Отговори
# 690
Добро утро, момичета,
гледах с интерес снощи Затворника - динамична и наситена с емоции серия / както винаги / . Ако правилно съм видяла накрая единия от снайперистите май е Али и вероятно той ще помогне на Фърат за момиченцето.
Аз на бегом изгледах руските серии и само последната цялата. При тях детето накрая е при баба си докато Фърат събира всички доказателства да прати Баръш в затвора. Не разбрах какво става с Али и дали въобще имаше героиня Саша.
Фили, мен пък Онур ми харесва - прекрасно пресъздава Фърат. Да си усмихнат е лесно.
Злати, благодаря за фрагмана - явно ще има бягство от затвора - цялата група. Ще чакаме до четвъртък.
Спокоен ден ви пожелавам !
Юра , напротив , много харесвам Онур как играе Фърат . Благодатна роля да покажеш таланта си Grinning
Не го харесвам като външен вид , с тези мустаци , изглежда ми селски Joy
В руската версия май '' Саша'' е мъж , а що се отнася до други подробности - не знам . Но нали се сещате ,че тук всичко ще се промени , предполагам ,че ще има и сезон 2 , така ,че оригинала и руската версия ще отидат в небитието Smiley
Мари , казва се Подсудимьий , в Тубето
Злати , мерси за инфото , рейтингът е супер , турският зрител харесва и умни и стойностни сериали Simple Smile

# 691
Здравейте Благодаря за всичко споделено

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 19:14 от dterziiska

# 692
Наложена е глоба на ЗЯ/ОИ  / в превод от руски/ :
📌 Причината за новата глоба беше, че изкривените отношения, предателствата и браковете в сериала се представят като норма, а диалозите на главните герои вредят на институцията на семейството. Телевизионният канал ще трябва да плати административна глоба, тъй като сериалът противоречи на социалните и моралните ценности.

# 693
  • Варна
Хахаха, пълни глупости. Точно така си живеят богатата част от населението. Имам близка приятелка в тези среди. Ама като почнат да ми се правят на големи моралисти.

# 694
  • София
Това не им е първата глоба на ЗЯ. Имат доста критици в Турция.

# 695
Хахаха, пълни глупости. Точно така си живеят богатата част от населението. Имам близка приятелка в тези среди. Ама като почнат да ми се правят на големи моралисти.

Много са ми забавни моралистите. Ще каже човек, че тези 5-6 деца в семейство щъркелът ги носи.

# 696
Големи са лицемери с техните двойни стандарти, те затова са цъфнали и вързали. Но се вижда това им морално лицемерие дори в самия сериал.
Когато се разбра, че Илдъз и Зейнеп са от различни бащи всички я осъдиха, че била каква ли не, включително Халил, който има 10 деца от различни жени, а с всяка от тях е започвал връзка преди да се разведе с предишната, а Ендер даже май е била бременна и тогава се е развел. И никой нищо за него!!!

# 697
Здравейте,момичета!

Благодаря за споделеното! Hug

Това за глобата и аз го срещнах вчера при рускините във ВК!Освен нашия сериал,глоба има и за др.,който следим-''Присъда''!Не ме учудва,тъй като не е за първи път.Фатих Аксой си плаща глобите и продължава.И на други сериали  правят-за морал,за насилие.Тяхната истина не я гледат!

...От официалния акаунт на сериала в Instagram...
Уханието на любов се носи във въздуха! Sparkling Heart
/Йълдъз и Доаан се ожениха, което означава само едно.
Ендер се превръща в терминатор и започва да руши всеки по пътя си!/

Фатих Аксой е съобщил, че решението за закриване на развлекателното шоу „Кой стои зад маската?“
е поради ниския рейтинг, а президентският указ няма нищо общо с това.
(как пък ще си признае)  Simple Smile

още снимки от годежа на Берк и Йълдъз Атиксой

Скрит текст:

''Заключен''

Исмаил Хаджиоолу на корицата на февруарския брой на сп.RETOUCH men

от фотосесията...

...за Севда...

От вчера...имаме си нови снимки на Севдичка..Heart

Желая ви приятна почивка в събота!

# 698
Здравейте

# 699
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Изгледах поредния епизод на „Ябълката” и доста се посмях.

Много ми хареса как Доан отговори на претенциите на истеричната си щерка.
Заслужаваше и да я изгони от къщи, ама нейсе, иначе как ще гледаме цирк.
Йълдъзка ще й скача по нервите нон стоп, а тя ще зеленее от злоба.
Не приемала брака на баща си, сякаш някой я пита. Баща й добре й отговори, че и той не е приемал нейния с Чаги, но тя не го послуша, та сега да си трае. Кумру не искала да живее заедно с Йълдъз. Ами да се изнася, да не е малолетна.

