден. Предпочитам по отделно, защото пия и други неща и много често се получават повече хапчета на веднъж, което не ми е ок.

Днес планирам още две тренировки на Сидни. Прегледах ги и вече мога категорично да кажа, че Фокус програмата и предимно кардио Simple Smile Не ми пречи да ги трансформирам, така че ще я избутам докъде мога.

# 94
Леле как се разбих с ден 8 от пъмп - 50 минути крака

# 95
  • Стара Загора
В петък правих кардио то от H&C. Това за мене е нова тренировка - в смисъл, че не съм я правила до сега. Общо взето не видях в нея общо с кардиото като изключим бърпитата. Иначе ми хареса. Вчера си направих почивка и днес мисля да правя следващата от Дупемания - 11.И до колкото успях да я разгледам май има някакви изчанчени.

# 96
Спринкълс, честито пълнолетие на патерица!
За днес - много ненатоварващи 10 минути за корем (първа тренировка в присъствието на малкото, което гледаше с интерес, но явно прецени, че не му е по възможностите; трябва да го пробвам на едни бабешки танци с джейн фонда, може да се включи) + малко по-сериозни 10 минути за горна част с Хедър.

# 97
Със срам си признавам, че за първи път от повече от година съм ви изтървала и се записвам чак сега. Не тренирам, работя по 60 часа на седмица (поне) и имам доста ядове на работа. Надявам се след празниците нещата да се върнат в релси.
Липсва ми моята стара любов от фитнеса. Да се чете Concept2. Агентката ще ме разбере 😘.
Не съм толкова редовна с хлорофила, но вкусът на мента ми допада. Разтварям го с дозата си колаген и го изпивам поне час преди обяда. Така поне съм сигурна, че съм тикнала и двете, иначе все забравям. Старост-нерадост.
Съболезнования на D_ana и дано съпругът на Максимка се възстанови бързо.
*Радвам се, че съм била полезна с инфото за хлорофила.🙂 ММ също пие, защото е фен на всевъзможните хранителни добавки и също забелязва разлика по отношение на телесните миризми.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 01:39 от G&B

# 98
Благодаря, момичета!

Избягахме за два дни в едно ранчо в дивия запад. За съжаление времето не беше с нас (да се разбира студ и силен вятър), но това ми даде възможност да правя йога и да чета книжка. Утре - ден 43 на 645.

Срам - не срам, аз никакви добавки не пия. По празниците като ми остане време ще проучвам и ще си направя план какво, кога и защо.

# 99
Ето ме и мен. Трогнахте ме и се извинявам, че ви разтревожих Hug HugHug
Дана, Агент Two Hearts

Честита бъди, Sprinkles Heart Здрава, успешна, динамична и винаги така позитивна! Много ти благодаря за снимката, усмихна ме много! Hug

Непо, мерси! Blush

# 100
Здравейте!
Днес - 7 кръга от Meta Burn Workout плюс 7 кръга от Big Bang Workout.

СпорТна седмица на всички Simple Smile !

# 101
  • Бургас/Пз
Днес Кикбоксинг и абс със Синди, ден 7 от Фокус. Хареса ми. Добавих и 20мин глутеус с ластик и тежест от коледното предизвикателство на Каролин Simple Smile

# 102
Биб❤️
Днес горна част ,имам още три тренировки до финала ! 💪

# 103
Аз приключих седмица 3 на мезоцикъл 2, напредна програмата, както казах всяка седмица правя по два пъти, ефекта е много добър, но съм много изморена вече. По нова година се пада седмицата почивка между мезо 2 и мезо 3. Тренировките за седмицата:
1. Гърди, рамене, трицепс
2. Rev’d Up Rumble - Lite
3. Крака
4. STS Shock Cardio HIIT 30-30
5. Гръб и бицепс
6. Ден 6 дупе и крака от Фокус със Сидни
7. Почивка
Два килограма съм качила от лятото.
Добавки не вземам... само магнезий, но и него забравям.
~Биб~ , добре завърнала се!

# 104
  • Бургас/София
Днес нещо не ми беше до Хедър.
Отчитам booty+arms с Action Jacquelyn: https://youtu.be/UNYyYuaLrpA и корем с моята абсолютна фаворитка в областта, Pamela Reif: https://youtu.be/ft6MgeTvfYs

Общи условия

Активация на акаунт