Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 598
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Светли  Коледни  празници!
Весело настроение с Пънар и Иит!

# 631
Докато дойде 09.01. ще изпишем ферман със предположения - как само ни превзе този сериал! Да оздравяват всички и да ни радват от екрана!
Весели празници !!!

# 632
  • Кърджали

Каан и Пънар в интервю с Хакан Гендже. Ще опитам да му сложа субтитри, но понеже е 20 минути, ще ми отнеме малко повечко време.

Малко по-късно днес ще кача и фрага със субтитри

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 15:08 от Aлекcандрa

# 633
Светли Рождественски празници ви пожелавам! Heart

Интервюто

# 634
  • София
Скъпи, момичета пожелавам ви в тези Рожденственски дни да празнуваме със здраве, да сме радостни и си пожелаем щастие и благоденстгвие. Бъдете, благословени приятели!

# 635
Здрави  и спокойни празници  с настроение  и ВЯРА !!!

# 636
  • Кърджали
Фрага към 15 епизод, бг субтитри
https://vk.com/wall609002571_40

# 637
  • Яко в Матрицата...
Светли и топли празници ви пожелавам, момичета! Много здраве и късмет! Christmas TreeParty TimeWine Glass

# 638
Мили момичета  Hug всесли празници - много здраве, късмет и любов Flowers Four Leaf CloverHeart

# 639
  • Кърджали
Малко акценти от интервюто на Каан и Пънар от днес. Надявам с е утре ще смогна да сложа субтитри
Каан; Никога не се знае Пънар кога ще запее. Докато аз се опитвам да науча репликите си, тя запява и аз запявам с нея. Накрая не съм си научил репликите си, но знам текста на това което пее. Затова вече се съобразява с мен и се сдържа да пее по-рядко
Пънар:  Винаги като се запозная с някого започвам с пълно доверие. После вече доверието ми намалява
Пънар: Ако искам да си направя пластична операция ще си направя. Няма операции.Оставете жените на мира.Да живеят както искат.
Пънар: Преди бях човек който не умее да казва "не". През тази година се научих да го правя
Каан: Вярно,че на преден план сме ние двамата, заедно със Сема и Али, но ние сме много добър екип, с много добри актьори и хора които си знаят работата.
Каан: Преди двехилядната година се очакваше дигитална криза.Нали всичко ще се нулира, технологите ще се сринат, компютътрите няма да работят, такива страхове имаше.Тогава никой не отиде на почивка в чужбина. Заминах за Ню Йорк, но само за 36 часа.През цялото време се молих " Дано тази криза се случи, та да поостана повече в Ню Йорк"
Каан: Опитал съм всички суеверия при настъпването на Нова година
Каан; По време на снимките харесах песента " Körkütük" и за това кратко време се оказа най-силната от мен песен за тази година.

И ощеюедна награда за Присъда
Най-добър сериал от наградите Синя ябълка

# 640
  • AMS

Благодаря за споделеното,
преводите и коментарите!!!
Благодаря за пожеланията!!!
Нека се сбъднат за всички!!!

# 641
Честито Рождество Христово! Спокойни празници и бъдете здрави!

# 642
Честито Рождество Христово на всички ви, скъпи момичета!
Желая ви здраве, по-добри дни и късмет! Flowers Rose Flowers Blossom Flowers Four Leaf Clover

# 643
Честито Рождество Христово!

Здраве, любов и късмет на вас и семействата ви! Heart

Пънар съобщава, че е добре - само това разбрах.

Клипче зад кадър от новата фотосесия на Пънар и Каан.

https://www.instagram.com/p/CX4RTzCIva5/

Очакваме ги в "Гласът на Турция" на Нова година.

Благодаря за пожеланията! Flowers Hibiscus Александра, за преводите! Flowers Hibiscus

# 644

Весела Коледа!С пожелание за все хубави неща за вас всички които обичате....❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт