Тренировки в домашни условия - 114

• 39 850
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Aрсен, ходила ли си на диагностика inbody? Измерва процентите вода-мазнини-мускули в тялото.
По снимките не личи ли?

От мен днес 10км кардио навън и йога.
Затварям седмицата на 5 силови и 5 тичания (57км). Добре.
Храната е в релси. Не съм махнала плодовете засега.

з- протеин (след тичане на гладно), 50гр овес с гореща вода, 100гр боровинки
о- супа от тиква, 3 варени яйца
в- телешко задушено с грах

# 526
Dez, благодаря за включването! Много вълнуващо за маратона в Париж!  Аз все още довършвам 645 и това също пречи силовите да са ми в добри пропорции спрямо бягането. Може би ще елиминирам кардиото от програмата и ще вкарам бонусите тренировки за крака. Остават ми 4 седмици и не искам да оставя програмата. Бягането също не искам да го оставям. След бягане се чувствам прекрасно, а след маратон усещането е неописуемо! Май ще прежаля красотата за първото море. Моят маратон е на 1 май, след това имам месец и половина до второто море и мога да направя промени.

Отчетът за вчера - ски и 45 минути бягане.
За днес съм предвидила - ски, бягане и йога.

# 527
Sprinkles, Пражкия ми е маратона, на местна почва. Париж ми е далечко.
Много ми се иска да  тичам в Атина през ноември за РД. Ще видя как се държи крака ми.

Ще се подготвяме по едно и също време- супер! Flowers Hibiscus

# 528
  • London
Добър вечер, аз днес го писах почивен ....само едни 6 километра ходене семейно по баири и паланки. 

Лошото е, че преди час си изгорих ръцете с люти чушки и направо изгарят. Направо ми е минорно....много е болезнено. Дано до утре е минало.

# 529
Болните да се оправят! Hug

За храна хич не ми се говори тия дни се наливам със зелен чай и си взех някакви добавки за намаляване на кръвната захар - да видим.

Два дена стигах само до Суперначъръл, ако ще карам на тях обаче, ще трябва да ги правя поне по два пъти дневно, че не са много дълги.
Мацки, колко пъти седмично тренирате и какво правите ако сте извън вкъщи уикенда?

Опитвам се да тренирам всеки ден, ако усещам че съм прекалила почивам през два. Но ако трябва да ходим някъде уикенда оставам без опции за тренировка в повечето случаи се прекалява и с храната.
Къмпингари сме - хотел с фитнес зала не е опция.

Иначе инвестирахме в нова фитнес играчка, която би трябвало да успее да компенсира залата. Заради нея се наложи да си отваряме стената и да сложим допълнителни греди. Нямам търпение да дойде да я пробвам.

# 530
Днес комбинирах две кратки тренировки за ръце с Хедър.
Аз не съм пример за добър тренировъчен режим, защото съм с малко дете. Преди да родя тренирах по 40-50 минути шест пъти седмично.
При пътувания обикновено не съм тренирала. Но аз обичам градски туризъм и обикновено компенсирах с доста крачки.

# 531
За днес 4 два часа преходче изкачване и толкова слизане ...

# 532
  • Бургас/София
Днес ден 4 на Хедър - крака и 10 минути корем с Памела. Имаше Surrenders с един дъмбел над главата и в резултат ме боли едното коляно под капачката. Не постоянно, но при по-дълбок клек или напад. Дано ми мине до утре.
И аз като Zvezdi4ka тренирам по 6 дни седмично, понякога и всеки ден, но в някои дни е йога, бар, Пилатес или ден по избор от седмичния план на Pamela Reif.

# 533
Кали прилича на плексит. А дано не е, че е много коварен и бързичко става хроничен.

Днес ходих на лекар, не казаха да е това. Казаха, че не е нищо сериозно и да вземам тиленол и адвил в по-големи дози и повече дни. Аз миналата седмица вземах само 2-3 дена и по един път на ден.
Казаха ми да се разтягам и да отида на масаж.

За днес се записвам с 45 минутно леко кардио.

# 534
Bab1, пиеш ли колаген? Момичетата коментираха някакъв много хубав (в миналата тема май беше).
Има огромни ползи от него. Моят и той е супер, Еластор се казва, но едва ли е известен.
Ето му състава:
https://obchod.ronnie.cz/s-6750-elastor.html

Calli, браво че не е сериозно!

Агент,ти как си?

Edira, на почивка тичам, правя лицеви и кофички, и йога. Но ако е само уикенда бих се разхождала. Само да ми падне природа!
Сетих се, че и кардиото на Шон съм правила.Joy
Честита играчка!

La Catrala пита за въже- ползвах го редовно за загрявка и финал преди да се контузя.
Тази седмица го връщам като 10мин загрявка, и 20мин след силова крака за подобряване на кръвообращението и кардио (в нетичащ ден). Кракът ми е готов, мисля.

# 535
Здравейте!
При мен короната отмина - отчитам отрицателен тест, старт на нова работна седмица и начало на последна седмица от програмата Стегнато дупе на Руми Илиева.
Тренирам 5 пъти седмично по около 50-60 мин., които влючват и по 5 мин.загряване и 5мин.разтягане. Събота и неделя не тренирам - тогава се разхождам.
Успешна седмица на всички! Бъдете здрави!

# 536
  • London
Cali, той и плексита реално не е нещо кой знае колко сериозно, просто е упорито. Много трудно се диагностицира, при мен като бях на 20....се получи. Тогава ходех на фитнес и на Тае Бо, пиех Ел карнитин и изобщо не можех от него да си дам сметка колко съм изтощена, даваше ми фалшива сила в организма. Черешката беше като позната почна да дава часове по карате и ме покани в групата си да пробвам. Там на някое от движенията се изхвърлих рязко ....и явно оттам бедата. И както се качвах по стълбите едно сърцебиене ( никога не съм имала повече такова усещане от нищото, повече не пийнах Ел карнитина никога ) и ужасна болка....в гърба към ръката. Спокойно може човек да го сбърка с инфаркт, но реално няма нищо общо ( плексит, ако е и двете половини междуребрена невралгия ). Що лекари минах.....и ортопед и кардиолог и тн и тн докато накрая невролог ме диагностицира и пих много дълго Афламил тогава, защото при всеки ветрец, всяко натоварване това болеше стремително с тъпа болка ....особено нощем. Абе голяма гадост с една дума. Отнема ми към година да се оправя. Мисля, че и оттогава проимах отвращение към тренировките и каквото правех бе много Лайт, ако се заемех. Та наистина трябва много да се внимава.....интересното е, че сега нямам и помен от тези болежки при тренировки,а дано така си и остане.Joy

Аз съм на латето.....ще оправям сина за училище, че скоро ще идва да го взима автобуса и после ще видим кога ще вмъкна днешната тренировка.

# 537
Ден 12 от Епик Хийт -горна част ,след работа -спининг .

# 538
Здравейтв, момичета. Аз съм със сладка мускулна треска след вчерашната тренировка, най - вече на глутеуса.
А, да питам тези програми Стегнато дупе и Дупемания безплатни ли са?
Да ги погледна.

# 539
Здравейте, някой да е имал проблеми с менструалния си цикъл, заради интензивни тренировки в домашни условия. Тренирам и дома, като в последно време доста интензивно, но ми закъснява вече две седмици, като не е бременност. Храненето, като калории е достатъчно, а и не съм изключила никоя хранителна група. Не съм поднормено тегло или нисък процент мазнини. Единственото, на което го отдавам е, че много засилих тренировките. Имам час за лекар в петък. Просто исках да видя, дали някой друг е имал подобен опит.

Общи условия

Активация на акаунт