Хареса ми също как в момента, в който Чаатай умираше от яд заради начина по който постъпи с него Кумру, а Йълдъзка му се обади първо, за да му поднесе съболезнования, че е изоставен на сватбата от Кумру, а после го застреля с новината за брака си с Доан. И му каза, че вече може да ползва бившия им дом, но ще си бъдат съседи. ТИ той веднага се възползва и се нанесе, а тя се възползва от възможността да му прави напук и да го ядосва нонстоп.

Направи ми впечатление, че Доан спомена пред Четин, че винаги е мислил да се ожени за Йълдъз.
Какво ли има предвид, може би наистина я харесва...

На Ендер също й се изкриви физиономията от новината, която й донесе лично Доан. Още повече се вбеси като разбра, че Доан е казал на Йълдъз истината за техните отношения, тоест че такива няма. Щял да й съсипе така имиджа пред пресата, видиш ли. То пък един имидж, десетина пъти вече се е омъжвала и развеждала.
Кумру пък се метна при съседа Чаги да си излее яда върху него и да му каже, ме той е виновен, а той й обясни, че тя е заблудената, а накрая й затвори устата като й каза, че всичко е заради решението й да има връзка с женен мъж. И просто я изгони.

После Скумросаната отиде при приятелката си, новата героиня Мерич, която била адвокат. Интересуваше се как може да се анулира брака на Йълдъз с баща й. Жената й обясни, че няма проблем, само трябва и те да го искат. Хубави съвети й даде момичето – да се успокои и да не действа прибързано, да не се държи с баща си толкова агресивно, защото накрая може да го изгуби, да обмисли добре ситуацията и чак тогава да действа, ама кой ти слуша, нашата е като луд с картечница.

Много ми харесва актрисата, която играе Мерич – Едже Иртем, красива е и играе естествено. Освен в „Затворника” съм я гледала и в „Мистър грешен”. Ще видим тук каква роля ще изиграе.

Да не пропусна да кажа и как Йомер изгони Кумру от заведението си. Не прие фалшивите й извиненията й и я помоли да си тръгне. Изобщо в тази серия Кумру на-после намери това, което си просеше отдавна – остана сама.

От фрага личи, че следващата серия също ще е забавна. Ендер тъкмо направи крачка да се уреди с нов млад мъж и този път Кумру ще й сложи прът в колелото с тази бременност. А Доан и Йълдъзка ще си имат внуче, чийто баща е Чаатай, направо чудничко. А Халитджанчето ще става вуйчо… Ха ха, обърках ли им родата май…
––––––––––––––––
Изгледах и финала на „Чуждата”.

Малко сме тези, които още го гледаме, но за последно да се изкажа за него.
Още преди да стартира сериала подозирах, че турската публика трудно ще преглътне сюжет, който показва  и осъжда насилието над жени. Това е един от най-наболелите проблеми на обществото им, но въпреки това избягват или може би се страхуват да го показват по телевизията. Заравят си главите в пясъка и се правят, че не съществува, както правят с много други неща.
Съвсем различни герои заявиха в предварителните характеристики на героите, а после притиснати от рейтинга промениха в движение героите и стана мазало. Не ги обвинявам, всеки се бори за място под слънцето. С месеци подготвят един проект, огромни екипи стоят зад него и си печелят хляба с това и е нормално да опитат всичко, за да го спасят. Все пак достигнаха до приличната цифра  от 13 серии и ще могат да го продадат и в чужбина. Аз лично го гледах с интерес въпреки всичко. Може би най-губещ от така стеклите се обстоятелства е героят на Исмаил Еге Шашмаз, накрая ми дожаля за него. От главен герой го превърнаха в храстче. Героят му беше рядко безличен и отблъскващ. А такива изкривени образи на образа на майки не бях срещала накуп в един сериал.

Поне нашата Севдичка се справи отлично с една много трудна роля. Колко сълзи проля и колко бой изяде само тя си знае.  Но успя да изгради образа на една невероятно силна жена, която не прекланя глава пред насилието и липсата на човечност и логично в края на пътя си пое отговорност за постъпките си. Така и трябваше. Признавам, че си поплаках накрая, когато Езо повери майка си и Мелек една на друга. Несправедлива и тъжна съдба имат и трите. Това беше трогателна, но поучителна история.
Чакаме следващия проект на нашата любимка. Вярвам, че предложенията към нея вече валят, защото е страхотна актриса и й пожелавам късмет.

Сигурно ви досадих с дългия пост, но рядко имам време да пиша...

Приятен да е денят ви дружки!

# 700
  • Плевен
Здравейте, момичета! Благодаря за споделеното! Sparkling Heart
Дъгичке, удоволствие е да те чета! Heart Eyes
Да не би да има вече превод на ЗЯ и да не го виждам? Rolling Eyes

# 701
Има превод на руски само . Бг превода излиза обикновено в неделя .

Дъга, и аз изгледах Чуждата . Наистина героят на Исмаил Еге се загуби. От първоначалните реклами реших че той ще е гвоздеят , но....Севда си изигира героинята перфектно . Надявам се че следващите и проекти ще бъдат доста по интересни.

# 702
Вече има превод на 8 епизод на "Затворник".

https://turkru.tv/zaklyuchennyy-8-seriya2.html

https://vk.com/video-73723597_456241864

И превод на фрага за 9 еп. на български.

https://videa.hu/tagok/eidin-2266862

https://disk.yandex.ru/i/FsPjIMdIx-nBtA

https://vk.com/video384415937_456240924

Аз веднага го започвам.

# 703
Здравейте,момичета!

Дъга Hug,благодаря за инфото и обзора на изгледаните епизоди от сериалите,които гледаме в момента! Flowers HibiscusЗнаем се отдавна така,че не се учудвам на дългия ти коментар! WinkSimple Smile

Миналата седмица пуснаха превода на ''Ябълката'' на БГ в събота.Надявам се днес да излезе,ако екипът не е възпрепястван.Всичко се случва.Когато стане тогава! И на ''Затворник'' ще очаквам БГ превода.Нали го гледах онлайн на руски,сега не ми се гледа и с руски субт.!

Очаквам днес да пуснат новите снимки и озета за 130 еп. на Ябълката...

...Еда Едже за вечерното шоу ''Кой е зад маската'' от снощи....

Скрит текст:

Еда приканва зрителите да гледат новия епизод на шоуто....
https://vk.com/edaeceworld?z=video-61185313_456240412%2F3b96b732 … pl_wall_-61185313

Цитат
— Айсель разговорила Эзги. Кумру собирается выставить меня воровкой и подставить тебя.
— Что?! Смотри, сейчас я спущусь вниз и сброшу эту Кумру с лестницы как покойного Халита!

Едже Иртем/Мерич в ЗЯ...

''Затворник''

от млад художник...

Скрит текст:
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna&section=search& … t_-188449702_8232

''Чуждата''
И аз изгледах финалния 13 епизод!
За пореден път Севда пресъздаде силен образ! Hands Plus1
И за мен мъжкият каст не беше на ниво!

Имайте спокойна неделя!

========================================================================

Имаме си превод...топъл,топъл пуснат преди 10 минути...Wink

Забранената ябълка 129 еп. - БГ субтитри
https://ok.ru/video/3166380165694
https://cloud.mail.ru/public/kz5E/fvEc2NDgT
и в двете групи във ВК ...
https://vk.com/club113691288?z=video240632932_456240809%2Ff9a4af … l_wall_-113691288

https://vk.com/lubimis?z=video240632932_456240809%2Ff9a4afe4879b … l_wall_-198874680

Благодаря много за превода на екипа! HugFlowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 11:08 от Zlatina3

# 704
Здравейте
Благодаря за всичко споделено
Много добре изиграна серия. Страхотни актьори. Всичко в името на Назлъ. Това сън ли е или реалност.  Всеки помага на Фърат с каквото може .Всеки крие своята тайна от затворниците до Тахир / дали Назлъ не е негова дъщеря/,Джемре / кой е баща и  и дали има връзка с фамилията Йесари/,леля и.Как попадна Назлъ у Тахир явно е следил Али. Сега и Баръш знае тази тайна  и става все повече страшен и опасен направо психопат и за да спаси кожата си е готов на всичко ,дали няма да каже на главния прокурор. Бюге започна да се страхува от него. Навремето може да са се обичали но сега с този луд Баръш е доста опасно съжителството. Очаквам от човека  с белега и други истории освен видеото с катастрофата причинена от Бюге. Майката си е майка.Позна Баръш от първия път и като гледам фрага за 9 серия прави признанието но нали е болна дано и повярват
Една любовна история дали няма да се получи между Джемре и Фърат накрая

https://twitter.com/zeytivitirda/status/1490324475925180422

Екипа от артисти явно се разбират много добре

Много е нежна Севда. Дали поддържа още приятелска връзка с Онур. Гледам ,че той и харесва постовете в инстаграм

https://www.instagram.com/stories/onurtuna/2767716207442681366/

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 17:22 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт