ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 483
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
За мен също няма значение,ще го гледам каста е силен,дано игрите да са интересни,миналогодишния беше пак интересен въпреки ниския бюджет.

# 646
Аз мисля повече като Ави, но не пречи и тук да е дискусията.
Но нуждата от популяризация на формата не мога да я отмина също, затова и поставих въпроса.

# 647
  • София
Привет на всички!

но освен цветя, поздрави и прегръдки,
 оставям и епизода с талантите, а колко са таланти...не знам

България търси талант - епизод 6 (20.03.2022 г.)

# 648
  • Козлодуй
Mari_Mar, благодаря много Simple Smile Да в този епизод нямаше някакви невероятни таланти Simple Smile

Аз като чета другите теми все ми се иска да отговоря на някой коментари но осъзнавам че отговора ми е само спам обаче тук как да го кажа като не е повдигнат тук въпроса и така все се въздържам от коментар - сама си налагам цензура Simple Smile

На мен Максимала ми харесва но все не намирам време да го гледам Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 07:41 от pvacheva

# 649
Пффф, много крив ден днес.
Изредиха ми се всички приятели в чат и по емайла да ми пращат снимки на таблото на Сантяго Бернабеу от снощи ... 

# 650
  • София
Хах, няма такъв погром просто.
Можеха и на седмица ви качат. Резил голям.
И проблема изобщо не е в Бензема. Халфовете издишат, на годинки са. Защитата беше разкрита.
Барса в момента са сред най-добрите отбори в Европа. Как само се промениха нещата при тях, не е истина. Като с магическа пръчка.Браво на Шави, но и отлични играчи дойдоха, които паснаха идеално на концепцията му.

# 651
Оле вкъщи беше вечер/нощ на траур.Мъжът ми е огромен фен и с него не се говореше след тази загуба,голямо обсъждане в чата на фенклуба беше,оставих го да си страда 😁.Да,да,знам лоша жена съм 😂.
Чакам си сървайвъра тази вечер 😊.

# 652
Карма.
Вчера в лайфа на Йо и Бо аз и Ваня се гъбаркахме с тениската на Барса на Денис и си го получихме Simple Smile
Шави е направил страхотен отбор, да. И най-важното е, че Меси има нужда от Барса, но Барса вече няма нужда от Меси. Годините в средата на терена си казаха думата снощи.

# 653
  • Другата България
Хе-хе, аз доволен, ама много доволен, като един заклет фен на Барса днес гледах отчасти на запис....ами, Барса форевър! Оле-оле-оле!

# 654
  • Велико Търново
Тази сутрин, докато пътувах към работа, прочетох нещо, което много ме зарадва. Алберт Попов се е класирал четвърти в последното състезание за Световната купа в Куршевел. След първия манш е бил 22-ри, във втория е постигнал второ време и не са му стигнали само едни ню-ню 16 стотни за подиум.

# 655
Да, страхотна новина за Попов. Много силен сезон!

# 656
Паднах от смях с Руслан,рядко гледам капките,сега превключих след сървайвър,но е култов просто образа и имитацията 😂

# 657
Незнайно как Братоев се оказа при следваните от мен хора в ИГ. Явно чистката след сезона на Игрите го е пропуснала Simple Smile
Ето на какво попаднах случайно при него, вече няколко минути се смея, чак до хълцане отиде работата.

# 658
  • Козлодуй
Много чалга се пада от бутона на Капките - сега пък Крисия ще пее Константин Simple Smile

# 659
Последния епизод на Капките не го изгледах до края и не знам какво се е паднало, но се усещам, че не ми се гледа.
Наистина има прекалено много чалга, като за мен чалга е и Тото (нали така се казваше), и Папи Ханс, и Гери Никол, и всичките тези от този подвид музика.

Общи условия

Активация на акаунт