Отговори
# 705

Злати Дари , благодаря за споделеното!

И аз изгледах  „Затворник” на руски, защото през седмицата не знам дали ще имам време като излезе бг превода. Много интересна серия беше, наистина беше: „Всичко в името на Назлъ”, както е казала Дари.
Това преследване и надлъгване между Фърат и Баръш в търсене на Назлъ ни държа в напрежение през цялото време.
Със сигурност бащата на Назлъ има много общо със сем. Йесари. Ако не се лъжа, Джемре май спомена в разговора си с Фърат, че и баща й е бил в затвора невинен, явно затова е толкова чувствителна на тази тема и иска да му помогне. А и дъртия Йесари все за нещо дава пари на леля й, а тя въпреки това го ненавижда. Да не вземе да се окаже, че „бабата” в затвора е баща на Джемре. Засега нищо не знаем за неговата история. Баръш разкри тайните на всички, само неговата още не. Измислям си само, не ме слушайте. Но ще има изненада в тая посока. Никой и нищо не присъства случайно в този сериал.
Дари, това Тахир да е баща на Назлъ дори не искам да си го помислям. Първо, защото това би обезмислило всичките усилия и жертви на Фърат досега.  Но най-вече, защото изобщо не мисля, че Зейнеп би постъпила така, а и ни показаха достатъчно, за да разберем, че Тахир е е един обикновен страхливец, който дълго време не е смеел да признае чувствата си към Зейно и накрая с Фърат са се събрали. А от последната серия разбрахме, че той все още изпитва завист не само към семейното щастие на приятеля си, но и към професионалните му успехи и признанието, което е получавал.  Точно затова е приел да стане обвинител по делото на приятеля си и да поиска доживотна присъда за него. Страхлив комплексар, който не знам дали има начин да се реабилитира за злото, което причини. Иначе вярвам, че наистина е привързан към Назлъ, но какво от това…
И, да, мисля че вече ни загатват за любовна история между Фърат и Джемре. Тя си е направо влюбена, а на него ще му трябва време. Но как да не се влюбиш в такава жена… Само да не вземе и Тахир да се влюби в нея, че…..

Серията завърши инфарктно, но се надявам, че и този път Али ще помогне някак и Фърат ще успее да скрие някъде Назлъ. Сигурно наистина с помощта на Бекир, който вече е на  "наша" страна ще отведат  детенцето при баба му преди Фърат да се върне в затвора, където борбата му с Баръш продължава.
Време е и Бюге да отвори онзи таен плик, който й остави Саваш, защото Баръш вече става неуправляем.

По повод новата порция, които е наложил оня прословут орган….

Според тях извънбрачните отношения са показани в „Ябълката” като нещо нормално, а диалозите на героите в сериала подкопават моралните устои на семейството като институция.
Ти да видиш, то излиза че вземат турската публика за много повърхностна и елементарна, да не използвам по-силна дума. Тя приема всичко, което вижда на екрана за истина и за пример, който задължително трябва да следва. Но като крием недъзите в обществото и не ги показваме по телевизията, така те изчезват ли… И може всичко да си правят в къщи хората - да се бият, да се стрелят, да се убиват, да си изневеряват и отмъщават, но никой да не знае.

Рускините са открили, че берия тоалет, с който снощи е била облечена Еда Едже в „Кой е зад маската” е същият като този на Ендер, когато се омъжи за Алихан.

Приятна неделна вечер, дружки!
Flowers Hibiscus

–––––––––––––––––––
Връщам се да сложа още нещо.
Познахте ли това слънчице?

