Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 601
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • AMS

Благодаря на всички за споделеното!!!
Като нямаше фраг, минах епизода на четвърто четене.
Би трябвало да има серия в неделя.
За мен до тук Ългаз не е идеализиран мъж и прокурор.
Изброили сте някои неща и нека да добавя,
че ако не беше потърсил Мердан в затвора, дядото нямаше да се настани в дома им.
А и Сема Е. бързо действа, та се сещам, в едно друго дизи, как гл.герой - комисаря,
като не можа да докаже престъплението, накара заподозрения да се самоубие.

Подгрявката за следващият епизод от tt  >>>

"Никой не може да убие сина на Йекта Тилмен!
Най-големият враг на Джейлин сега е Йекта Тилмен!" >>>

"И Метин, и Гюл са сигурни,
че децата им няма да станат убийци." >>>

"Какво мислите за Йекта Тилмен?" >>>

# 616
  • Яко в Матрицата...

Следващата серия ще бъде излъчена на 9 януари Rolling Eyes

# 617
  • Плевен / София

Рени, благодаря за фпрага....По добре, че ще е след празниците ...Не ми се плаче по Коледа...
Но пък Ългаз си каза в прав текст, че е влюбен....Дано успее да спаси Джейлин....

# 618
  • Кърджали

Ългаз: Задържаната ще дойде с мен.Кабинетът на един прокурор е сигурен колкото и ареста, според мен Отговорността е моя
Ългаз: Ще докажем, че си невинна, Джейлин
Главният прокурор: Прокурор Ългаз,отворете вратата! Отвори веднага!
Йекта: Срам!  Един прокурор закриля жена си! Осигурява протекции върху човек!
Парс; Не може да ми го причиниш!Никой не може да ми го причини!
Гюл: Живота си бих дала за теб, момичето ми
Метин: А ако Джейлин го е направила
Парс; Разбирам страха и притеснението ти, но недей. Доказателствата са ясни
Метин: Приятелството не означава безусловна подкрепа.приятелят трябва да умее и да  се отръпне когато трябва
Джейлин: Чувствам се като в кошмар, който никога няма да свърши
Тогаз: С теб съм Тук съм. Обичам те!

Ългаз бъгна от любовта. Щом заключва Джейлин в кабинета си, против всички правила.Само и само да ѝ вдъхне вяра. И между другото, да си каже че я обича.
Метин пак ми лази по нервите, не можело безусловна подкрепа, Джейлин може да го е убила

# 619
Благодаря за фрагмана и превода! Flowers Bouquet

Надявах се да са две седмици във ваканция. Как се трае цели три чакане Sad

# 620
  • Плевен / София

Ългаз: Задържаната ще дойде с мен.Кабинетът на един прокурор е сигурен колкото и ареста, според мен Отговорността е моя
Ългаз: Ще докажем, че си невинна, Джейлин
Главният прокурор: Прокурор Ългаз,отворете вратата! Отвори веднага!
Йекта: Срам!  Един прокурор закриля жена си! Осигурява протекции върху човек!
Парс; Не може да ми го причиниш!Никой не може да ми го причини!
Гюл: Живота си бих дала за теб, момичето ми
Метин: А ако Джейлин го е направила
Парс; Разбирам страха и притеснението ти, но недей. Доказателствата са ясни
Метин: Приятелството не означава безусловна подкрепа.приятелят трябва да умее и да  се отръпне когато трябва
Джейлин: Чувствам се като в кошмар, който никога няма да свърши
Тогаз: С теб съм Тук съм. Обичам те!

Ългаз бъгна от любовта. Щом заключва Джейлин в кабинета си, против всички правила.Само и само да ѝ вдъхне вяра. И между другото, да си каже че я обича.
Метин пак ми лази по нервите, не можело безусловна подкрепа, Джейлин може да го е убила
И на мен...Прикри сина си, но за снахата няма вяра....Чуждото си е чуждо И какво приятелство...сина му е влюбен...Той май е сляп и глух...Харесва повече съдийка, която осъди невинен човек, за да се  издигне в кариерата..Както и той, макар и по друга причина наказа невинен....

# 621
  • Яко в Матрицата...
Гости, нямам възможност да чуя фрага, но по картината изглежда, че драмата продължава с пълна сила…

Алекс, благодаря за превода Flowers Hibiscus

# 622
Пънар и Йиит ги е хванал корона вируса новия епизод чак на 9-ти януари...
Да се оправят бързо младите влюбени тя партньорката му Гьокче Бахадър се зарази и изглежда и него го е хванало....

# 623
  • Кърджали
Да оздравяват бързо.
Като излезе новината че Гьокче Бахадъе е болна, точно се замислих, ся ако Ийит се окаже и той положителен и ще се отрази и на нашите.
Но здравето е най-важно.Да се оправят бързо и дано да няма друг заразен.

# 624
Още една причина да не харесвам този Йит Satisfied , заради него ще тъпеем без Джейлян и Йългас
Сега остава Пънар да е гътнала и Каан с вируса Sweat Smile

# 625
KissЕй, гадно човече излезе този Метин Rage За наркобарончето Чънар се вкара в престъпление, а за големия си син се прави на правоохранител,  я да си подреди къщата, че току-виж ония двамата - дядо и внук - са обърнали колата.
Ей, айланкоолу - тази жена спаси нехранимайкото Чънар от доживотен затвор. Ама откъде толкоз акъл у дэртото ченге Thinking
А Йекта няма какво да го коментирам - той си кара репертоара и се кефи, че му се е разминало опозоряването като мошеник и лъжец Angry
Алекс, да ме прощаваш , но и Парс ще го отнесе, ако продължава да се репчи така. И неговия задник е оцапан с тази сестра.
Да си кажа правичката надявам се, Мердан да прояви съчуствие към Ългаз и му помогне при разследването.Не може да оставят савджъто сам самичък в тази битка за справедливост.
Е-е-е, това е!

Пожелавам на  всички спокойни, топли, весели и засищащи празници! Yum
И се пазете ! Heart Decoration

# 626
Алекс, благодаря за превода! Flowers Hibiscus
Освен че с трейлъра нищо не е ясно за развитието на действието,
ако са се изпозаразили всичките подред, съвсем ще го закъсаме... Sob
Сема така се е оплела с тайните на всичките си герои,
че сега не може да излезе от тази плетеница - Йекта, Джунейт, дядото,
Сердар, лелята, сестрата на Парс, самият Парс, Метин, а сега се намеси
и главният прокурор... Кой ли не се опълчи срещу Джей и Ългас. Angry
Сценарият май зацикли. Cold Sweat

# 627
  • Кърджали
Докато се бореше да доказва невинността на брат си , Ългаз поне имаше Джейлин на своя страна ( дори и да не вярваше в невинността на Чънар винаги, Джейлин вярваше в интуицията на Ългаз.). Сега обаче Ългаз е сам. Ерен колкото и да иска да помогне, трудно може да направи нещо ( Метин май на него казва че да си приятел не означава безусловна подкрепа). Иска ми се да вярвам че поне малко ще има възможност да му помогне. Не че Ългаз няма и сам да прерови света и да спаси жената, която обикна , но само не го оставят съвсем.сам.да води тази битка.
Обаче па едва ли вече на някой би му хрумнало да ги обвинява че бракът е само формален. За Джейлин Ългаз прави неща, които сигурно сам не вярваше че е способен.
Нали Джейлин го попита на вечерята дали е имало момент в който да не натисне спирачката, а дори да натиска по-силно газта. Ето,  Ългаз вече забравя къде са му спирачките .
Но още ме боли сърцето,че ще трябва да пусне ръката на любимата жена и да гледа как я отвеждат към затвора .
Оф, от една страна се дразня на Парс, от друга - той си върши работата, действа според доказателствата. Все още имам надежда че в един момент ще направи нещо за Ългаз , но явно още трябва да почакам
И големия въпрос - кой ще поеме защитата на Джейлин. Седа ли, професорката ли? Седа във фрага гледаше към Джейлин с тъга. Но пък какво търсеше при Мердан....

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 01:14 от Aлекcандрa

# 628
Съжалявам, че са болни, дано се оправят бързо и без последствия. Hands Pray Бабата на Пънар почина от Ковид още в първата вълна, пролетта на 2020 г.

И други двойки се заразиха по подобен начин - пренесоха вируса от единия в другия сет.

Сема както умее да плете, така майсторски после и ще разплете. Кой подозира Мердан - само Метин. Останалите се насочиха към Йекта, но съм сигурна, че Ългаз ще ни изненада. Той подробно огледа местопрестъплението, видя описаното от разследващите, колата още не е изследвана - за отпечатъци и др. биологични следи. Има много работа за вършене и дано Джейлин се съвземе и да започне да си спомня. Ерен ще помага, няма да изостави Ългаз заради Метин. Вече знае и неговото черно петно.

# 629
Цитат
А Йекта няма какво да го коментирам - той си кара репертоара и се кефи, че му се е разминало опозоряването като мошеник и лъжец
И Седа знае за фалшивата диплома.  Йекта да няма и нея да гърми?

Общи условия

Активация на акаунт