Отговори
# 720
  • Варна
Това е 129 серия

# 721
# 722
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Днес ни очаква много интересна серия.
Най-интересна ми е реакцията на Чаатай на новината за бременността на Кумру.
А също дали в този момент той вече ще е приел предложението на дъртата кучка Ендер.
Като нищо ще отсвири бившата любовница...
Вижте само с каква прискърбна физиономия ще му съобщи.

Приятно гледане и безпроблемен нет!

П.П. Сега прочетох озета, нали все ви догонвам и видях, че Чаги няма да приеме предложението на Ендера Обща. Не искал да сключва сделки, видиш ли. Леле, колко ще се ядоса тя....  А Скумросаната колкото повече се старае да раздели баща си и новата му жена, те все повече ще се сбилжават. Ако може и Чаги да й тегли шута и да не иска да се ожени за нея, ще ми падне сърце на място.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 20:13 от * Дъга

# 723
Привет и от мен дружки Hug
Вече й отказа май Чаатай на Ендерката. И тя е ядосана.

# 724
Хайде започна....
Чаатай отказа на Ендер.Той говори със Седаи за случилото се.
Йълдъз се обади на Доаан.Говори с него...иска да се срещнела с Ендер на вечеря.Дали ще имало проблем.
А Джанер получава инфо какво става а Чаатай и Седаи...Хайде тръгва по задачи Джанер.Ше следи Чаатай и Седаи.Чаатай сигурно ще търси Екин.

# 725
# 726
Хайде, на Ендер й духнаха под опашката и претърпя поредния провал, а може и на второ четене да си опита късмета. Тя не се отказва лесно.
Кумру нещо се дразни от детето. Дано не я види Доан, че ще я насмете.

Дари, мерси за фрага.
Пак  ли ще има бягство от затвора, напрегната серия ни очаква.

# 727
Дари, благодаря за 2 фрагман и превода!

Имаше проблем в ресторанта.Но Йълдъз като каза,че е съпруга на Доаан Йълдъръм и се разреши всичко.
А за Кумру добре, че дойде приятелката й,че да я осмири....
Както и предположих Чаатай отиде в дома на Екин.Правят му татуировка! Simple Smile

# 728
Този татуирания младеж ли ще е Екин - сина на Сами.
Чаги пръв стигна до него.
Артиста е голям симпатяга, гледала съм го и преди, но е променен.

# 729
И аз съм гледала Джейхун М./Екин в два сериала.Писах го назад в темата,когато обявиха,че влиза в сериала.Сменена му е само прическата. Simple Smile

Чаатай говори с Екин за врага на баща му Доаан.Може би иска да го привлече във фирмата.

# 730
Кумру и Йълдъзка по направени покупки ли се състезават…
Йълдъзка сигурно е решила да променя интериора в къщата и да се държи като господарка и да скача по нервите на Кумру.

# 731
Ама Ендер голяма лицемерка. Преди малко предложи брак на Чаатай, а сега на ресторант с Йълдъз.
Йълдъз говори нещо с майка си. А сега с Кумруто.

# 732
Кумру на баща си...до кога ще продължава да е женен? Simple Smile

Хайде и вечерята се състоя м/у сем Йълдъръм и Ендер.Йълдъз е подговила изненада за Ендер.Да я запознава с приятел на Доаан!Искала да е щастлива.Ендер е бясна! Grinning

# 733
Ендер е отчаяна, сега да не прилапа младока - наследник на могъщия г-н Сами.

# 734
Дааа,  бясна е... Но пък Йълдъръм изглеждат спокойни и щастливи. Кумруто отиде при Халит Джан и го взе.
Не разбрах Йомер, Емир и Джанер какво правят с Еким. Да не се татуират...

Общи условия

Активация на акаунт