Настолни игри

• 1 110
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!
Не видях подобна тема и затова си позволявам да пусна такава.
Виждам, че в доста от темите коментирате настолните игри и се нуждая от съвет.
Съседите ни на етажа са двойка на около 43-45 години. Много ми се иска за Коледа да им подаря някаква интересна настолна игра, тъй като живеят сами и предполагам, че бих им внесла забавление през зимните вечери.
Коя игра бихте препоръчали за семейство, което не е играло до момента на такива? Иска ми се да е нещо забавно и увлекателно.
За тях мога да добавя, че са авантюристи и обичат да пътуват.
Благодаря ви!

# 1
Защо реши, че хора на 43-45 години вечер скучаят и имат нужда от настолни игри? Simple Smile
Подари на хората бутилка вино или друг алкохол, те ще си намерят сами забавление...

# 2
Защо реши, че хора на 43-45 години вечер скучаят и имат нужда от настолни игри? Simple Smile
Подари на хората бутилка вино или друг алкохол, те ще си намерят сами забавление...

Благодаря ви, но въпроса ми е конкретен. Бутилката вино и сладкишите са предвидени отдавна.

# 3
И аз конкретно ти казвам, че такъв подарък е подходящ за малки деца или за много възрастни хора, които са трудно подвижни.
За семейна двойка в разгара на силите си е даже обидно.
По-добре книга им купи. Или билет за театър/кино/изложба. Или нещо друго, което не подсказва, че гледаш на тях като на немощни старци...

# 4
И аз конкретно ти казвам, че такъв подарък е подходящ за малки деца или за много възрастни хора, които са трудно подвижни.
За семейна двойка в разгара на силите си е даже обидно.
По-добре книга им купи. Или билет за театър/кино/изложба. Или нещо друго, което не подсказва, че гледаш на тях като на немощни старци...
Ще ви помоля да спрем спама.
Вероятно ги познавам много по-добре от вас и знам, какво би ги зарадвало. На настолни игри играят хора от различни възрасти и съвсем не са предназначени само за деца и немощни старци.

# 5
Настолните игри не са само за немощни старци и деца под 5 години, Как'Сийке. Ходим да играем във (винаги пълен) клуб за игри с ММ, а сме доста далеч и от двете възрасти, на които си мислиш, че хората играят настолни игри. Това, че на теб не ти харесва, не значи, че други не го предпочитат за спокойни вечери вкъщи.

Катан препоръчвам, скрабъл, каркасон, азул от по-лесните.

https://boardgames-bg.com/nastolni-igri/nastolni-igri-za-dvama/ - ето тук можеш да разгледаш - има голям избор специално за двама, на различни цени (не знам до каква сума, че настолните игри не са евтини като цяло)

# 6
Добре дошли в света на настолните игри! - Страница 2 :: BG-Mamma - https://m.bg-mamma.com/?topic=769232.15

И ние отреди детето играехме доста и съм черпила идеи и от тази тема.

Аз обожавам табла, но така и не успях да запаля моя мъж. Той играе колкото да ми угоди и с никакъв плам.
Скоро с приятели играхме Escape и беше интересно, но се проточи над 3 часа.

# 7
Добре дошли в света на настолните игри! - Страница 2 :: BG-Mamma - https://m.bg-mamma.com/?topic=769232.15

Общи условия

Активация на акаунт