ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 985
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ЧНГ! Simple Smile

Желая ви здраве и много усмивки!

# 166
  • Другата България

Живи и здрави да сте, момичета и момчета!
Нека здравето е постоянен спътник в домовете ви, на вас и вашите близки, всичко останало се постига, лесно или трудно!
Аз днес съм ето така

# 167
Забелязано в ИГ 🤪:
х 2:

И един Туджаров за финал 😁:

# 168
  • Другата България
Къде сте, мушмОрОци?
Хайде бърз отчет кой какво гледа и защо го гледа?
Аз извъртях един сезон на "Съдебен лекар", някакво канадско сериалче, което се оказа много приятно, и се оказа, че за следващите три сезона, които са излезли, няма бг субтитри!
Сега гледам руския "Летецът", военен, аз харесвам военни филми.
Приспива ме нещо, но ще се опитам да го догледам.

# 169
Значи като ти видя аватара, почвам да се усмихвам глупаво Heart Eyes

В събота имаше нещо като мини Комик Кон в Париж - среща с Берлин, Лисабон и Марсилия. Цял ден гледах клипове от панела, интервюта и снимки с фенове. Чакам една приятелка да ми ги преведе, че повечето беше на испански и френски. Скоро ще има подобни срещи и с други от сериала.
Тази снимка ми е любима - момичето има един от фен профилите на Итциар (Лисабон) в инстаграм.
Скрит текст:
От вчера гледам Stay close по нетфликс и съм във възторг! Този Коубън е много добър!
По нова през нощта хванах епизоди от Пожарникарите на Чикаго и се зарибих, изтеглих първи сезон. Май имах нужда от сериал тип професионален с готини истории и сексене Joy

Малко съм назад с риалититата и сега наваксвам с Фермата (да е жива и здрава Мари). Абе иска ми се да ги набия повечето участници, по средата съм някъде (Чавдар тъкмо удари с ръце по масата) и Лора малката ми се струва най-читава. Иначе е много забавно да гледаш като знаеш кой е победител - минах дуела Живка и Красимира и се заливах от смях Красимира как се заканва Joy Доволни ли сте от победителя? Не съм чела основната тема на Фермата и не знам дали ще имам време да изчета всичко, затова питам.

# 170
  • София
Аз лично не съм доволен, но беше логичен победител, тикан за такъв от И/А още от първата седмица с непрекъснатите синхрони.
Такова нареждане на звездите е нечия полза не съм гледал в нито едно друго предаване. Всичко и се разви като по поръчка, няма такъв късмет (или?) просто.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 09:33 от Diavolo

# 171
Мен Живка ми е по приемлив победител от Веселка.Признавам си гледах го отгоре отгоре покрай мъжа ми,той им е фен,но Живка си беше добре горе долу.Докато Веселка ми е най противния победител,там някъде ме загубиха окончателно опусумите.

# 172
  • Другата България
А аз едва тази сутрин се усетих откъде ми е познат главния герой от "Летецът".
Дано пак не съм в грешка де.
Перевала Дятлов. Не знам гледали ли сте сериала, ако не сте - отново горещо препоръчвам.
Руски, дава някаква насочваща информация какво е станало с групата на Дятлов, направен е много достоверно, добра игра, изобщо - ако не сте, гледайте го.
Доне, аз мисля писах за Чикагците. Всички сезони на "Полицаите и Медиците" съм изгледала, "Пожарникарите от Чикаго" съм го почнала, но някак понеже и във Медиците, и в Полицаите имаше преплитане на събития и случки и с Пожарникарите, и знам някои неща, не можах да го довърша. В списъка ми е, ама си чака. И там са много сезони, няма наваксване. Тъкмо харесах "Coroner", че са по 8 епизода в сезон, и бам - няма превод, много ме е яд, а не е лошо сериалчето.
За "Фермата".....на мнението на Дяволо съм. Аз съм брутално разочарована от сезона, и съм се зарекла да не гледам повече. Освен ако Дяволо не се запише и не го вземат, той знае. Брутално зле става сезона нататък, ако го довършиш, ще видиш. Кирил и Теодора го направиха грозен за гледане, ще разбереш защо ти го казвам. Направиха така, че наистина да няма по-логичен победител от Живка. Тя си изигра картите перфектно, идеална стратегия, пак ще кажа, че ако Кирил не беше изпростял и направил така, че да го напрази цяла България, това беше най-логичния победител. Сам си е виновен. А Пламен го намразиха заради Теодора, сега двамата са двойка според светските клюки, а и не го крият, та всичкото това евтино театро само навреди на Пламен. А и той на финала се представи ужасно.Иначе аз бях за него.
За Касата каквото разбереш и чуеш, слагай тук, на всичко ще се радвам. Heart

# 173
  • София
И аз препоръчвам Перевала Дятлов
Много е силен Simple Smile
с Мерито имаме доста сходни вкусове относно сериалите, нещо с Фермата се разминавахме последните два сезона, ама ще се оправим на Сървайвъра Grinning

# 174
За мен Фермата получи логичен и напълно очакван и предвидим победител в най-слабия си сезон. Няма място за сравнение между Живка и Веселка според мен. Начина им на победа беше безкрайно различен, независимо, че може би бяха от любимките на Продукцията и двете.

# 175
  • Mediterraneo
Аз изгледах последния сезон на Добрият доктор. Много харесвам Фреди Хаймор, прави невероятна роля. Откъм докторските истории не ме кефи- всички са някакви хирурзи и правят от мозъчни, през сърдечни до ортопедични операции, някак неизпипано ми е.
Сега пък започнах трети сезон на една много симпатична испанска комедия El pueblo в Амазон.

# 176
Дядото от Squid Game е спечелил Златен Глобус!

https://www.goldenglobes.com/person/o-yeong-su

# 177
  • София
За фенките и феновете на зимните спортове и на олимпиадите, пуснах темата за Пекин' 2022, че време почти не остана. 🙂

https://www.bg-mamma.com/?topic=1402154

# 178
  • София
Изпуснала съм ви.

Бети от ИВ1 е съобщила, че е бременна.

По тв съм в очакване на новия сезон, гледна само Стани богат и Последният печели, но пък навакса с Нетфликс последния месец, гледах Кествновият човек, Наркос най-накрая, Емили в Париж, сега ще минавам на Вещерът. Ходих и на кино на Бонд и Гучи и се отдадох на настолни игри с приятели.

Чакам си Сървайвър и Съни бийч 2.

За Фермата и ИВ, много нагласени сезони.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 18:15 от Niya-

# 179
Аз в момента гледам "Стани богат", "Последният печели", "Черешката на тортата" и "Менталистът". Очаквам новият сезон на "Кошмари в кухнята" и с нетърпение Хелс Китчън Heart

Общи условия

Активация на акаунт