Обсъждане на имотни обяви-26

• 43 310
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Стрелбище ...
беше хубав квартал ..ама лани Wink преди много 30+летА

# 616
  • София
И сега си е много хубав квартал.

# 617
  • София
Не знам защо баните в НС в България са толкова малки. Да, няма нужда да са 10кв, но поне 6? Ясно, че от всичко се пести, но все пак…

Защото собствениците ще изкарат тоалетната на терасата, ще я заустят във улука, а в 6-те квадрата баня ще направят детска...
Всъщност при малките квадратури на новото строителство, където спалнята е 8-9-10 квадрата, а кухнята с диван е преко сили 18, е неефективно банята да е по-голяма. Където спалните са нормални 14-16 квадрата и има отделни холна и трапезна маса, то и банята е с нормални размери.

# 618
Стрелбище ...
беше хубав квартал ..ама лани Wink преди много 30+летА
Скрит текст:

Откъде е тази старата снимка?

# 619
Аз оценявам единствено гледка към зеленина. Единият ни имот има тераса 80 кв. м, която е от три страни, обаче се вижда само град - да, НДК, Златните кубета, от едната страна и Витоша, но все едно си в една бетонна джунгла. В другия ни апартамент се вижда почти само зеленина от юг. Лятото дърветата държат хлад, а понеже повечето са плодови, става какафония от всякакви птици. Но аз обичам природа. Даже една катерица ни се катери по терасата, имаме грозде.

Ние сме постоянно по паркове, караме колела, разходки, супер ценно ми е да има някаква зеленина.
Гледката към зеленина е страхотно нещо. В централните квартали макар и супер рядко изпадат такива предложения, но разбира се са много скъпи. Ето една не особено евтина гледка и от приятен южен квартал. https://imgur.com/82cJ2NJ

# 620
  • Германия
Ох, Raya, толкова се смях 🤣🤣🤣

# 621
Хубав изглед на Стрелбище от преди 30+ години, но на живеещите в къщите изобщо не им беше добре. Тъй като беше определено да ги бутат и да строят блокове на тяхно място, не им разрешаваха да правят никакви ремонти, разширения, надстроявания.

# 622
Големи бани = повече чистене, само в хотел искам такава.
Като чистиш по-често има по-малко чистене Wink

Не знам защо баните в НС в България са толкова малки.
За да се топлят по-лесно без парно Hands Plus1

# 623
  • София
Е айде сега. Ние сме в тристаен НС. Баня+wc е 4кв.м., отделно wc 2 кв. м.. Помещения нормални. Предния ни апартамент беше двустаен НС, да малък двустаен, нямаше как да живеем там с деца, но имаше разкошна една на брой баня с WC около 6-7кв.м. Беше голяма предвид малкото жилище, та там събрахме и пералня и душ кабина и пак имаше място. И най- хубавото, беше с прозорец.  Blush Голям дълъг прозорец с матово стъкло. Еми няма такъв кеф. Още го жаля този прозорец, хем дневна светлина, хем проветряване. Абе цветя имах на прозореца в банята Grinning Това ни в панел, ни в ЕПк го има, в СС рядко, а е много практично.

# 624
Наистина е хубаво в банята да има прозорец. Малко не е довършено, но се вижда идеята. https://imgur.com/a/XAAeBqF

# 625
Наистина е хубаво в банята да има прозорец. Малко не е довършено, но се вижда идеята. https://imgur.com/a/XAAeBqF

Ох тая шарка на гранитогреса е много популярна. Едвам разубедих жената за нея. Иначе добре е станало. Мивките как сте ги правили?

# 626
Направиха я вносителите на плочките, но не смея да препоръчам. Два пъти я правиха. Вторият път ходиха да режат на някакви специални машини и пак не стана идеално. Хубаво стана, но не чак идеално. Поне не ни натовариха много. Излезе около 1400 лева за два метра дължина.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 00:52 от Мъфин

# 627
И аз се включвам.
Локация -важна е. Любими квартали са ми южните- Лозенец, Хиподрума, Белите Брези, Иван Вазов. В момента сме под наем в Лозенец, всичко е на 2 крачки. За мен това е перфектната локация, имаме и парк, но апартамента е северен, слънце почти няма. Това много ми липсва и ме дразни, защото за да видя светлина трябва да ида чак до парка.
Мечтая си за - Слънчева тераска на висок етаж с малко зеленина и гледка към Витоша ще е прекрасно Simple Smile
И приятен квартал със зеленина, в някоя спокойна уличка, но същевременно да имам връзка с метро, защото обичам да се разхождам в центъра ( и в моловете Grinning) . Търсим, уви -за нашия бюджет тристаен можем да си позволим май само в Надежда и Овча Купел. Не ми се живее в Овча Купел- живяала съм там 20 години и нямам много хубави спомени. И Надежда не ми е любим, но за сметка на Люлин и доста други квартали е супер- особено частите към Връбница.
Младостите, Изгрев Изток ми се струват като цял друг свят - някак си не са ми на сърце. Като гледам какви надути са цените, не знам дали не е по-добре човек да живее под наем, докато не намери нещо свястно.
Младостите и Изгрев няма място е едно изречение Wink

# 628
Какво им е в повече на Младостите от на Изгрев. През Изгрев минавам напряко, за да ида до зъболекарката ни и не смятам, че е кофти квартал, даже напротив, доста си е добре.

# 629
Да се сравнява Младост с Изгрев е като да се сравнява Мишо Шамара с Еминем Wink
Лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт