Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И  ОТ МЕН ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Хубав празник на всичси ви.

# 646
  • Кърджали
Светли Коледми празници!
Страхотна, невероятна, огнена фотосесия на Каан и Пънар.🔥🔥🔥🔥
Опитвам се да сложа субтитри на клипа от интервюто, ще преведа и въпросите, които не са сложени в клипа, а ги има във вестника..Надявам се до довечера да успея. Ще бая са си поговорили, да са живи и здрави..
Но интервюто е много хубаво.

# 647
  • тук, на мястото си
Честита Коледа!
Пожелавам ви много здраве, щастие и любов!

# 648
Още снимки от фотосесията, фотограф е Мухсин Акгюн.

https://www.instagram.com/p/CX5xmrqJ_8m/

# 649
Честита Коледа!
Здраве и щастие на всички! ❤️

Алекс, 😍😍😍 благодаря ти за всички преводи, с които ни радваш винаги, но имаш право и на малко празници, а ние можеж да чакаме. 😀

Страхотна фотосесия! ❤️

# 650
  • Кърджали
Интервюто на Каан и Пънар с Хакан Гендже за Хюрийет пазар /24.12.2021/.  https://vk.com/wall609002571_41

Влезнах в ролята на доброто джудже на Дядо Коледа и сколасах да му сложа субтитри.
А тук слагам и превод на тези въпроси, които ги имаше във вестника, но ги нямаше във видеото.
Приятно четене и приятно гледане.
Тази година те са най- популярната двойка със сериала „Присъда“ на Канал Д. Много обсъждани са както с реалистичната си игра, така и с енергията и синхрона им. Пънар Дениз и Каан Урганджъоулу говориха за плановете си за Нова година „Ние и без това като партньори сме неразделни, ако заедно влезем в Новата година вече сигурно ще сме партньори завинаги…“
Кино, реклами, телевизия. Те бяха звездите на 2021ва година с много от нещата, които направиха. В момента имат много усилено темпо на работа по сериала „Присъда“. Едвам успяхме да нагласим ден в който и двамата да им е удобен. Но  накрая се събрахме.  Наистина се разбират много добре, само с един поглед. „Познаваме се от три години и вече само с поглед успяваме да се разберем кой какво иска да каже“ казват.

Хакан: Когато сериала започна ние си поговорихме.. Пънар, ти си много енергична, Каан по-спокоен. Минаха месеци. Това промени ли се ?
Пънар:  Постигнахме някакво равновесие. Защото понякога заради сцените изпитвам емоционална умора, сривам се. Тогава Каан ме повдига. Веднага ме прегръща. Познаваме се от три години и вече само с поглед се разбираме кой какво иска да каже. Когато погледна Каан разбирам какво не му е харесало, кое го е притеснило и той ме разбира и минаваме в състоянието „Остави, ще мине, не обръщай внимание“
Хакан: Как бихте се описали?
Каан: Страхотна… тук слагам едно синьо око (смее се). Пънар има енергия за живот, любопитна е, има сила да продължава живота и желание да го сподели с хората около нея. За нея е важно не да знае, а любопитството и споделянето. Когато я критикуват има смелостта да посрещне критиките и да научи нещо от това, ако се налага ида научи на нещо човека отсреща 
Пънар: Скъпи, толкова хубаво говориш, че аз няма да мога да говоря. За мен е много специален и добър човек Във всеки има доброта, но Каан е наистина много добър човек. Има много неща които съм научила от него дори и без той да знае и за актьорството и за отношението към живота. Много обичам Каан.

Хакан: В сериала семействата плащат цената за грешките си .Според вас колко можем да носим отговорност за грешките на семейството си?
Каан: В предният репортаж Пънат беше казала " Аз мисля че това е не толкова за семейството, а личностно. Всеки си е отделна личност "
Пънар: Това което те са преживели, не мисля че трябва да влияе на моят живот .защото аз съм отделна личност и трябва на нося отговорност само за моите грехове.
Каан: Както е в западните общества.След определена възраст всеки е самостоятелен. При нас не е така. Сякаш семейството се олицетворява с фамилията. Детето като част от тази фамилия сякаш му се предава и се превръща в част от това. И ако някой от семейството направи нещо неприемливо обществото не успява да погледне на него като на отделен индивид от семейството.Дори и ти да се приемеш като отделен индивид обществото продължава да вижда в теб част от тази грешка 
Пънар:. Марко Брандо има една мисъл " Ти си спомвмите си", казва всъщност "Ти си това, което си видял в детството". В моето детство съм преживяа доста травматични неща. Но ако се крия зад тях няма как да продължа живота си.Няма и бъдеще.Само настояще. Взимам си от миналото само това, което може да ми помогне, да ме направи по-добър човек. На всичко друго казвам " Благодаря за това на което ме научи" и го оставям в миналото 

Хакан: В сцената в моргата където Джейлин вижда трупа на сестра си, тя не заплаква. Преглъща чувствата си…
Каан: Толкова емоционално нещо преживяхме там…
Пънар: Скимтях като животно, чувах се, но не можех да се спра. Единственото, което изпитвах беше усещането че се задушавам.

