ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 474
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Снимките на Максимал започват след десетина дни. Ще снимат игрите на три арени. Гуспата обещава много backstage материали от процеса в стори.

# 661
  • Козлодуй
Сега в понеделник на Капките спечели Дарин с имитация на Камелия - пак чалга Simple Smile Обаче много се забавлявам със смешките на водещите, а Краси Радков ми е любимец - нямам телевизия 7/8 и затова се радвам че го гледам по Нова Simple Smile То по телевизията на Слави като беше свободна гледах само Шоуто на Куку Бенд и Вечерта на Северозапада обаче после започнаха да ги отменят заради политика и аз спрях да я гледам и тя стана и платена - мразя политика Simple Smile
Максимал не съм изгледала старите сезони и затова не гледам новия но какво пречи да започна от новия да гледам - знам ли Simple Smile

# 662
  • София
Да и добави, че щяло да има невиждани битки.
То с този каст си е направо задължително.

# 663
Опс. Обърках темите... като "щракам" в метрото. 😳
Та... стана ли ясно каква ще е функцията на журито в Максимал:

# 664
  • София
Избирали са един неизвестен участник на мястото на някой от отпадналите.

pvacheva, не гледай, миналите сезони, не си заслужава и не са свързани с този, всеки път са различни правилата, така че ако са ти интересни участниците, можеш директно с този да почнеш.

# 665
  • Козлодуй
Благодаря ви за препоръката Simple Smile

# 666
Да не би монтажа на промотата на Сървайвър да се прави от хората, монтиращи промотата на Фермата ? Или на Игрите ? Не мога да преценя, кои промота са най-бездарни .. ама общото ниво е безкрайно трагично.
Хем се пазя да не гледам промотата на Сървайвър, ама сглупих за пореден път и сега търся на кой да си го изкарам Simple Smile

# 667
  • Другата България
Да не би монтажа на промотата на Сървайвър да се прави от хората, монтиращи промотата на Фермата ? Или на Игрите ? Не мога да преценя, кои промота са най-бездарни .. ама общото ниво е безкрайно трагично.
Хем се пазя да не гледам промотата на Сървайвър, ама сглупих за пореден път и сега търся на кой да си го изкарам Simple Smile
Ако искаш, давай на мен.
Аз не гледам, но сега нямам против да знам какво ще се случи в понеделник - ако си успял да го разгадаеш.
Давай в скрит текст.

# 668
Скрит текст:
Ако искаш, давай на мен.
Аз не гледам, но сега нямам против да знам какво ще се случи в понеделник - ако си успял да го разгадаеш.
Давай в скрит текст.
Имаш ЛС.

# 669
  • Другата България
Благодаря.
По принцип се пазя от жокери, но сега времето е много, а и проверявам своя терия, която току виж излезе вярна.

# 670
  • София
Ами просто не гледайте промотата както аз правя. 🙄

Снощния епизод на Ергена, счупи всякакви рекорди по простотия на килограм. Толкова кухи лейки на едно място не съм виждал никога.
Змиярник! Евала на Виктор, че си би шута. Точно най-вресливите трябва да си идат първи, започвайки с пишман психоложката Александра.

# 671
  • Другата България
Какъв ерген, какви психоложки, какви лейки....губенето на време за тези .....дори не знам как да ги квалифицирам за мен е кощунство.
Аз още съм в шок от това, което се случи снощи в Палермо!
Бях на работа, първо прочетох - не повярвах, после търсих запис, гледах - истина е.
Чак не е за вярване, на родна земя, второ поред световно...дори не ми се говори.
Откакто се помня, "викам" за Скуадрата, на европейското мачовете им ги гледах по два - три пъти, плаках, когато взеха титлата, сега пак плаках, ама от яд. Сериозно ревах. Оффф.

# 672
Донарума след като провали ПСЖ успя да убие и Италия.

# 673
  • Другата България
И Берарди колко пъти изпусна....

# 674
Доста се чудих дали да го публикувам това послание тук. Реших, че си струва.

Общи условия

Активация на акаунт