Малката Назлъ/Алия Суде

И видео, на което е по-малка.
https://vk.com/video-188449702_456242146

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 21:41 от * Дъга

# 706
  • София
Здравейте, компания! Simple Smile
Изгледах ЗЯ последния епизод, посмях се. Продължавам да смятам, че Шевал Сам е много добра (органична) актриса. Искрено ме забавлява начинът й на говорене и стойките, а заеме ли се с интригите - сериалът веднага живва и става интересно. Йълдъзката е забавна повече с репликите си, но тя самата в едно интервю каза, че много се е научила от Шевал и е "ъпгрейднала" ролята си през сезоните.
Скрит текст:
Нямам търпение за превода на 8-ми еп. на Затворника, като ви чета. Не искам да го гледам на руски, чакам бг превода.

# 707
Как сте , приятелки ? Two Hearts Flowers Hibiscus
Благодаря за инфото Hug
Определено Назлъ е на Фърат , виж момченцето Йесари може да е на маниака Imp
Хайде , отивам при другия Прокурор и другата адвокатка Grinning

# 708
Дъга, любовна история би могло да има между Фърат и Джемре. Да видим.

# 709
Дъга, любовна история би могло да има между Фърат и Джемре. Да видим.
Юра, разбира се, че между Фърат и Джемре. А любовта към Назлъ е безспорна и е по-голяма от всяка друга.

# 710
  • Плевен
Добър вечер, момичета! Gift Heart

ЗЯ: Изгледах серията и повярвайте ми получих душевен о......м от всяка несполука на гадната скумрия! Satisfied

Чаатай обаче е точно същия негодник, каквато е и Кумру - Доган му взел жената и т.н., ане нямам думи за този, наистина съвсем е полудял и не знае какви ги плещи! Rolling Eyes

Мисля обаче, че Доан наистина си харесва жената, надявам се с времето и Йълдъз да му отвърне, но то пък няма да устройва сценаристите една такава любов, така че очаквам да видя какво ще измислят, за да не се случи...

Ендер милата не ѝ се получи да злепостави Звездата и имах чувството, че ако се прехапе ще се отрови от злобата си. Ще бъдат голям и мноого гаден тандем с Кумру и не знам какъв ще е баланса зло към добро. Току виж пак оставят Йълдъз сама само с хубавия ѝ късмет.

Йомер ми хареса как изгони бившата си възлюбена, малко ѝ е, трябваше публично да е! Smiling Imp

Номера с обеците беше кофти, дано не ѝ се ловят повече на номерата на Кумру, че не ми се иска Асуман да изпадне в някаква форма на немилост пред Доган. Малко в повече ще ми дойде да стане като при Халит.

Предложението на Ендер към Чаатай направо ме втрещява. Хем се притеснява какво ще говорят за нея в обществото, хем не се притеснява, че ще я одумват за брак със значително по-млад мъж. Rolling Eyes

Затворникът: Изобщо нямаше да гледам този филм, както и по принцип не гледам други турски сериали. Дори тук прескачах всяко инфо за него и си четях само за Ябълката. Но вчера реших да видя за какво иде реч... и го изгледах на един дъх, по-точно седемте преведени серии. Върнах се тук назада и изчетох всичко, което досега съм пропускала в мненията ви. Филма е уникален! Знам, че не е измислен от тях, но пък за сметка на това играта им и изпълнението са наистина на ниво! Завладя ме е меко казано, а това не ми е много окей, тъй като сега вече няма да чакам превод само на Ябълката, ами и на този. Smile

Съгласна съм с мнението,  което някоя от вас бе написала, че определено на Онур му отива да играе такива плачливи роли.

Аз също не смятам, че жена му някога си е и помисляла за изневяра, въпреки много малкото внимание, което получаваше от него, заради работата му.

Много се ядосвам на гадния Тахир - няма такавам мишка, дано и той си го получи така, както заслужава и дано някак се разкрие, че и той е ходил онази нощ!

Саваш/Баръш - леле, иде ми да му извия врата постоянно! Наистина играе много добре, за да го намразя толкова бързо! Smile

Засега ще спра, че стана много дълго и се извинявам!

Имам въпрос към вас - къде изчезнаха старите емотикони към мненията? Сега имам възможност да избирам само от тези, а си искам старите. Виждам, че все още има от вас, които ги ползват в мненията си, например Дъга с прегръдките.

