Обсъждане на имотни обяви-26

• 43 303
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Разбира се, че всички тук сме с личното си мнение. А Мишо Шамара що да не се сравни с Еминем, важното е кой колко си вярва, та и с кварталите е така Wink

# 631
Изгрев е чуден квартал. Далеч обаче не е чак толкова прекрасен колкото го възхваляват. Последните години там има доста проблеми - и с презастрояване, и с паркиране, и с други неуредици (работих 2 години там и бях всеки Божи ден там, добре че имах паркинг в офиса 😬). Частта към Борисовата е много хубава, но много от блоковете са стари, занемарени…
Не ме разбирайте погрешно, не ми е кисело гроздето 😀 просто има си и своите минуси, не е Версай. Няма идеално. Бих живяла там само в определени части. Както и навсякъде де. А цените са…

# 632
Wink Цените в Изгрев са точно като за спокоен квартал до парк.
Това му е и минусът на Изгрев - скъпо е.

# 633
За мен Младост е като панелно гето. Блокове, блокове, паркирали коли между тях, абсолютно натъпкан квартал. Беше хубаво преди време, сега лежи на стара слава.

# 634
Някой да иска да си купи БАРАКА в центъра за 18000 евро?
Цитат
Локация - ЦЕНТЪР! Имотът представлява тухлена барака в двор, с площ по проект от 12,00 кв.м., състояща се от складово помещение и тоалетна.

# 635
Някой да иска да си купи БАРАКА в центъра за 18000 евро?
Цитат
Локация - ЦЕНТЪР! Имотът представлява тухлена барака в двор, с площ по проект от 12,00 кв.м., състояща се от складово помещение и тоалетна.
То както няма обществени WC в града, това ще се окаже изключително печеливша инвестиция Satisfied

# 636
Изгрев е чуден квартал. Далеч обаче не е чак толкова прекрасен колкото го възхваляват. Последните години там има доста проблеми - и с презастрояване, и с паркиране, и с други неуредици (работих 2 години там и бях всеки Божи ден там, добре че имах паркинг в офиса 😬). Частта към Борисовата е много хубава, но много от блоковете са стари, занемарени…
Не ме разбирайте погрешно, не ми е кисело гроздето 😀 просто има си и своите минуси, не е Версай. Няма идеално. Бих живяла там само в определени части. Както и навсякъде де. А цените са…
Основното презастрояване по Тинтява не е в Изгрев. В квартал Изгрев потчи няма строителство - на Елемаг завършват едно блокче и Бялото братство си строят сграда. За друго не се сещам.

# 637
Да, има размиване на понятията. Също както Хладилника не е Лозенец. Ама в обявите е Grinning
Затова според мен е по-добре да коментираме по улици или карета между улици. Че имената на кварталите вече за нищо ги нямат - и брокери, и инвеститори,.и купувачи.

# 638
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето един апартамент, който много ми харесва - https://colliers-residential.bg/properties/za-prodazhba/cozy-and … artment-in-iztok/

# 639

Това е в блокът на най-първата възможна линия на Цариградско шосе, която може да съществува. Няма никакво разстояние между него и шосето/магистралата. Това е точно на следващата спирка след Плиска, спирката е буквално пред блока и спират автобуси 280, 305, 84, 284 и тролеи 3, 4, 5 и 11. Лудницата с една дума е пълна. Щом е 90 кв.м., значи със сигурност има прозорци и към шосето. Всъщност апартаментът е този на последния етаж:

И така, хубаво направен апартамент, но прашен, не можеш да отвориш прозорец, ужасно шумно, последен етаж, блок на 60+ години...цената е прекалена.

# 640
Снимките са от проекта (визуализации са това). На живо не знам дали изглежда толкова лъскаво. Локацията за съжаление е ключова и затова цената му е такава. Ако беше на втора линия от Цариградско, щеше да е 350хил.

