Обсъждане на имотни обяви-26

• 43 445
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Да, а тристайните им са на 1500 евро.
Мъжа ми снощи коментира, че там ще се води Младост 6 и ще бъде изграден пешеходен мост до Декатлон. Пред първия блок на Ваклин (от двата им огледални блока, които почти са завършени) ще има училище. Земята е общинска. Естествено, това са планове и приказки, дали и кога ще се случи, не се знае.

# 361

Доста неща съм виждала, ама това влиза в топ 3 Trollface
Уау, това ще е сбъдната мечта за някоя заклета клюкарка Joy

# 362
  • София
А как ще се проветрява клюкартата?
Преди близо 30 г. видях такава стая в хотел в Солун. Другите с балкон на главната улица, а късметлиите гледат към коридора. И асансьорната шахта до стаята - красота. Но пък беше за 2 -3 нощувки  та се ядваше за цената.

# 363
Някой има ли впечатления от  build invest..Спряла съм се на тази сграда.. района ми е много търсен ..и най накрая намерих голям
апартамент, отговарящ на изискванията.. все още нямат разрешение за строеж.. Ние все пак капарирахме 😂

https://www.buildinvest.bg/sgrada-klokotnica/

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 09:10 от FBID10156259284633594

# 364
Да капарирате без разрешение за строеж. Много смело.

# 365
Малко по- смела съм в тези решения.. до сега не съм имала
проблем с купуване на зелено.. а предвид, че
търся 4 стаен в района повече от година и знам, че не търся само аз.. се притесних да не свършат😂😂
нямам притеснение, че всичко ще е наред с разрешението.. а по- скоро как строят и тн.. защото всички дават обещания.. но..

# 366
Каква е цената на кв.м?
Харесах си и аз апартамент на последния етаж Simple Smile

# 367
1400e
ние долния взехме.. последния е със скосявания и малко ме притесни това..иначе пък холокухнята му е огромна на този на последния етаж.. на нашия е средна работа

# 368
Много добър апартамент като разпределение. Дано всичко със строежа върви по план.

# 369
  • София
Много е хубаво разпределението, Бих приобщила и втората баня към голямата стая. Склада се премахва и холът се увеличава. Сега имате предимство да променяте архитектурата. Вземете си и паркомясто задължително

# 370
Да, точно това направихме.. банята ще е към спялнята/ ще е детска/.. Другата ще е гардеробна, стая за гости..
и както вие казвате махнах склада в хола.. там не е подходящ да се врътка сушилня и да ми гръмне главата
Тоест още нищо не съм направила, а само сме говорили със строителя да премести и махне тези неща и е пратено новото разпределение

Взехме гараж и паркомясто, защото сега живеем на съседната успоредна и нищо, че е зона..доста трудно намирам къде да спра ако се прибера вечер късни
quote author=chiana2003 link=topic=1391371.msg44140554#msg44140554 date=1642233373]
Много е хубаво разпределението, Бих приобщила и втората баня към голямата стая. Склада се премахва и холът се увеличава. Сега имате предимство да променяте архитектурата. Вземете си и паркомясто задължително
[/quote]

# 371
Супер е блокчето. Не мога да кажа нищо за инвеститора от личен опит, но съм чувала за Amaya Residence, че е много добър комплекс..
Иначе щом познавате района споделете как е там, че преди бях чувала за двете градинки - Алжирска май беше едната, че са някакви криминални, но може би вече не е така. Моля да споделите в момента как е районът.

# 372
И на мен много ми харесва разпределението. Едната баня, може би тази до входа, бих я направила само с тоалетна, бих сложила там пералня и сушилня и ще има място да събирате други домакински принадлежности. Склада не бих го пипала. На удобно място е до кухнята. Само бих го затворила. Мъжа ми обича да купува в големи количества дълготрайни хранителни продукти и за мен такъв склад би бил голямо предимство. Бих помислила дали банята към стаята долу в ляво дали да не я направя дрешник. Смятам, че тоалетна и баня с тоалетна са напълно достатъчни. По принцип не и лошо и двете стаи, в които се живее да има към тях баня. Ох, много е хубав и варианти за функционалност има много. Желая късмет със строителя и търпение до завършването му - едно 3 години ще минат, докато се нанесете. Успех!

# 373
FBID10156259284633594, разпределението е много добро. Не бих премахвала санитарни възли. Единствено  банята до входната врата бих превърнала в тоалетна + перално (на мястото на душ пространството бих поместила нещо като гардероб по поръчка, в който да се разположат пералня, сушилня,  място за кош за пране, перилни и почистващи препарати, кофи и др. ). Склада също бих си запазила за малко употребяеми, обемни вещи - куфари, разни спортни екипировки и т. н. За жилище в което вероятно ще живеят 3-4 души 2 бани си трябват (не постоянно разбира се но има моменти, например сутрин), когато  всички едновременно искат да ги ползват.

# 374
И на мен разпределението много ми харесва. Това че няма още разрешение за строеж не е приъеснително, ако е описано в резервациония договор. При нас сградата беше резервирана почти на 100% преди да получи РС. Дотогава бяхме оставили само 2к Евро като капаро. При РС се подписа предварителния договор и се даде по-стабилна сума, така че рискът е минимален. Ако се чака проект да има РС, а е привлекателен по различни параметри, има голяма вероятност, атрактивните апартаменти да са вече резервирани или на по-висока цена.
Но както се казва в днешно време: всеки си преценя 😁

Общи условия

Активация на акаунт