Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 37 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Кърджали
Алфея, много е зарибяваща тази песен, мине се не мине имате връщам да я слушам.
От вчера почнах да ровичкам кои песни са пускали до сега.Ще се прави плейлист "Присъда" очевидно, много хубава музика подбират

# 691
  • София
Алфея, да силуета, който ми се привижда е доста далече и е изключено той да стреля от там и да оцели сърцето.
Алекс, все си мисля, че е имало и втори човек, който е стоял зад Джейлин и след като тя е произвела изстрел - неуспешен, той е  стрелял смъртоносно. Енгин му е имал наистина доверие в него и не е очаквал, че той ще го убие. След това Джейлин е цапардосана по главата и оставена в гората. Знаем кога и как се свестява. Не ми стана ясно от разследването куршума попаднал в сърцето на Енгин от кой писторет е? От този, който е намерен в гората или от друг? Също и гилзите? Да , Ългаз като нас не вярва и ще прави собствено разследване. Браво!
Алекс, благодаря за песничката! Великолепна е!

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 10:48 от Nina NN

# 692
  • Кърджали
Нинче, и двата пъти е стреляно от един и същи пистолет, и двата куршума са от него. Ерен каза на Ългаз,че това е показала експертизата. Иначе ако бяха излезнали от различни и Ерен и Парс щяха да тръгнат по тази следа , то и Ългаз нямаше да им даде мира
Това са уликите засега:

Два куршума от един и същи пистолет
Следи само от двамата в гората
Пръстови отпечатъци на Джейлин по пистолета ( други няма/
Следи от барут по ръцете на Джейлин
Часовника на Джейлин до трупа ( в началото на серията показват как часовника пада от ръката ѝ)
Енгин е убит с един куршум, от близко разстояние, право в сърцето

# 693
Привет!
Благодаря за коментарите, за всичко споделено и за филмовата песен! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
От Пънар - така очаква да изглежда след карантината Joy

https://www.instagram.com/p/CYCBskqhleM/

# 694
  • София
Нинче, и двата пъти е стреляно от един и същи пистолет, и двата куршума са от него. Ерен каза на Ългаз,че това е показала експертизата. Иначе ако бяха излезнали от различни и Ерен и Парс щяха да тръгнат по тази следа , то и Ългаз нямаше да им даде мира
Това са уликите засега:

Два куршума от един и същи пистолет
Следи само от двамата в гората
Пръстови отпечатъци на Джейлин по пистолета ( други няма/
Следи от барут по ръцете на Джейлин
Часовника на Джейлин до трупа ( в началото на серията показват как часовника пада от ръката ѝ)
Енгин е убит с един куршум, от близко разстояние, право в сърцето
Алекс, права си, но аз не вярвам. Ще видим, че ще се появят и други улики. Заблуждава ни тази Седа и то много.  Нямало следи, как разбраха в тази шума. Ще се появят, вярвам в това и много разчетам на Ългаз. Всички следи до сега са постановка ,нали видяхме как /Джунеит ли беше/ подреждаше уликите в апартамента на зетя. Ще се открие нещо, което никой не е забелязал и ще се разбере, че Джейлин не е убийцата, но пак чаканеее и хиляди съмнения.

# 695
  • Кърджали
И, и аз вярвам че ще се появят други улики, които да помогнат на Ългаз да разкрие случилото се. А и Джейлин в един момент ще почне да си спомня
Днес ми хрумна нещо .Ако го е направил Сердар ( аз нали подозирам него) може с един куршум два заека. Откриват тялото на Зафер, подозират Чънар ( Ългаз тук влиза в лудницата вече) , но в крайна сметка разбират за участието на Сердар, и това че той има мотив и да убие Енгин и да прати Джейлин в затвора. И тръгват по този път
Но, сега като се замислих, не, не и не. Прекалено много ще му дойде на Ългаз. Жена му, брат му и баща му разследвани и в затвор и той сам да оправя всички каши. Ще полудее. Отказах се аз от тази мисъл Сема не може да е толкова лоша с момчето
Тц, първо да спаси Джейлин някак ,па после ще мислим за Зафер.

