Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Ох, този ботокс, ако трае 2-3 месеца ... никакъв смисъл няма. Все пак не би ли трябвало да има някаква гаранция за продължителност?

# 616
  • Варна
Аз съм абсолютно на мнение, че трябва да има гаранция. Плащаш за нещо, което реално не получаваш. В случая и Радиеса на дамата. Решила е да ползва услугата, защото ѝ е обещано, че ще получи конкретен ефект от нея. Ефекта не е на лице. Аз ако съм специалиста поставящ продуктите /не визирам конкретно  Михайлов, примери много/ ще ме е срам и ще предложа компенсация, в крайна сметка са пари това, а не вестници.

# 617
Здравейте и от мен, дами. От известно време следя темата, на някои от въпросите си намерих отговор, благодаря за информацията, която споделяте.

Аз съм на 34 и до момента съм правила само Мезотерапия, вече една година. След първоначалния курс от няколко правя по една през 2-3 месеца. Доволна съм от към хидратация, забравих вече какво е ужасно неприятното опъване на сухата кожа. Усещам я по-еластична и плътна.
Иска ми се, обаче, да намеря процедура или комбинация от процедури, които да повлияят и на по-големите бръчици. От 2-3 месеца по-ясно ми се очертава гневната, пачия крак също на втория месец след Мезотерапия си го забелязвам повече. За назолабиалните също много ми се иска нещо поне да ги омекоти.
Преди да започна с ботокс ми се ще да пробвам поне и бустер да видя какъв би бил ефекта.

И тук е единият ми въпрос - тези от вас, които имат опит с бустер как ви го поставят? На цялото лице или без челото?
Иска ми се да пробвам, конкретно Жуведерм волайт, но пък моята лекарка ми е казвала, че не се слага на челото, а повечето хора го комбинират с ботокс.
Кожата на челото била много по-близо до костта на черепа и затова не е удачно филъри, а и подобни вещества на тях, както са бустерите са се инжектират там.

Вашият опит какъв е?

Другото, което обмислям е Saypha rich...в клиниката, в която ходя то се води мезолифт. Дали е удачен вариант като нещо по-мощно от стандартна Мезотерапия, моята е Age Line?

Виждала съм, че коментирате точков лифтинг...за него има ли подходяща възраст или и на моята е вариант?
Също така той чрез филъри ли се осъществява или с друг тип прродукти и ориентировъчно колко време би бил ефектът от него?

# 618
Не съм разбирач някакъв, но ми се струва, че ако не се блокира поне малко мимиката, която образува бръчките, с каквито и скинбустери и филъри да се напълни. човек, те, бръчките, ще продължават да си стоят и да се задълбочават, макар и в по-сочен и освежен вариант на кожата. Може и да съм в грешка, де?

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 16:18 от tuali

# 619
Като споменахте отново точковия лифтинг - някой имал ли е миграция на зона правена по тази процедура? Отказах се от Радиес, страх ме е и сега си мисля за точков вече.

# 620
  • гр.Добрич
Нищо няма да слагам засега.  С тази пандемия финансите ми тотално тръгнаха в обратна посока, а и никой около мен не  забеляза никаква промяна, което за мен означава никакъв ефект и 2200 на вятъра.
Оле, че то ноември преди 2-3 месеца, много скоро! Ще слагате ли пак?

# 621
2 200!!!!?? Как пък не ще дам толкова много пари и няма да има ефект!!!!

Ето, затова предпочитам да правя нещо малко (ботокс, филър - максимум 1-2 мл например )  и чак тогава да Се хвърлям с голямата крачка към по сериозни инвестиции в нечия клиника.

# 622
  • при Arctic Monkeys
То, май излиза, че видимите и сравнително сигурни резултати, си остават ботоксът и филърите. От първия ми се много иска да се откажа, но така и няма алтернатива..