Хакан: После освободи чувствата си и кажи речи всяка серия плака. Вие колко свободно успявате да изживеете чувствата си ?
Каан: Ако има нещо, което искам да променя в себе си е свързано с това, че има моменти които плача без да мога да спра .Това е защото до тогава съм подтискал чувствата си. Опитах се го да го осъзная, да го разбера и да помисля какво може да направя. Сега осъзнавам че всяко чувство е ценно. Затова се опитвам да изживявам свободно всичко. Ако попиташ "Доколко успяваш да ги изживееш" отвън може да изглеждам много контролиращ се, но вътрешно изживявам много неща 
Пънар: Ако има нещо което мога да кажа за Каан е че Каан и като актьор е много трудолюбив и като Каан също

Хакан: В какъв смисъл?
Пънар: Винаги се опитва да бъде най-добрата версия на себе си. Изцяло на себе си. Не обичам хора, които се държат като такива каквито не са, особено сега когато всички се опитват да изглеждат еднакви едни на други. Казват например "Хакан, много те обичам", но всъщност изпитват много различно нещо. Ако не обичаш, не обичай, не си длъжен да обичаш! Може да не обичаш, но поне изпитвай уважение.Не сме длъжни да изпитваме големи чувства към всички 

Хакан: Присъда започва с убийство на една жена. С течение на времето се разбира че убитото момиче и убиеца са били приятели дори в същата вечер е отишла в дома му изписа се 'Ако не беше ходила нямаше да умре".Тези предразсъдъци винаги се появяват. Ако не беше облякла къса рокля, може да е пияна… вие какво ще кажете за такива коментари?
Каан: Не съм прочел такива, но чух че е имало. Какво оправдание може да има за едно убийство? Говорим за човек! Не ти си му дал живота, с какво право ще го отнемаш? Не може да има оправдание 
Пънар: Никой по никаква причина не може да отнеме живот 
Каан: Всеки се опитва да живее по най-добрият начин според опита си и знанията си
Пънар: Много уважавам решението на Сема да го покаже по този начин. Защото казва " Ето сега да проговори съвестта ви". Ако някой напише форуми за измислен герой "Момичето си го е търсило" аз вече не вярвам нито в искренността, нито в съвестта на този човек. Не само за жена, никое живо същество не заслужава да умира така - това трябва да кажеш.

Пепелче, нищо не правя на сила ❤️ И без това съм го ударила от няколко дни на пълен мързел

# 651
  • Плевен / София
Здравейте момичета....
Честита Коледа....Винаги в края на годината ми е тъжно, че още една година се е изтърколила и понякога в забързаното си ежедневие сме пропуснали да бъдам повече време с любимите си хора. Пожелавам ви да сте здрави и щастливи с хората, които обичате...Не пестете време да споделяте с тях мигове от живота си....
Насладете се на Коледните и новогодишни празници и да се надяваме, че на 09.01.2022 г.  ще видим едни прекрасни Ългаз и Джейлин...

https://www.youtube.com/watch?v=3Ygw1onhweg

# 652
Алекс, благодарности за превода на интервюто. Flowers Rose
Умни, талантливи и възхищаващи се един на друг. И затова им се получава партньорството. Blush

# 653
Алекс, интервюто е много интересно и казва много неща за двамата актьори.
Много ти благодаря за превода. Вместо да си гледаш празниците и сеемейството,
си ни направила чудесен подарък! Hearts
Признателна съм ти! Как да ти се отблагодарим?!?!?! Hands Ok Hand

# 654
Значи тези двамата са страхотни по отделно , но заедно са огън . Аз специално ги искам заедно в реала , много си подхождат ( не ,че някой ме пита Stuck Out Tongue Winking Eye ) По принцип не искам всички сериални двойки да станат реални , но понеже не ми харесват половинките им , ( ама никак Stuck Out Tongue Closed Eyes ) , сега ги '' шиперя '' Laughing

# 655
Фили, 😍 признавам си, че не ги искам заедно  в реала (харесвам половинката на Пънар, а и Каан ми изглежда труден човек), но като гледах интервюто си помислих, че той е готов и се пече на бавен огън. .
Не исках да го казвам на глас, не съм познавач (освен, че познах за Алп Н. и Айча 😜), но така ми се струва от поведението на Каан.
Обаче Пънар нехае, веселячката. 😀

# 656
  • Кърджали
Фил, и за мен сякаш Вселената е мислила, мислила, па си казала "Дай да ги събера тия двамата". Хем са много различни, хем така да си пасват. По принцип изобщо не държа сериалите двойки да стават и реални такива, но двамата страшно си подхождат, огън са заедно
Пепелче, гледайки и четейки интервюто и аз си помислих това - Каан изглежда не би се дърпал...