# 696
Здравейте, момичета Simple Smile
Интересен остава въпросът, по какви причини Енгин и Джейлин са се озовали от къщата на Йекта в гората. Аз съм убедена, че Енгин знаеше, че Джейлин е скрита отзад. От там нататък ... защо ще я води там? Thinking
А за професорката? У мен се натрапва някаква асоциация със сценаристката Сема.

# 697
Тъкмо щях да пиша, че според мене Енгин прекрасно знаеше, че Джейлин е в колата и поведението му  ясно (колко да е ясно 😉) говореше за това и Катя ме е изпреварила.
Така че доста от нещата са се случили по плана на Енгин, но явно се е надценил този път и това е резултатът.

Нямам никакви предположения за развоя на събитията в гората, но Йекта е моят основен заподозрян.
Жалко, че по-често не познавам. 😀

# 698
  • Кърджали
Имаме още един с 👑вирус в екипа - Нергиз Йозтюрк ( Седа). Да не тръгнат като домино че да може да снимат
Един път си мисля че Енгин е знаел,че Джейлин ще го последва, друг път си мисля че и той не го е очаквал
Досега нищо не съм познавала, та и този път не  очаквам да позная нещо

# 699
Седа могат временно, за един епизод да я изпратят в командировка. 😀
А Каан здрав ли е всъщност, че без него няма да стане на 9-ти.

# 700
  • Кърджали
Каан засега е здрав. Да си седи здрав,че след Нова година да почнат да снимат.
Това 9ти ми се струва направо че е след една година

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 17:17 от Aлекcандрa

# 701
  • София
Тъкмо щях да пиша, че според мене Енгин прекрасно знаеше, че Джейлин е в колата и поведението му  ясно (колко да е ясно 😉) говореше за това и Катя ме е изпреварила.
Така че доста от нещата са се случили по плана на Енгин, но явно се е надценил този път и това е резултатът.

Нямам никакви предположения за развоя на събитията в гората, но Йекта е моят основен заподозрян.
Жалко, че по-често не познавам. 😀
Катя, Пепелче възможно е да сте прави, че Енгин е знаел или усетил, че Джейлин е в колата. Песента, която пееше сякаш беше предназначена за Джейлин. При слизане от колата, обаче е имало някаква изненада и за Енгин. Чантата на Джейлин в колата , а телефона на земята. Полицаите казаха, че не е влизано в къщата, а якето на Енгин в колата ли е било или някой му го е донесъл?  Аз все си мисля, че и двамата са били принудени да отидат в гората, но как? Със сила, с някаква лъжа, но не са били само двамата. Ох, станах банална. Да идва следващата година, както казва Алекс, че на мен ми се  вижда след сто години.

# 702
Привет!
На 23 декември се появи съобщението, че Пънар се е заразила, но е била зле предната седмица, когато са снимали серията, която вече гледахме на 19 декември. В понеделник почиват, снимали са до 22 декември вкл. и част от еп. 15 би трябвало да е заснет /нали имаме и фрагман/. За да го гледаме на 9 януари, тестът ѝ трябва да е отрицателен няколко дни по - рано - да имат време да го довършат. Дали ще оздравее толкова бързо. Седа поне две серии няма да се появи.

Пънар преди седем години в клипа на песента на Мурат Далкълъч "Yani". Не пее, само танцуват.

# 703
  • Кърджали
В Туитър в чата Пънар беше споменала че очаква до 2-3 дена вече да е с отрицателен тест. Когато са снимали сцените от фрага вече е била болна, но не е знаела че е Ковид 
Предполагам ако още някой от главните не се тръшне болен, след Нова година ще почнат да снимат, за да довършат серията

# 704
Аз сега гледам първите серии с бг превод. Той Ългаз си е бил внимателен и грижовен към нея още отначало. И всички мимики на Енгин показват неговото притеснение, че може да го открият...ама го виждам сега понеже знам. Тогава Йекта направи какво ли не за да прехвърли вината на друг . Сега сигурно са показали някоя улика , и пак някой старателно е прехвърлил вината нооо....
Дано да са здрави, че ако удължат още не знам как ще се издържи!
Някой знае ли как е името на актьора , който играе Джунейт ?

Общи условия

Активация на акаунт