Обсъждане на имотни обяви-26

• 43 465
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Цената май беше около 250 хиляди.
Много е дразнещо - гледаш клип, а после търсиш агенцията в интернет и обявите й. Все едно не можеше да съобщи или изпише цената в самия клип.

Имам подозрение, че апартаментът е купен с идеята да бъде освежен и в последствие продаден с голяма печалба. Не ми прилича на жилище, в което се живее, а и снимките са доста "инсценирани". Купуват някакъв коптор в центъра от наследниците на починали възрастни, изриват хлебарките и дюшеметата, сменят касите на вратите, удрят един ламинат, боядисват в светли цветове, слагат някакви неутрални семпли мебели, които се водят "дизайнерски", малко декор тук там от JYSK, Mömax и т.н., и от 150 000 става на 250 000 евро.
  Това си е бизнес в цял свят . Имаше участник в подфорума, който се занимаваше с това. И не caJYSK, Mömax  мебелите , въпреки, че чак за апартамент на годината да е обявен , ми се струва нереално. Дизайнът е приятен, но си е съвсем любителски.

# 346
Meн ме заинтересува каква е тази джаджа на първа снимка - печка, климатик? Не  виждам никаква тръба навън обаче.

Влагоуловител или овлажнител, а може би и въздухопречиствател, както предположиха по-горе.

# 347
  Това си е бизнес в цял свят . Имаше участник в подфорума, който се занимаваше с това. И не caJYSK, Mömax  мебелите , въпреки, че чак за апартамент на годината да е обявен , ми се струва нереално. Дизайнът е приятен, но си е съвсем любителски.

Разбира се, че е бизнес и няма нищо лошо в него. Тук с този апартамент много ми се струва, че точно това се случва. Дразня се само като почнат брокерите да превъзнасят някакви съвсем обикновени имоти и да им приписват несъществуващи качества и предимства с цел да надуят безобразно цената. Любимото ми е "до бъдеща метростанция", а тая метростанция ще е примерно на 3 километра и то по права линия. Тук в случая прекаляват с хваленето на дизайна, което е смешновато. Имат хората за съвсем прости и невидели явно. Прави си бизнеса, ама не започвай като дъртата циганка, както се казва в поговорката...

# 348
То е ясно, че е бизнес и затова се гони "Уау ефект", а не функционалност.

# 349
Вярно е това за вкусовете - на мен пък точно банята хич не ми харесва, може би заради плочките, иначе е ОК. Ама то като махнеш плочките....
Те брокерите и рекламиращите ги (пускащи линкове) сигурно и от цъкането печелят. Сигурно аз съм голям нервак, ама 10 минути някой да ми се превъзнася и да ръси глупости на търкалета, вместо да мине с камерата из помещенията, ми е супер дразнещо.

# 350
Ох, едва го изтърпях този хвалипръцко 🤐🤢

# 351
Да. Хич не го бива.

# 352
Ама кокетното маце накрая пасва на апартамента. Лъжат млади и глупави купувачи.

Кое му е нефункционалното? Единствено дивана и масичката са малки.

# 353
Помните ли онзи мезонет в Борово, който май пак беше печелил награда и то международна? Ами въпреки че на доста хора не се хареса индустриалния стил, включително и на мен, не може да не се признае, че там има мисъл и дизайн. Този е просто добре обзаведен.

# 354
  • София
А той продаде ли се или още стои?

# 355
Грам уют не виждам в това жилище.
Ми то уютът идва от персонализацията. Възглавнички, растенийца, кученце, вазички, димяща чашка кафенце, коте Сфинкс на дивана, пердета да смениш, маса нова да сложиш, каквото ти харесва, ама са все лични неща.

# 356
  • София

Доста неща съм виждала, ама това влиза в топ 3 Trollface

# 357
Явно много си видяла. При мен това не е в топ 3, а на абсолютно първо място.

# 358

Доста неща съм виждала, ама това влиза в топ 3 Trollface

Smile Умори ме от смях.
Сигурно и споменатата екстра "наблюдение" се дължи на прозореца към стълбищната площадка.

# 359
Направих запитване за бъдещата сграда на Ваклин груп в Младост 4.
Започва април 2022 изкопни работи.
Цената е 1700 евра на кв. м. за двустаен апартамент....

Общи условия

Активация на акаунт