И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 160
  • 330
  •   1
Отговори
# 315
И ние днес голяма разходка направихме, е, не беше 18 градуса както бяха казали, но пак беше супер, скоро ще си мечтаем за 5-6 часов престой по улиците.И понеже идва зима, днес взех на Преското за количката ето това:http://www.giordanibaby.com/prodotti.php?IDpdt=12&pdt=1&cat=1
Реших да е вместо космонавт, отвън е промазано, непромокаемо, супер е топло и удобно.Вече съвсем сме екипирани, слагаме дъждобрана отгоре и в снега сме навън.

# 316
МисЗ, не знам какво включват при вас, но хемоглобина е единственото съществено, ако не знаеш кръвната група не е зле да си я изследваш и нея, в Бг това не се полага по каса но ние си гоправим. Иначе се прави кръвна картина, което показва дали в организма има инфекции някакви или детето е здраво, със същата цел и урина. Т.е. за здраво дете не се очаква кой знае какво да се разбере от тези изследвания, освен хемоглобина и свързаните с него показатели, което не е малко де.

# 317
buble и Теди си дърпа ушите-по точно едното, но не мисля че го болят  newsm78 и с тая хрема като вода накрая може и от зъбите да излезе че тече...лигите и те хвърчат с пълна сила...
mama meca и аз не се сещам за приказката Rolling Eyes обаче да ти кажа че джунджуриите са ти много хубави и блестящички Peace
Данче-Калпазанче нашия хемоглобин беше 114 и нашто доки каза-ЕКСТРа сте!
***Аз не знам Теди коя кръвна група е-вие правили ли сте изследване!?
Татяна видях че питаш за майката която е получила усложнение от упойката в Майчин дом Варна-та преди около месец и полвина бях на хирург за манипулация и от разговора м/у лекари разбрах, че момичето е върнато от София пак тук и е във Военна болница.
П.П. това е направо ужасно с пребитите деца, и бебето със счупен крак #2gunfire е то голямо мятане е било.....нямам думи

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 21:59 от mama79

# 318
да се отчета от днешната консултация: Радост е 6,500 кг. (качила е 400 грама) и е 64 см. (само 1 см. отгоре)......аз пък имам пак проблем с гърдите - болят ме, като си бях на Видин пак протече кърма, но малката не иска да суче отново.....този път обаче имам и болка,та затова утре ще ходя да ме видят.......освен това от раждането ми с е появиха едни пъпки по брадичката... педито каза,че е на хормонална основа...ходих и на частен кожен лекар - там ми изписаха разни мазила, но ето вече 6 месеца и половина - и не се махат тез гадни пъпки...та като си бях Във Видин отидох отново на кожен лекар, уж най-добрият в града......прегледа ме и каза,че било на гъбична основа (без да ме прати за изследване) и ми предписа едни скъпи лекарства,мале ужас.......Орунгал,нищо,де, купих ги, ама се чудих няколко дни дали да ги пия,то така, без изследване....пък и не трябва да с екърми,а аз все се надявах,че малката ще просуче от ново, но ето мъчих я,мъчих я....и тя не ще......та затова днес изпих едно хапче от въпросния Орунгал.......но после на косултацията казах на педито и тя ей такива очи #Crazy, разправя "Петя, ти да си необразована, не си, как можеш да пиеш нещо,дето не знаеш дали е точно за твоя случай, още повече,че даже не знаеш и какво ти има", та говори си ми така,ама не се сеща да ми даде направление за кожен лекар,направо вече ми писна от такива лични лекари..........пуснах си и кръвна захар във Видин...и като видях резултата - 11,2, Ужас.........не можах да повярвам и отидох в частна лаборатория Money, за по-сигурно....ами оказа се,че там резултатът ми е в нормата 5,75, абе направо тези здравни услуги....бясна съм, на какво ниво...
ето оплаках се......и сега да ми е олекнало, не ми е......

# 319
  • Boston, MA
Ох, момичета, и аз се разплаках за това пребито детенце (само прочетох за него) - ами тя майката била набила и бебето, което е колкото нашите - 7 м, било със счупен крак... направо не мога да спра да рева, как е възможен такъв ужас....

# 320
Данче, хайде какво стана с ботушките, че и аз съм на такава вълна.

Филипа, и аз имам такова чувалче, но е на ТСМ и с каракул отвътре и върши страхотна работа.

