Обсъждане на имотни обяви-26

• 43 250
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
bubkab, не, имаше доста сгради отстрани, среден етаж и сигурно това е била причината. Дори цветята ми растяха само на листа Simple Smile

# 691
Аз също съм живяла в северно жилище с една чупка и малко прозорче на запад (бяхме под наем и не знам с какъв статут беше). Лятото беше добре Smiley останалите сезони не, слънце никога не огряваше. Зимата слънцето залязва още към 16:30 така че съвсем. Не бих взела такова жилище.

# 692
Северозапад не бих взела. Една позната си купи в комплекс Цариградски, имат северозападно помещение, мисля, че  е холокухнята - нито е светло, нито е топло.
То зависи дали е повече север или повече запад, но въпреки това. През зимата, когато ти трябва слънцето да топли, хич го няма, ако е облачно, че и дори на ясно небе, не грее дълго, рано се стъмва.
Разпределението на този апартамент (или ателие) е ужасно. С тъпи и остри ъгли, в кухньохола стена между 2 врати, която ти отнема метър и нещо дължина. Според зависи колко е ширината зад вратите може да се сложи и по-тясна секция за оползотворяване на пространството, но как да сложиш голям диван така, че да гледаш ТВ-то направо, а не пред дивана да имаш трапезна маса. Спалнята има квадратура, но зле разпределена, 2-3 квадрата се губят в коридорче. Балкончето става само да излезеш и да застанеш прав, място за стол и масичка няма. Абсолютно отбиване на номера.

# 693
Аз съм северозапад и слънце влиза след 15:30: 16:00 , светло е защото имам френски големи прозорци на нормално  висок етаж , за мен е по добре да не ми надничат  от съседните блокове в стаите и да имам гледка, отколкото да съм юг, ква е ползата като дърпаш пердета или щори

# 694
Висок етаж без засенчване и север/СИ/СИ е светло, но не е топло. През зимата има осезаема разлика между светъл север и светъл юг, като температура.
На юг имам балконски прозорец, не е "френски", а е от онези с ниските радиатори, т.е. на около 40 см. от пода. През зимата перде дърпам само, ако спя или ми грее в ТВ-то или монитора. Иначе защо - освен че топли, самото слънце създава едно такова приятно, оптимистично настроение. И вечер не пускам пердета - обичам да гледам светлините на града. Без бинокъл съседите няма как да ме видят в подробности, може да видят човек (силует) и работещ ТВ, но не и в детайли.

# 695
  • София
https://www.luximmo.bg/imot/35648

Някой да ми обясни как ще гарантират 5% възвращаемост?
700к еврака прави месечен наем 6 000лева и то ако го криеш от НАП и нямаш амортизации...

# 696
Дъра бъра два чадъра. Мислят клиентите за много тъпи. Въобще при тези цени за каква инвестиция може да се говори. Не ми се смята сега, но съм доста сигурна, че всичко над 1000 евро на квадрат е много далеч от имот, който може да ти носи печалба след като си го купил, ремонтирал и обзавел.

# 697
forsale-emirates - така пише на линка на обявата. Laughing Laughing Laughing

# 698
  • София
https://www.luximmo.bg/imot/35648

Някой да ми обясни как ще гарантират 5% възвращаемост?
700к еврака прави месечен наем 6 000лева и то ако го криеш от НАП и нямаш амортизации...
Гаранция Франция Simple Smile Ако се вържеш.. вържеш Grinning

# 699
Купувачът да си приспадне от цената "гарантираната" 5 % възвращаемост.

# 700
Да не стане спам, но много ме развесели дохода от 5%

Музиката спря, но някои продължават да танцуват.

# 701
Един брокер на имоти по телевизията разправяше,че е по-доходно да се вложат пари в покупка на имот,отколкото в банка. Направи някакви сметки сравнявайки банковата лихва и растежа на цените на имоти. На пръв поглед сметките бяха точни,но дали е така реално - не знам...

# 702
Един брокер на имоти по телевизията разправяше,че е по-доходно да се вложат пари в покупка на имот,отколкото в банка. Направи някакви сметки сравнявайки банковата лихва и растежа на цените на имоти. На пръв поглед сметките бяха точни,но дали е така реално - не знам...

Е, то в банка доходността е отрицателна, та няма как да не е прав принципно. Номерът е, че е прав на база изминало време и няма гаранция как ще е в бъдеще. А и ако е купен надценен имот на нереална цена, тогава печалбата също става имагинерна.

# 703
След 4-5 години под наем в северен панел, дори не сме гледали апартаменти със северно изложение. Ужасно е! Мухъл, студ, тъмница, влага, влага, влага...

# 704
Аз нямам нищо против северното изложение. Не обичам слънцето, харесвам малки прозорци с приспособления за затъмняване - пердета, щори и т.н.
При избор на апартамент предпочитам север пред юг или запад. Не обичам горещината, на студ издържам, но на жега не. Прохладно и сенчесто лято, свежест.

Общи условия

Активация на акаунт