Днес мислих да си легна рано.Но понеже загледах клипове от сериите и май ще си легна рано сутринта

# 657
Александра, много благодаря за труда ти! Flowers Bouquet С голямо удоволствие изгледах интервюто, прочетох и преведения текст.
Харесвам ги и двамата - и като външност, и като личности - доколкото съм ги опознала от ролите им и от това, което публикуват. Най - много - като актьори. Повече съм опознала Пънар, следя я от пет години. Много е упорита, амбициозна, много се труди. Но сега като се замисля - харесвах я и когато бяха двойка с Берк Джанкат. Не зная как преценихте, че Каан и Пънар са един за друг. От сериала ли, от интервюто ли? Аз за много близки хора не бих могла да кажа той/тя е за теб. Двойката затова е двойка - да се харесат, да си допаднат, да са на една вълна те двамата. Кой какво казва отстрани никога не е имало значение. Ние сме странични наблюдатели и ако аз харесвам Пънар и Каан заедно, те дали имат същата преценка един за друг. Как се държи Пънар с близките си, с приятелите си - в кухнята, в спалнята - нямам представа. Същото и за Каан. И за всяка известна личност, която виждам само на екрана и в социалните мрежи. Но и лично да познавам двамата, пак не бих могла да кажа - тези са един за друг. В една връзка дребните на пръв поглед неща от ежедневието често след време се оказват много важни за продължителността и жизнеността ѝ.
И понеже ги харесвам, не искам след време да ги видя разочаровани един от друг. Hands Pray

# 658
  • AMS

Благодаря на всички за споделените мнения!!!
Специални благодарности за преводите на Александра!!!
Имаме късмет с преводачка. Направо сме щастливки.
Голям подарък получихме.
Срещала съм и други преводи,
но нейният не е само заради знанието на езика.
Има и други преводачи, които знаят езика,
но нямат това нещо, което влага Александра в преводите!
Благодаря ти, че влагаш душа и сърце, Александра!!!

Интервютата на Хакан Гендже винаги са ми били много интересни,
но това ми стана още по-интересно, защото и той е вътре в сериала.
А с въпросите си, сякаш накара Пънар и Каан да пишат в нашата тема >>>

Цитат
Хакан: Присъда започва с убийство на една жена. С течение на времето се разбира че убитото момиче и убиеца са били приятели дори в същата вечер е отишла в дома му изписа се 'Ако не беше ходила нямаше да умре".Тези предразсъдъци винаги се появяват. Ако не беше облякла къса рокля, може да е пияна… вие какво ще кажете за такива коментари?
Каан: Не съм прочел такива, но чух че е имало. Какво оправдание може да има за едно убийство? Говорим за човек! Не ти си му дал живота, с какво право ще го отнемаш? Не може да има оправдание
Пънар: Никой по никаква причина не може да отнеме живот
Каан: Всеки се опитва да живее по най-добрият начин според опита си и знанията си
Пънар: Много уважавам решението на Сема да го покаже по този начин. Защото казва " Ето сега да проговори съвестта ви". Ако някой напише форуми за измислен герой "Момичето си го е търсило" аз вече не вярвам нито в искренността, нито в съвестта на този човек. Не само за жена, никое живо същество не заслужава да умира така - това трябва да кажеш.

# 659
  • Кърджали
Diva, благодаря за хубавите думи, дано ги заслужавам. За преводите, не смятам че правя кой знае колко специално нещо. Лично на мен не ми е приятно (така да го кажа) като едно нещо си го разбирам само аз и няма с кой да го обсъдя например. Затова ми е приятно да помогна колкото мога с превод. А за самите преводи, бонус ми е че разбирам много добре езика им. Като превеждам се старая да го направя по такъв начин, че после на мен да ми е приятно да го гледам / чета. Не казвам че правя идеални преводи, но се старая да давам най-доброто от себе си. Което поради факта че го правя само за неща, които много ми харесват, не ме уморява изобщо.

За Хакан Гендже - в  последно време ми е в категория интересни и любими журналисти. За мен е една малка еуфория, когато взима интервю от мой любим актьор, актриса, музикант, защото знам че интервюто няма да 5за 4, да отчетем дейност, а винаги ще ме кара да усещам че отваря една вратичка към света на този човек.
Та и сега ми беше много от интересно и приятно и да изгледам и да изчета репортажа му с Каан и Пънар.

Общи условия

Активация на акаунт