Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 402
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Зависи от настройките на апарата - колкото по-силни, толкова повече боли. По принцип доста си боли, но ефектът е добър.

Относно устойчивосттта на филъра срещу топлина, мненията, които аз съм чувала, са противоречиви. От една страна, има клинични проучвания, които свидетелстват за устойчивост, но от друга, някои лекари (както моят, напр.) препоръчват филър на хиалуронова основа СЛЕД процедурата. С филъри на база калциев хидроксапатит (Радиес) нямало проблем.

# 541
  • в 1001-та нощ
Топлината ускорява резорбцията на хиалуроновите филъри - тествано лично. За Радиес би следвало да няма проблеми.

# 542
Привет.

Аз в петък съм на втора процедура Морфеус. Резултата за момента при мен е супер. Осезаемо лифтиране (наистина, както каза Алена - поотпусна от както беше в началото, но остана един приятен лифтинг с лека сочност) и много приятно повдигане на веждите. Забелязвам и, че малките мимически бръчици под очите почти са изчезнали. Имах една бръчица над горната устна и тя се изглади. Имам и стягане на шията и под шията, но не е толкова уау, като на лицето. Ще видим с втората процедура.
Порите са свити мисля, но продължават да се запушват... Много ми е дехидратирана кожата, като изгоряла (не е от Морфеуса) но мисля че един курс с бустери ще оправи положението, затова ще дам мнение за това как Молфеус действа върху състоянието на кожата, след като си я хидратирам.

Мартина, какви хапчета са ти казали да пиеш за болката? Направо като си помисля как боли и ми прилошава...

За стопяването на филърите - на мен ми постопи тези, които не са върху кост (темпорална зона и в ъглите на устните). Но пък кожата добре стегна, че и да не сложа филър, не ме дразни, че има загуба на обем.
Въпреки това, аз ще си допълня с точков лифтинг с 1-2 мл в цялото лице.

# 543
Някой правил ли е лазерна процедура з а премахване на микроблейдинг?
След 4 процедура ли се наблюдава ефект или може и по-малко.
Интересувам се от лазера на phibrows, а не picosure.

# 544
Обезболяващо (тук е parkemed) от сутринта преди процедурата и там ще ми дадат нещо. Казаха, че много боли, но аз знам и се настройвам и гледах да не е около или по време на цикъл.
Момичета, след процедурата дали ще мога да се върна на работа? Това зачервяване много ли е силно?
Anadiflores, Вие доволна ли сте от Морфеус, може ли да споделите впечатления?
KPP, да се включиш в петък след процедурата на отчет 😊
И аз ще пиша като мине моята.

# 545
Аз съм пациент на Денчева от години също, само за естетични интервенции. Доволна съм. Има око, слуша, умерена е. Но нуждите на всеки са различни - направете си консултация и преценете дали сте на една вълна.

# 546
КПП, питай моля те в петък за някакви варианти за обезболяване, искам да опитам Морфеус, но вече не исмам да ме боли, не мога да търпя, не искам. Ако могат да ме обезболят ще ида.

# 547
  • в 1001-та нощ
Би следвало да може да се инжектира лидокаин на няколко места.

# 548
Когато ходих на консултация за Морфеус, лекарката ми каза, че на лицето може да се постави само локална упойка. Не си споням какъв продукт, но го сравни с Емла, само че, с много по висок процент. По тази причина там се работи на по ниска степен, в зависимост от това, колко максимално може да издържи пациента.
За шия и деколте, поставя инцекжионна упойка и там може да се работи на максимална степен. Показа ми снимки веднага “след” и каза, че в деня на процедурата е добре да остана в къщи

# 549
Каква е цената на лице и шия за 2 процедури? Март и април подхидящо ли е? Или слънцето би било проблем?

# 550
Някой правил ли е лазерна процедура з а премахване на микроблейдинг?
След 4 процедура ли се наблюдава ефект или може и по-малко.
Интересувам се от лазера на phibrows, а не picosure.
Има тема за това(перманенетен грим), ако я намеря ще ти я пратя да питаш там също.Иначе Ева Серева има такъв лазер мисля.

# 551
Каква е цената на лице и шия за 2 процедури? Март и април подхидящо ли е? Или слънцето би било проблем?
И аз тук с въпрос за процедури за шия Simple Smile Ще съм благодарна на всякакви препоръки

# 552
Отговарям за обезболяването - може само локална упойка на лицето, с по-висок процент, например.
Чак за инжекционно обезболяване не е, търпи се.

Иначе за цена - аз платих 1000 лв за пакет две процедури за лице и шия. Трендафилов си гледа и индивидуалността и нуждите на кожата и спрямо тях настройва апарата и набляга на конкретни зони.

На същия ден не може да се отиде на работа.  Дори и на следващия и по-следващия. Най-добре е да се направи уикенда. Очаквайте и посиняване на горния клепач. Да сте подготвени.  Grid marks и корички. След процедурата, около час лицето гори като изгорено с огън.

# 553
Слънцето е проблем, аз не съм в България и тук се затопля доста по-рано, но на мен ми отказаха да ми направят процедура март, заради вероятността от пигментация. На шията, където щеше да работи на пълната мощност за тази зона, ми каза да очаквам падане на коеичките и пълно възстановяване след две седмици. Аз боря отпускане на кожата под брадичката. Лекарката ми каза, че ако направя 3 процедури, мога да очаквам подобрение с не повече от 30% от сегашното положение. Цената на процедура тук лице и шия е 500 евро

# 554
Много благодря, момичета!
Ще трябва другата есен или зима значи:( преди средата на март няма да мога да направя.
А бих искала. Склонна съм към брутална пигментация за съжаление, това много ме ограничава в апаратните процедури, два от зимните месеци не сме в България и слънцето е проблем. Въореки мазане и увиване, като талибан, ставам на ужасни петна. Вече не знам каков да правя.
Не харесвам видът на жени с много филъри.
От ботокса имам чувство на свличане на цялото чело. Сякаш очите ми клепнаха не мога да обясня.
Не се харесвам и не знам каков да предприема.
Трендафилова роди ли вече, върнала ли се е на работа? Колко напред се запазва час, да ида на консултация. При нея не съм била, но чета чудесни отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт