Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 361
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Има една наша моделка, уж Sunglasses , дето се е направила много зле с филъри
Очите не ѝ се виждат
Скрит текст:

Преди

# 646
Според мен на Симона филърът беше много и буквално на няколко дни, затова стои на ръбчета

# 647
  • Бургас
Симона може и да няма филъри. Знам я много добре от преди 10 и повече години като активна състезателка, винаги си е имала доста изразени скули и брадичка. Сега е станала по-изпита.
Ето например тук :
http://dobrich24.com/novina/simona-peicheva-iskah-chestna-igra-k … -ne-poluchih/1534

# 648
  • I want it all and I want it now.
Моделката преди е била хубава, а сега.... 

В скулите при мен ми бяха сложили по 1мл. на страна и докато се абсорбира, беше страшно.  Сега гледам в сьседната тема за апарати за домашна употреба и май ще си взема.

# 649
  • Варна
Симона Пейчева е толкова отслабнала, че се надявам вече да се спре. Филър има по мое мнение

# 650
А по мое мнение няма, това е костта на долната челюст.Никой лекар няма да слоци филър на това ниво, а ще запълни под него, за д аняма такава дупка там.Просто тя няма никаква подкожна мазнина на лицето

# 651
Не бъдете толкова крайни за продуктите. На мен под очите ми слагат Juvederm Volabella вече три пъти през около 2 години и никога не съм имала торбички.
Моделката е на 26-27 години и снимките “преди” не са точни, защото преди изглеждаше по съвсем различен начин. Иначе и тя е опъвала нагоре веждите и съвсем заприлича на вълк

# 652
KPP, а къде, ако не под L3 да се пълни за назо при дама с големи, натурални и силно изразени скули, която има нужда от обем единствено в назо и марионетни и няма нужда от филъри в горна част?
Прави ли втора процедура Морфеус? Разкажи ни, моля? 🙏🌸😍

Като гледам някои снимки в нета, преди и след Морфеус, ми изглежда направо като резултат след фейслифтинг?! Дали е реално това?

Тук много кожа липсва, направо като след оперативен лифтинг на шия, изумена съм.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 16:16 от martina_petkova11

# 653
Не го вярвам това като резултат от Морфеус.

# 654
Не го вярвам това като резултат от Морфеус.
И аз.

# 655
  • в 1001-та нощ
Определено са попрекалили със стъкмистиката ...

# 656
Аз пак не разбрах разликата между Вивачето и Морфеуса. И едното е микронидълинг с радиочестота, правят ти лицето на решето, и другото. Иглите са регулируеми, най-дълбоко ме дупчат в бузите, плитко около очите и челото. Има ефект за стягане, леко лифтиране, най-вече пори и белези. Сега ми е  време за поддръжка и се чудя между двата апарата, дали да пробвам Морфеус? Алена, би ли попитала Желязкова кога е добре да се направи операцията след ваксина? При поставяне на конците април кървих доста,  30 дни след ваксина, от днес съм с бустер. Благодаря!

# 657
  • в 1001-та нощ
Това го обсъдихме. Тя каза, че ваксинираните, независимо кога - по-скоро или преди 6м. кървят доста. Каза, че от над 10г. оперира и не е виждала такова нещо. Аз също съм ваксинирана с две дози Пфайзер - втората през май 2021. Бустер за сега няма да слагам.  Според нея не е нужно да се чака да мине време след ваксина от таи гл.т.

# 658
  • София
А някой има ли представа дали някъде в София правят лифтинг на бюст с радиочестота? Навън гледам, че правят.

# 659
  • гр.Добрич
Nona M.
И аз  имам снимка със шапчицата и черния молив.Laughing Явно е запазена марка на Михайлов, което не го прави недобър лекар. На мен също каза много неща, които ме объркаха и им изатървах края, така че му казах той да прецени с кое да почнем. Сега гледам паспорта и там пише 16 чели и 20 гневна. Отстрани под очите по 12, което предполагам е Радиеса. Там между другото бях доста зелена и ме боля поне 10 дена.

Общи условия

Активация на акаунт