Реших да е вместо космонавт, отвън е промазано, непромокаемо, супер е топло и удобно.Вече съвсем сме екипирани, слагаме дъждобрана отгоре и в снега сме навън.
и с тая хрема като вода накрая може и от зъбите да излезе че тече...лигите и те хвърчат с пълна сила...
е то голямо мятане е било.....нямам думи
, разправя "Петя, ти да си необразована, не си, как можеш да пиеш нещо,дето не знаеш дали е точно за твоя случай, още повече,че даже не знаеш и какво ти има", та говори си ми така,ама не се сеща да ми даде направление за кожен лекар,направо вече ми писна от такива лични лекари..........пуснах си и кръвна захар във Видин...и като видях резултата - 11,2, Ужас.........не можах да повярвам и отидох в частна лаборатория
, за по-сигурно....ами оказа се,че там резултатът ми е в нормата 5,75, абе направо тези здравни услуги....бясна съм, на какво ниво...
)
А за лекарството, наистина не го пий без да вземеш и друго мнение, учудвам се че не ти е дал някакво мазило вместо това, гъбичките (ако изобщо са това!) нали са по кожата? Иди и при друг лекар по-добре...
, по-жалкото е обаче, че държавата нищо не прави по въпроса. Възмутена съм и от двете страни, горките дечица.
. Предполагам новото ти аватарче е едно от твоите произведение? Много те бива и в това, браво на теб!
Наистина, и аз това се тревожех, Дея защо ли се изгуби толкова време? 
Не желая хич и да го коментирам, че почна ли, няма спиране
, по-жалкото е обаче, че държавата нищо не прави по въпроса. Възмутена съм и от двете страни, горките дечица.
)...