# 321
Фурор, ама Радост е почти едно към едно с мерките на Вени, и ние на консултация ходихме когато беше на 6 мес и двайсетина дни. И е кестенява като нея. Не съм с единственото мече-клече, и други фини мадами има освен нас (за детето говоря де, че аз съм  Crazy)

За пъпките, и аз имам от раждането по горната част на ръцете и се опитвам да ги поддържам с пилинг и нормална козметика, но нищо не става. Подозирам че поне докато кърмя ще си стоят  Tired А за лекарството, наистина не го пий без да вземеш и друго мнение, учудвам се че не ти е дал някакво мазило вместо това, гъбичките (ако изобщо са това!) нали са по кожата? Иди и при друг лекар по-добре...

Мале, днес цял ден това повтарям наляво, надясно - "иди при друг лекар" но истината е, че това съсловие в момента в България е много зле, нали родата са масово докторя та ги знам  Rolling Eyes направода не знае човек на кого да вярва... От друга страна, след като един плочкаджия най-обикновен примерно като ти лепи плочки, го проверяваш добре ли ги лепи, лекар пък съвсем трябва да се проверява - проверката е висша форма на доверие, така ли се казваше...

# 322
Боже, и аз гледах репортажа за тези деца...тръпки ме побиха, идва ми да си събудя детето и да го гушна Cry

# 323
Много жалко, че има такива родители Cry, по-жалкото е обаче, че държавата нищо не прави по въпроса. Възмутена съм и от двете страни, горките дечица.

Мама Меца, благодарско още веднъж Hug. Предполагам новото ти аватарче е едно от твоите произведение? Много те бива и в това, браво на теб!

Абе мацки, нямаме кой да ни пусне темичка ли? Какво ще правим?

# 324
Абе мацки, нямаме кой да ни пусне темичка ли? Какво ще правим?
TiredНаистина, и аз това се тревожех, Дея защо ли се изгуби толкова време?

# 325
  • 2 етажа над тавана
Ох, аз също това си мислех, къде ли се губи Дея, дано всичко е наред.

Мецанке, страхотни неща си направила newsm10

Аз съм направо без думи и за ужасните родители, пребили децата си, и за нехайството на държавата ни..... smile3505 Не желая хич и да го коментирам, че почна ли, няма спиране

mama79, аз, като й взимаха кръв на Маги, си платих и за кръвната група да й изкарат.

Лека нощ - сладко да спинкате заедно с малките съкровища!

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 22:53 от buble

# 326
  • Boston, MA
Много жалко, че има такива родители Cry, по-жалкото е обаче, че държавата нищо не прави по въпроса. Възмутена съм и от двете страни, горките дечица.
...

Точно така, тя може би и майката има нужда от помощ. Извинявайте, дано не ви разстроих и вас. Сега малко се оправих... Нещо много ревлива съм напоследък, дали няма да ми дойде (или да не стане като на Вени приятелката  newsm78)...

Сесил, радвам се, че е здравичка малката сладурана!

МисЗ, покрива ни я застраховката (ние сме с Тъфтс Хелт План). Ние по принцип сме "за" ваксините, и слагаме всички, но и доктора обяснява де, напр. за грипната като говорихме, ние не бяхме много навити, а и той каза, че след като Дани не ходи на ясла, няма нужда, по-добре ние с баща му да си сложим, и така направихме.
Значи на 9тия месец ще ни взимат кръв, така ли?

Ето го окълцан Дани (но малко):

# 327
Пу-пу, сладр! Ами аз се обадих и им казах, че искам иследвания да ни направят на 9 месец. Казаха о.к., няма проблеми. Кръв каза не взимали ами само бодвали пръстчето. За урина споменах ама тя нищо не каза. Ще звъня обаче пак, да питам трябва ли от къщи да носим или там ще я свършат тази работа.

Момичета пуснах тема Embarassed. Мноооого е постна, ама до толкоз ме бива с картинки и тем подобни. Снимките незнам една по една ли трябва да се слагат или как? Май оставям всичко така, че всички ме знаят колко съм веща с тези снимки преди да съм сгафила пак.

Да бе, Сесил, щях да ти казвам. Ами че вие сте ни настигнали на килограми. Ама само колко малка се е родила, малеее. Браво че сега е супер!

# 328
  • София
Добро утро, мамчета!   food010

Нещо май сутринта форума беше счупен, гледам, че никой не е писал.
А вчера нещо май ни поизлъгаха синоптиците за топлото време, или може би само  при нас да е било толкова ветровито. Ама аз тъпа и упорита, стояхме вън докато не ни издуха гюрука на количката  Shocked

Ей, тоз Дани колко коса има, като голямо детенце!  Peace

Някой знае ли нещо за Дея? Дано да са добре!  Praynig

# 329
При нас пък вчера беше страхотно и замръкнахме навън! Wink
Но днес .... облачно, ветровито, студено и ветровито... Close

Общи условия

Активация на акаунт