Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Толкова са истински и красиви,че човек няма как да не ги иска,но не искам да бъда холиган момиче...
Алекс , благодаря ти за всичко което правиш както и на всяка от вас!

# 661
Напълно заслужени са всички похвали, Алекс. Наистина преводите  ти са от сърце и влагаш душа. Нали си имаме и други общи познати, за тях полагаше не по-малко старание и даже още тогава започна да ни глезиш като клиповете са с наредени субтитри. Специални благодарности и от мен за труда и старанието ти и това, което ни предоставяш в темата, и извън нея. И на вас момичета за споделената информация, предположения и разяснения по епизодите. Heart

Пък тези наистина са огън 🔥 И имам чувството добре са се опознали, дотолкова, че единият може да започне изречението - другият да го довърши.
Харесаха ми думите на Пънар, че е научила неща от Каан, за които дори самият той не подозира. Много е ценно това, наистина. Няма нужда любовта да се пренася извън снимачната площадка, те така или иначе ще оставят трайна следа един в друг. Независимо дали се разминават в разбиранията си или се допълват.

# 662
Здравейте дружки Heart
Аз също никога не съм държала сериалните двойки да станат реални . За мен е достатъчна магията на екрана , но за Каан и Пънар така ми дойде отвътре и го написах. Знам ,че има разлика в годините ( то и гаджето и е по голям ) , но много ми харесват заедно . Каан е заедно с едно момиче отдавана ( доста безлична , сори - лоша съм ) , а Пънар е в търсене . Защо да не се съберат Stuck Out Tongue Winking Eye
Толкова добре се познават . това е чудесно като начало и основа на една любов .
Но това са си фенски ( и мои ! ) мераци , важното е ,че до за 9 ти ще ни липсват Simple Smile
Алекс , за пореден път да кажа ,че много се радвам ,че пиша в няколко теми заедно с теб Grinning
Понеже сме клуб с общи интереси , точно тук е мястото да споделиш знанието на турския език Grinning

# 663
  • Кърджали
Заедно са като нарисувани от художник. Много красива двойка.Огнена.
Иначе ясно че няма да питат нас с кого да са, ама нищо не пречи да си помечтаем малко наум.
Разликата в годините понякога няма значение.
Аз нали много харесвам Мехмет Асланту, разликата им в годините с Арзум Онан е 11 години, ама аз още не съм видяла друг мъж, който да гледа жена си с такова обожание.

Фил, аз съм възможно най-лошият учител на когото можеш да попаднеш. Иначе ако мога да помогна с нещо, винаги съм насреща

# 664
Момичета, аз отскоро се запалих по турските филми. Присъда е филма който най-много харесвам от филмите през този сезон. Много се радвам се че открих тази група - друго е да има с кой да споделяш.
Пънар - Каан - страхотни като двойка, имат невероятно усещане един за друг. И мен ме подвежда мисълта,  че ще са страхотна двойка и в живота. Гледах един клип от тържество на екипа на филма - те двамата се кефиха на сцената, танцуват, пеят, Иит снима отстрани. Не знам как им се получава - цял ден човека е до теб, гледа те влюбено, прегръща те , целува те . Познаваш всеки жест, всяко негово дихание и накрая аз си отивам и имам личен живот. Ама на нас ни се иска пък те си решават кое ги прави щастливи.
Бъдете здрави !

# 665
Привет!

Yura65, "Не знам как им се получава - цял ден човека е до теб, гледа те влюбено, прегръща те, целува те . Познаваш всеки жест, всяко негово дихание и накрая аз си отивам и имам личен живот." - явно досега на Пънар не ѝ се получаваше. Joy От сериала "Луд вятър" си тръгна с Берк Джанкат, от филма "Любовен апокалипсис - с Йиит. Увеличава разликата в годините - от 9 на 10.

# 666
Поздрав за всички мечтателки! 😂 😀

А това не го разбирам, но ми харесва.😀 https://www.instagram.com/tv/CX3eQRXFCZv/?utm_medium=copy_link

И последно- може да сте писали, ама как точно се превежда körkütük? 😀

https://youtu.be/QVDlE8b56YU

# 667
  • Кърджали
Пепелче, тази дума не знам има ли точен превод на български. Но да кажем, че е нещо като в замъглено съзнание, несвяст, аха да губиш връзка с реалността  Мисля,че ме разбра Използват го за много пияно състояние, много влюбено, та може би "в несвяст" би паснало като значение. Нали пак с уточнението че буквален превод на български не знам дали има.

Песента и аз доста почнах да я слушам от как ми попадна. Първо ми се стори странна, точно като човек в несвяст...После се усетих че само си я пускам от начало

А.това дето си го постнала от Инстаграм бяха го пуснали като въпрос  миналата серия "С коя една дума.бихте описали тази сцена?" Та сега са пуснали с кои думи са получили като отговори - любов, страст, привличане, синхрон и още имаше.
За тази седмица бяха задали същия въпрос, но за момента в който даваха Джейлин с пистолет срещу Енгим6.

# 668
Алексче, 😍 благодаря.
Заглавието сега ми звучи напълно в унисон с музиката.
Голямо ровене хвърлих в гугъл преводача, но поне разбрах, че кютюк не е пън както си мислех, т. е. нашият савджъ не е сляп пън. 😂 🤣😂🤣

# 669
  • Кърджали

Тази вечер попаднах в Туитър на " стая за разговор" в който се бяха включили Сема Ергенекон и Пънар Дениз.
🎞️Сема каза че вече е измислен финала на сезона.
🎞️Скоро Джейлин ще има и щастливи мигове.
🎞️Скоро ще има флашбек, който ще покаже запознанството на Джейлин и Ългаз, но внесе уточнение че до преди началото на историята общо взето само се засичали и никой не е изпитвал чувства към другия.
🎞️Нарочно е създала Инджи като героиня с много грешки, защото не вярва че ако си много добър човек никой няма да те убие .и защото иска да покаже че независимо от това какъв е, никой не заслужава да бъде убит по такъв начин.
🎞️Сема много харесала Каан и Пънар в Любов 101 и настояла категорично да участват .По принцип от самото начало на проекта, те били желаните имена да участват. Не веднъж е споменавано че и те са били в течение на целият етап на подготовка на Присъда
🎞️Казва че е използвала водата като символ за връзката на Ългаз и Джейлин, защото както водата е полезна за тялото, така и те са си полезни един на друг. А вечно заплетените слушалки на Джейлин - метафора за нейният живот.
🎞️На въпроса защо Джейлин няма приятелки,Сема отговаря че подобни сцени е имало много по сериалите и тя вероятно няма да включи.Тук Уур Аслан се намесва и казва "Нали си има Ерен"
🎞️За Сема било трудно "да убие" Енгин.
🎞️Сема хвали актьорите си, защото по думите ѝ била написала доста тежки сцени и се радва че е успяла да види предадени точно емоциите,които е искала.
🎞️Сценария на всяка серия се прочитал от полицай,полицай от наркотичната служба и адвокат. Също така Сема и Пънар се срещнали с психолог, за да могат най- добре да представят състоянито на Джейлин при последните случки
🔥Пънар каза  че в процеса на подготовка на образа е изгледала много полицейски и крими филми.
🔥Едни от най-приятните за игра сцени били сватбата и момента в който Джейлин разговаря с Ерен и където признава че е влюбена в Ългаз.
🔥Каза че като снимали сцените коитобяха на последният фраг, вече е била болна, но не е знаела че е ковид. Очаква до ден -два вече да е отрицателен тест.
🔥На въпроса защо Джейлин вместо да се качи в колата, не е взела ключовете например, Пънар отговори че Джейлин е 'сив' герой,нито бял,нито черен, допуска грешки и това е била поредната ѝ грешка, но пък иначе нямаше да е Джейлин.
🔥Чете доколкото може коментарите в Туитър и Инстаграм.
🔥По принцип е нямало  да участват в Гласът на Турция , не са били поканени

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 22:17 от Aлекcандрa

# 670
Алекс, чудесна си! Много съм ти благодарна! Hands Clap
Както разбирам, този разтовор макар и да не е актуален, донякъде замества
един нов трейлър.
Много ми липсва епизодът от тази вечер. И като си помисля,
че ще чакаме още две седмици... Dizzy Face

Розичке, гифчетата с двамата са прекрасни! Flowers Hibiscus

Лека нощ на всички!

# 671
  • Кърджали
От тази вечер в Туитър.
Също така идеята да има синхрон в цветовете при дрехите на Джейлин и Ългаз хрумнала на Али Билгин ( режисьора), решили да го пробват, взело че се харесало и решили да продължат така.
Сега видях в Туитър че след Пънар и Сема, за кратко се е включил и Онур Дурмаз (Енгин), но аз вече бях излезнала от Туитър ..Какво са говорили не знам, качили са записи, но повечето нещо не ми тръгват. Това което успях да чуя беше че по принцип между него и Енгин няма грам прилика, че му е харесало да играе психопат, и че подстригването на косата му било по сценарий ( все пак и той искал да се пострижв, че косата му станала по-дълга отколкото е свикнал, но не можел до тогава, заради историята.) Вика "Един ден ми се обадиха и ми казаха - ще трябва да те пострижем.Аз  най-накрая, но ми отвърнаха - ама не е каквото си мислиш 😂😂😂)

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 00:19 от Aлекcандрa

# 672
Привет!
Александра, благодаря! Flowers Hibiscus
Жалко, че Пънар няма да участва в "Гласът на Турция". Подведох се по този списък.

# 673
  • Кърджали
То и аз се бях подвела и зарадвала, но Пънар каза че такава покана изобщо не е получавала.
Хубавото е,че щом е написан финала на сезона (или на историята, не разбрах съвсем),значи имат идея точно как ще се развие всичко.
Питали са ги дали Зафер наистина е мъртъв, дали са малко уклончив отговор ( но па не знам как би възкръснал след като толкова категорично го показаха като труп)
Питали са за евентуална връзка между Парс и Седа.Обмисляло се нещо такова.Май повече нямат да показват бившата съпруга на Ерен, по отзивите в социалните мрежи видели,че тази история не е интересна на зрителите.( Тази част от разговора съм я пропуснала и не съм сигурна какво точно е казала Сема, но това прочетох след това.)

И, някой да дойде да ме събира с парцал от земята, аз се разтопих

# 674
То и аз се бях подвела и зарадвала, но Пънар каза че такава покана изобщо не е получавала.
Хубавото е,че щом е написан финала на сезона (или на историята, не разбрах съвсем),значи имат идея точно как ще се развие всичко.
Питали са ги дали Зафер наистина е мъртъв, дали са малко уклончив отговор ( но па не знам как би възкръснал след като толкова категорично го показаха като труп)
Питали са за евентуална връзка между Парс и Седа.Обмисляло се нещо такова.Май повече нямат да показват бившата съпруга на Ерен, по отзивите в социалните мрежи видели,че тази история не е интересна на зрителите.( Тази част от разговора съм я пропуснала и не съм сигурна какво точно е казала Сема, но това прочетох след това.)

И, някой да дойде да ме събира с парцал от земята, аз се разтопих

Може на финала на първи сезон да видим подобни сцени с Ългаз и Джейлин. Heart Eyes

Журналистът Sina Koloğlu писа, че подготовката за втори сезон е започнала.

https://www.instagram.com/p/CX2_iOfrNpv/

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 17:06 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт