Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 361
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Поне ориетировачни цени, може да напишете. Всеки си цени времето.
Темата е за това да бьде полезна и всеки да си прецени.
Лично аз
 не бих отишла някьде, кьдето няма ценоразпис.
Аз я познавам още от времето, когато работеше в есте Клиник и затова отидох без да знам предварително цени. Например пакет от 3 процедури Genesis беше 540 лв, 1 процедура HIFU и 3 радиочеста 460 лв. и по едно време имаше пакет с безплатна кислородна мезотерапия на лице, плазмотерапия 3 процедури с микродермабразио или химичен пилинг 900, за ботокс 200- 250 лв, филър слага половинка 300 ми е взимала.

# 601
  • в 1001-та нощ
Аз съм се срещала с Лекова преди години - беше в Дерма вита. Мислех, че сега е в Дерма акт. Явно е минала през повечето клиники и вече е установила самостоятелна практика.

# 602
Чолакова в България ли е сега? Нямаше я сякаш известно време

Да, аз започнах да ходя тъкмо когато се завърна и все още е в България.

# 603
Ходих през декември при Балабанов, че ми е най-близо... Ми вече няма и следа от филърите 🤦🏻‍♀️

# 604
2017 г сложих при него за пръв път и ми се изкриви устата.
Изобщо не го препоръчвам.

# 605
https://drdimovabg.com/
Аз пък да похваля  моята докторка- перфектно познава околоочните мускули и знае къде точно да бодне ботокса- хем да изглежда естествено, хем да стане добре. Отделя нужното внимание, никога не се засичаш с други хора, имаш усещането , че си при приятел , а не при доктор , Скед ботокса си имам всички мимики. Сложи ми и пептиди в назолабиалните, но толкова , колкото да изпълни леко , а да ме опъне и да изглеждам като с маска.
Горещо препоръчвам!
Макадамия, ,може ли да споделиш - какъв е ефекта от пептидите в назолабиалните? Има ли някакъв видим лифтинг? Колко излезе като цена? Като трайност какво се очаква? Мерси!

# 606
В профила на др. Мария Хаджийска в инстаграм има сторита с въпроси и отговори относно Морфеус. Днес си правила и тя жената.
За мен беше интересно, като човек тепърва разучаващ процедурата.

# 607
  • гр.Добрич
Моят ботокс е от Михайлов, края на ноември. Сложи ми в чело и гневна. Също ми се образуват такива гънки над веждите. Вече гневната ми е много отпусната. За Радиеса даже не знам какво да мисля. Той ми обясни как ще ми повдигне висналата кожа и ще се опъне лицето. Абсолютно никаква промяна не виждам.

# 608
Поне ориентировачни цени, може да напишете. Всеки си цени времето.
Темата е за това да бьде полезна и всеки да си прецени.
Лично аз
 не бих отишла някьде, кьдето няма ценоразпис.

Ботокс чело, гневна, пачи крак плюс филър в устните - 800лв. Това съм правила аз. Всеки месец има промоционален ден за ботокс и филтри, трябва да си запишете час по-рано за този ден.

# 609
#SitaraB, резултата от пептидите се вижда веднага, запълва назолабиалните, като максималният ефект се вижда след 3 дни. През тези първи три дни се пие повече вода и молекулите на пептидите набъбват на макс. Вероятно и те се абсорбират като хиалуроновата киселина, строго индивидуално е, някои хора я абсорбират за месец, други за година. Поставиха ми една ампула - 250 лв. Поставя се с канюла- една идея по- болезнено е от ботокса защото зоната си е по- чувствителна.

# 610
Момичета , бръчките под очите (не отстрани ) имaм чувстовото , че при първото поставяне на ботокса се зaгладиха, сега сложих зс втори път и си седят ... зверски ме дразнят 😞

# 611
  • в 1001-та нощ
Колко време е минало от поставянето? Предполагам и двата пъти е при един и същи лекар и с един и същи продукт? Не ретуша коментирахте ли го?

# 612
Четвъртък , просто първи път ме хвaнa веднагa, дсно се опрaви нa ретуша .😘

# 613
  • в 1001-та нощ
Аз общо сигурно съм слагала ботокс 2-3 пъти. Първия път беше голямо количество. Казаха ми 1 час след инжектирането да правя много мимики, за да хване бързо и наистина - вечерта, при измиване на лицето - забелязах, че вече имам по-ограничена мимика. Не пълен блокаж, но ефектът се виждаше.

Втория път - по-малко количество - аз настоявах да е по-малко и не се виждаше толкова рязко и отчетливо как хваща.

# 614
  • Варна
Моят ботокс е от Михайлов, края на ноември. Сложи ми в чело и гневна. Също ми се образуват такива гънки над веждите. Вече гневната ми е много отпусната. За Радиеса даже не знам какво да мисля. Той ми обясни как ще ми повдигне висналата кожа и ще се опъне лицето. Абсолютно никаква промяна не виждам.
Оле, че то ноември преди 2-3 месеца, много скоро! Ще слагате ли пак?

Общи условия

Активация на акаунт