Пожелавам ви спокойна нощ! Sparkling Heart

# 711
Дъга много обичам твоите коментари Все едно гледам филма отново
Аз не съм много по писането Най обичам статии и снимки
Днес си мислех ,кога Онур ще пусне нещо освен котките си и едно слънце беше сложил вчера в историята си в инстаграм Принца на мрака както казваше Зейнеп
Оше една снимка от него
uyanma vakti   време е за ставане
https://www.instagram.com/p/CZpaDH2tkyx/

# 712
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за коментарите по сериалите,които гледаме в момента!
Аз имах да наваксвам с гледането тъй като очаквах БГ преводите.
През седмицата съм свободна,така че имам време и за останалите,които следя!

Стелката ,за питането...старите емотикони останаха в старата версия на форума! Wink И аз ги използвам.На времето др.момичета бяха ги запазили и пуснали в др.теми!
Скрит текст:

Отново е нашия ден за Ябълката... Flowers Apple

Новите снимки за 130 еп.

и озета: взет от ТТ...по-късно с превод на бг.,когато излезе на руски ез.

''Затворник''

за Севда..
...Нова снимка...
Приятелките са се срещнали...Севда и Симай Барлас! Чудесно играе  в ''Азиз'' с Мурат Йълдъръм. Wink

Приятен ден и лека седмица ви желая!

=======================================================================

ПП Допълвам седмичният рейтинг....

***************************************************************************************

ПП 2 и.....озета за 130 еп. на Ябълката...

▪Въпреки, че Чаатай е изненадан от предложението на Ендер,той отказва да сключи сделка с когото и да било!
Всеки се опитва да се свърже с Екин, сина на Сами, използвайки свои собствени методи!
Каквото и да прави Кумру, тя не може да попречи на Доаан и Йълдъз да се сближат!

Хайде да видим довечера кой ще се срещне с Екин?
Освен Чаатай,предполагам и Ендер! Wink Ами Доаан Thinking

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 10:38 от Zlatina3

# 713
Здравейте Благодаря за всичко споделено
 Отново тръгваме

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 13:48 от dterziiska

# 714
Здравейте дружки Hug
Злати , Дари Heart Heart
Довечера ще бъде голям цирк в ЗЯ Grinning
ЗЯ-ОИ бтв , нали не са закупили следващите сезони ?
Тук Еда е с роклята , с която Ендерица се ожени на Алихан Satisfied Scream

Затворникът - браво за седмичния рейтинг, но на Онур не му е лесно Stuck Out Tongue .

# 715
Йълдъзката колко е готинка с това зелено сако - страшно и отива на зелените очички !
Интересно ми е какво ще отговори Чаатай на  сКумрията .

# 716
Здравейте!

хаштагът за 130 еп. е #seninolayınne - #какъв е твоят случай

линкове за онлайнгледане...
https://youtu.be/hEKLBRtOQ08
http://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitv.mobi/fox-tv
http://www.tvizlek.com/2014/04/fox-tv-iz
http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/

От официалния инстаграм акаунт на сериала....
Кумру се завръща при Чаатай с новината за бременността си!

Ще видим ли как се ражда нова любов?

Приятно гледане! Two Hearts

# 717
  • Варна
Ще видим, той на два пъти спомена, че я харесва от самото начало, втория път беше, когато дойде негов партньор и каза, че е симпатяга и Доан вика заета е 😂😂😂

# 718
Допълвам и снимката с хаштага,че не бяха я пуснали в ТТ...

Чаатай и Доаан в спор за фирмата и жените в живота им...Simple Smile
хаштагът Какъв е твоят случай...а може и Кой си ти ,че ми се бъркаш..

# 719
Само на мен ли ми се струва ,че това с приема и екзотичната рокля  вече го гледахме в еп. 129 ?
https://youtu.be/hEKLBRtOQ08

Общи условия

Активация на акаунт