По повод Изгрев - има строителство в квартала, поне до преди 2 години имаше. Пред очите ми бутнаха няколко къщи и застроиха малки блокчета. Иначе да, сега вече може да не е толкова напрегнато положението, защото просто няма къде да се строи, иначе ехе… по мое време там започна застрояването зад Софарма бизнес тауърс, назад към 4-ти км. И Тинтява, но там не е нито Изток, нито Изгрев - за мен си е абсолютно Дианабад. А в Дианабад е още по-голям кошмар, по него време строяха на всяка свободна педя земя.

# 641
Ето какво се е продало за ок. 2 000 евро кв. в същата сграда - https://www.homeheed.com/show/1c164076438431846?i=2e46oz0a-3q2XqLhPFcUD
Спомням си, че бях пращала линк на мъжа ми, та лесно го изрових.

# 642
Снимките са от проекта (визуализации са това). На живо не знам дали изглежда толкова лъскаво. Локацията за съжаление е ключова и затова цената му е такава. Ако беше на втора линия от Цариградско, щеше да е 350хил.

И на всичкото отгоре е преходен - в спалнята се влиза от хола. Между другото, не знам каква е историята, но се сетих, че точно този апартамент вече се продаваше веднъж, и то сравнително наскоро - преди година или две някъде. Локацията от една страна е хубава за хора, които пътуват с градския транспорт, защото спирката е пред блока. Който няма интерес към градския транспорт обаче не виждам какво предимство има от местоположението на имота. Това е все едно живееш и спиш на средата на магистралата.

Ако ще с 5 табели "Изток" да го окичат, да дадеш половин милион лева и да не можеш да си отвориш прозореца изобщо, защото влизат само прах, адски шум и изгорели газове, за мен не би било опция. Да, по документи се води "Изток", но какво от това? 5 минути след като измиеш прозорците, по тях ще се е налепила прах. Прах трябва да бършеш навсякъде в апартамента всеки ден. Пред спалните си виждаш само коли и е на 100% сигурно, че никога пред тях няма да видиш и намек за зеленина...ами не, не и за тези пари.

# 643
  • Германия
Не знам, всички се оплакват колко е шумно и мръсно на булевард, в това число и на Цариградско. Аз там съм израстнала и живяла до към 20 годишна, точно на Плиска. Но прозорците гледат към бившия хотела и към задната страна на блока. Да, мръсно е, балконите не могат да си използват по предназначение. Но пък изобщо не е чаааак толкова шумно! И прозорец можеш да си отвориш, и да си говориш спокойно, нощно време лятото спях на отворен прозорец и поне мен шумът от булеварда ме приспиваше 😂 

Но за мен като локация е топ! Аз на това му казвам комуникативност 😎

# 644
Не знам, всички се оплакват колко е шумно и мръсно на булевард, в това число и на Цариградско. Аз там съм израстнала и живяла до към 20 годишна, точно на Плиска. Но прозорците гледат към бившия хотела и към задната страна на блока. Да, мръсно е, балконите не могат да си използват по предназначение. Но пък изобщо не е чаааак толкова шумно! И прозорец можеш да си отвориш, и да си говориш спокойно, нощно време лятото спях на отворен прозорец и поне мен шумът от булеварда ме приспиваше 😂 

Но за мен като локация е топ! Аз на това му казвам комуникативност 😎

Това до коя година е било? Блоковете на Цариградско преди 20-30-40 години не са били така опрашвани и озвучавани от шосето както сега, просто трафикът се мени във времето.

Локацията има предимства, но има и много недостатъци в случая. Да, на спирката живееш и можеш да ползваш удобно градския транспорт. Да, ако имаш деца студенти във философския факултет на СУ ще им е удобно за лекции, защото през подлеза се намират блоковете на СУ. Да, близо е до Плиска и стигаш бързо и до центъра, и до Младост в мола, и до летището с 84. Става за даване под наем на разни туристи през интернет платформите и т.н.

Всичко това е много хубаво, но и цената е надута прекалено предвид прахоляка, шумотевицата и болестите, които може да си докараш там от тоя въздух и прах.

Общи условия

Активация на акаунт