ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 477
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
И аз гледам Стани богат, но съм много разочарована и май ще го изоставя.
Въпросите въобще не са интересни вече. Почти нямат логика, по която да се сетиш, а са фактология като телефонния указател - или знаеш, че Мусала е 2925 м. или не знаеш. Не обясняват интересните факти около отговора, както правеха преди. И Билалов няма никаква харизма. Да погледа малко Гютер Яух.

# 181
И аз някак се насилвам да гледам Стани богат. Водещият не само че не ми е харизматичен, но даже ме дразни.
От тези два сезона на Сървайвър, които изгледах за няколко дена на телефона, си докарах зрителна умора ли... не знам... но гледам да избягвам екрани освен за работа. 😒

И все пак... 🤪:

# 182
  • Другата България
Бащата на бебето на Бети не ли различен от приятеля й по време на сезона или аз се бъркам?

# 183
Бащата на бебето на Бети не ли различен от приятеля й по време на сезона или аз се бъркам?

Май е същият.

----

P.S. Май имаш набито око и по-добра памет, Мери Sunglasses На по-старите снимки в инстаграм изглежда да се е снимала с друг човек. Но не знам кой какъв ѝ е, всъщност.

# 184
Друг беше - един гологлав и едрогабаритен.

# 185
  • Другата България
Нали?
Голяма любов бяха с оня, ама нещо....
Врабчо, що се отнася до Сезон 1 на ИВ, дори ковидната мъгла не мож го покрие! Joy
Не помня вчера какво правих /образно казано/, ама за там....та този веднага го отбелязах като нов субект.

# 186
  • София
Някоя от дамите се е отказала (не се знае коя) и Дени от Един за друг влиза като резерва в новия Максимал.

# 187
А, хубаво Grinning Тази девойка беше много добре в Един за друг. Радвам се, че ще участва.

# 188
  • София
За фенките на Squid Game препоръчвам, японския сериал Alice in Borderland пак на Нетфликс.
Много си приличат. 8 епизода х 45 мин. подновен е за втори сезон.
На мен ми хареса. Simple Smile

# 189
Маги Джанаварова,пише го в коментар от Гуспата.И по добре,ако се махнат и Жанета и Герито ще е супер каста.

# 190
Не е зле, но можеше да е по-добре Simple Smile
Аз се надявах Герито да се е разкарала, но и така става.

# 191
🤪😂😂😂

# 192
Мани сама ще е отбор и ще ги отвее.

# 193
Влизам, за да поздравя печелившите от късметчетата, ако не са разбрали))
Дяволчето печели джобен тефтер и химикалка.
Мери-Ан, май печели книга, но да си провери, защото Ан е с две нн написано и не знам))
Фанка пак не я огря, ама нищо)) Другата година пак)) То е тръпката с късметчето сутрин с кафето да прочетеш нещо приятно))

# 194
  • Другата България
Joy Не съм аз, и аз се подлъгах, ама имало друга като мен, с тире и две n, та....и аз пак нищо.
 Не съм от късметлийте, ама да сме здрави, другото.....

Общи условия

Активация на акаунт