Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 390
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Коя беше твоята лекарка, Like_smoke?
От известно време ходя при Лекова - допада ми много като отношение и не ме гледа като банкова карта, което е доста неприятно чувство за мен лично. Не съм стисната изобщо, но много ме дразни търговски подход и натиск, който понякога упражняват дерматолози върху хората, които вече са седнали на кушетката.
На мен ми е важно да изглеждам свежа, а не пластмасова.

# 586
  • I want it all and I want it now.
Ботокса ми беше на цялото чело, дори и почти до косата, доста обождания бяха, над веждите сьщо за да се повдигне зоната. За скулите ми каза сьщото за да се повдигне и има ефект за назалната. При мен е слабо и изпито лицето и беше покьртително.
Сега искам да направя нещо но не знам какво да бьде 🤔 Ще бьде след месец, понеже в момента сьм в карантина.

Like _ Smoke, може ли да споделите и каква е цената при Лекова/може и на лично) Благодаря.

# 587
А, забравих да кажа, че докторката тогава ми предложи и филър в брадичката. Добре, че не се съгласих, кой знае на какво щях да заприличам. Но имаше период от няколко седмици, в които много се взирах в тази област и се чудех дали наистина имам нужда. Направо доста си се бях замислила по въпроса. Само брадичка тип Баба Яга ми липсва…

# 588
Не мисля, че Присадашка ще препоръча филър в брадичката, за да станете Баба Яга.Аз имам филър там и много се харесвам.Пускала съм и снимки в темата.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 17:03 от ДХ3

# 589
И аз ходя при д-р Лекова и определно е доста умерена. Самият факт, че постоянно ми отказва процедури, които смята че не са за мен или е твърде рано за мен е показателен, че е коректна. Харесва ми също, че никога не бърза, отделя си време да поговорим, да обсъдим. Цените са ѝ по- ниски от есте Клиник. Аз само с тях имам база за сравнение.

# 590
И аз ходя при д-р Лекова и определно е доста умерена. Самият факт, че постоянно ми отказва процедури, които смята че не са за мен или е твърде рано за мен е показателен, че е коректна. Харесва ми също, че никога не бърза, отделя си време да поговорим, да обсъдим. Цените са ѝ по- ниски от есте Клиник. Аз само с тях имам база за сравнение.
Точно такова е и моето впечатление. Не се чувсвам като на поточната линия - отпред чакат още 20 като мен, бам две инжекции и Следващият, моля!

# 591
    Още един глас за д-р Лекова.

# 592
    Здравейте дами! Нова съм в темата и много бих се радвала да споделите къде в София си правите мезотерапия на цялото лице и около очите? Насочила съм се към Дерма Акт, но бих се радвала да чуя вашите мнения и предложения☺☺☺

# 593
    Дамите, доволни от Лекова, могат ли да споделят цени? Не намирам сайт, само ФБ страница, ако говорите за Десислава Лекова, на бул. Стамболийски. Искам да проверя конкретна процедура, но няма инфо на страницата й, за всички процедури, както и за цените им.

# 594
    И аз търсих инфо за д-р Лекова, дали прави микронидлинг ? Нищо не намерих в нета...

# 595
    Както пишете за д-р Лекова, така се чувствам при д-р Чолакова в Пловдив вкл ме е разубеждавала за неща, които искам или е е казвала “не е за Вас”! Само при нея съм ходила за всичко и нямам база за сравнение, но по коментарите тук си светявам часовника - та, благодаря!

# 596
    https://drdimovabg.com/
    Аз пък да похваля  моята докторка- перфектно познава околоочните мускули и знае къде точно да бодне ботокса- хем да изглежда естествено, хем да стане добре. Отделя нужното внимание, никога не се засичаш с други хора, имаш усещането , че си при приятел , а не при доктор , Скед ботокса си имам всички мимики. Сложи ми и пептиди в назолабиалните, но толкова , колкото да изпълни леко , а да ме опъне и да изглеждам като с маска.
    Горещо препоръчвам!

# 597
    Чолакова в България ли е сега? Нямаше я сякаш известно време

# 598
    Дамите, доволни от Лекова, могат ли да споделят цени? Не намирам сайт, само ФБ страница, ако говорите за Десислава Лекова, на бул. Стамболийски. Искам да проверя конкретна процедура, но няма инфо на страницата й, за всички процедури, както и за цените им.
    Аз мога да кажа цени само за нещата, които аз съм си правила, а и повечето процедури са на мл или на импулси взависимост от конкретния случай. Няма цени в сайта. Когато си регистриран получаваш цени на промоциите. В общи линии е по- евтино от дерма акт да кажем, но ако съм честна и по- скъпо да беше, това ми е лицето и нямаше да се изкуша да спестя 50- 100 лв. и да рискувам. Тя е много земна, не пречи да идете на консултация да питате за цените и човешки да кажете, че Ви притесняват сумите и искате да си направите добре сметка. Не е някоя надута. Тези, които работим и си ценим труда е нормално да се интересуваме и кое колко струва. Не е срамно човек да попита.
    Скрит текст:

# 599
    • I want it all and I want it now.
    Поне ориентировачни цени, може да напишете. Всеки си цени времето.
    Темата е за това да бьде полезна и всеки да си прецени.
    Лично аз
     не бих отишла някьде, кьдето няма ценоразпис.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 14:20 от Syn

Общи условия

Активация на акаунт