# 623
Пациент съм на д-р Лекова поне от 2015 година, когато беше в Есте клиник на ул.Оборище. Винаги е имала прямо отношение и премерена ръка. Никога не съм изглеждала гротескно. После се премести в една клиника “Мона лиза”, след това вече откри своя практика на бул.Стамболойски.

# 624
Момичета, да разкажа за моята консултация при д-р. Михайлов. Изпитвам смесени чуства.
Още в началото започна с това колко добре изглеждам и ми трябва съвсем малко да се пипне така да се каже. Сложи ми една нелепа мед. шапчица и започна да ме рисува с черен молив. Някой ако гледал Кари в "Просто ей така", горе долу така се почуствах.
А най- накрая като теглиха чертата ми трябва филър 3 мл, за поставяне в средна част и хлътванията под скулите. Ботокс 54 ед. за чело, пачи крак и между очите, като тук отварям скоба, че нямам видима гневна и пачи крак, а само 2-3  леки линии на челото.
И за най- проблемната ми зона под очите Реденсити 2, като няма гаранция от резултата, даже има риск да се влоши положението, защото му споделих, че сутрин имам и торбички, което означава ,че задържам вода. За сенките да не съм се притеснявала, то нормално било.
Така, обаче не може първо под очите да работи, трябвало първо в средната част, което означава, че първо трябва да дам за 3 мл. филър 1800 лв. и след това за под очите 600 лв., ако искам и ботокс 648 лв.
За сега оствам нещата така, това са много пари за нещо , което не ми е гарантирано. А и това били цените за Варна, за София не искам и да мисля колко е!

# 625
  • при Arctic Monkeys
Какви са тия милилитри и единици...😏
Смятай, ако те наблъска с всичко това..луда работа.

# 626
Е не е кой знае колко като се замислиш.Не знам на дамата лицето, но на чен на скула ми е по 1мл, ако се слага в назо и долна челюст ще си идат още .За ботокса е ясно, че ако се сложи пачи крак и чело, гневната ще компенсира.За под очите вече не знам- там е проблемна зона наистина и трябва да се помисли добре.

# 627
  • София
Момичета, някой може ли да сравни VelaShape III, InMode BodyFX и Venus Legacy за тяло?

Търси се комплексен ефект - топене на мазнини, заглаждане на целулит и стягане на кожа. Обмислям и някаква комбинация от два от тези апарата също.

Преди време бях правила Vela Shape 1 и определено бях доволна - след 6 процедури имах задоволителен за мен резултат. На всичкото отгоре не работехме на пълна мощност, защото ме болеше от ролерите и при първите процедури имах много синки...

Също така, някой който е ходил в Скин Лайн, може ли да ми препоръча някое от момичетата, които работят с апарататите на InMode и Venus? Насочила съм се към Първолета или Милена като че ли.

# 628

Ми незнам, аз съм със супер слабо лице, без подкожни мазнини.

Доколкото запомних, каза че ще сложи в L1, L2,L3, L4,  останалото в хлълванията под скулите и също мъничко в слепоочията. И тук питам аз за какво ми е в слепоочията, все едно съм някакъв урод, че и там да ми запълва така незабелижимото хлътване. А това, което най- много ми боде очите, остава на заден план. Не можело на парче да се работи.

# 629
Това какво вижда лекарят и какво ние няма връзка и не го прави некомпетентен.И е така, не може да се работи на парче, а се прави план, за да има смисъл, когато се налага по-сериозна намеса в лицето.
Щом Вие не възприемате съветите му за адекватни и се харесвате, не правите нищо, ядна работа.
Моята лекарка отдавна ми препоръчваше брадичка, но ми трябваше време да узрея за тази идея.Не съжалявам, че я послушах.Е началото и аз смятах, че е нещо излишно, но сега виждам защо е държала да ми сложи филър там.
Понякога е искаша да сложим още е назолабиални, но аз съм отказвала.Не защото не е имало нужда, а защото се възприемам и с някои дефекти по себе си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт