Злати
И аз изгледах „Затворник” на руски, защото през седмицата не знам дали ще имам време като излезе бг превода. Много интересна серия беше, наистина беше: „Всичко в името на Назлъ”, както е казала Дари.
Това преследване и надлъгване между Фърат и Баръш в търсене на Назлъ ни държа в напрежение през цялото време.
Със сигурност бащата на Назлъ има много общо със сем. Йесари. Ако не се лъжа, Джемре май спомена в разговора си с Фърат, че и баща й е бил в затвора невинен, явно затова е толкова чувствителна на тази тема и иска да му помогне. А и дъртия Йесари все за нещо дава пари на леля й, а тя въпреки това го ненавижда. Да не вземе да се окаже, че „бабата” в затвора е баща на Джемре. Засега нищо не знаем за неговата история. Баръш разкри тайните на всички, само неговата още не. Измислям си само, не ме слушайте. Но ще има изненада в тая посока. Никой и нищо не присъства случайно в този сериал.
Дари, това Тахир да е баща на Назлъ дори не искам да си го помислям. Първо, защото това би обезмислило всичките усилия и жертви на Фърат досега. Но най-вече, защото изобщо не мисля, че Зейнеп би постъпила така, а и ни показаха достатъчно, за да разберем, че Тахир е е един обикновен страхливец, който дълго време не е смеел да признае чувствата си към Зейно и накрая с Фърат са се събрали. А от последната серия разбрахме, че той все още изпитва завист не само към семейното щастие на приятеля си, но и към професионалните му успехи и признанието, което е получавал. Точно затова е приел да стане обвинител по делото на приятеля си и да поиска доживотна присъда за него. Страхлив комплексар, който не знам дали има начин да се реабилитира за злото, което причини. Иначе вярвам, че наистина е привързан към Назлъ, но какво от това…
И, да, мисля че вече ни загатват за любовна история между Фърат и Джемре. Тя си е направо влюбена, а на него ще му трябва време. Но как да не се влюбиш в такава жена… Само да не вземе и Тахир да се влюби в нея, че…..
Серията завърши инфарктно, но се надявам, че и този път Али ще помогне някак и Фърат ще успее да скрие някъде Назлъ. Сигурно наистина с помощта на Бекир, който вече е на "наша" страна ще отведат детенцето при баба му преди Фърат да се върне в затвора, където борбата му с Баръш продължава.
Време е и Бюге да отвори онзи таен плик, който й остави Саваш, защото Баръш вече става неуправляем.
По повод новата порция, които е наложил оня прословут орган….
Според тях извънбрачните отношения са показани в „Ябълката” като нещо нормално, а диалозите на героите в сериала подкопават моралните устои на семейството като институция.
Ти да видиш, то излиза че вземат турската публика за много повърхностна и елементарна, да не използвам по-силна дума. Тя приема всичко, което вижда на екрана за истина и за пример, който задължително трябва да следва. Но като крием недъзите в обществото и не ги показваме по телевизията, така те изчезват ли… И може всичко да си правят в къщи хората - да се бият, да се стрелят, да се убиват, да си изневеряват и отмъщават, но никой да не знае.
Рускините са открили, че берия тоалет, с който снощи е била облечена Еда Едже в „Кой е зад маската” е същият като този на Ендер, когато се омъжи за Алихан.

Приятна неделна вечер, дружки!

–––––––––––––––––––
Връщам се да сложа още нещо.
Познахте ли това слънчице?
Малката Назлъ/Алия Суде

И видео, на което е по-малка.
https://vk.com/video-188449702_456242146

И аз ги използвам.На времето др.момичета бяха ги запазили и пуснали в др.теми!

.