💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 424
  • 946
  •   1
Отговори
# 810
Зависи може би и до колко ще го позволи продукцията, а както се знае какво е отношението масово на хората към стратегиите, по-добре за тях ще е май да се придържат към "сила и чест"

# 811
Ама интересен народ е нашия! Масово се възхваляват "тарикати" и хората си възпитават децата да са такива, обаче като стане въпрос за игра със стратегия и ум е интриганство, подлярство и всеки почва да реве за "сила и чест". А и това е много криворазбрано, понеже то не е само до мускули и физическа сила, пак трябва акъл. А дано този сезон имаме играчи, които играят със стратегия и пак следват девиза "сила и чест".

# 812
Вероятно на всички ни е правило впечатление как масово разбирането на хората е "аз ако прецакам някого е ок, но мен ако ме прецакат те са най-долните хора". Според мен има много общо това, че хората постоянно се сблъскват със схемаджийства и тарикатлъци и после като го видят в предаванията забравят, че това е просто игра и всичко е с цел ентъртеймънт и не е нужно хората вътре да са такива и в реалния живот. Но и аз се надявам нещата да се променят малко и да се вижда различен стил на игра и се надявам да почнат да вкарват малко по-обикновени хора, а не масово спортисти, които мислят, че могат да разчитат единствено на мускулите си.

# 813
Ето тук Крис Ненков от "София-ден и нощ" признава, че са го поканили да участва в Игри на волята

# 814
  • пустинен пъпеш
Днес следобед на плажа в Лозенец като че ли беше Веселин от първи сезон на ,,Игри на волята",та явно пак се навърта около мястото за снимане.

# 815
Вероятно на всички ни е правило впечатление как масово разбирането на хората е "аз ако прецакам някого е ок, но мен ако ме прецакат те са най-долните хора".
ДА да!
Аналогично и двойния стандарт който се вижда и в ИВ и Сървайвър  и къде ли не:
Ако някой е добър на сила и чест ама не вдява от схеми - тогава схемаджиите са долна сган. А ако е добър в схемите, но вързан в ръцете и краката - тогава - "аве ко ми се правите на честни като и вие сте влезли за победа".  

И  в реалната политика има масово вариации на същия подход.

# 816
Къде се снима ИВ?

# 817

В Царево или около Царево, но явно на плажове, които не се посещават от туристи.

# 818
  • Варна
Днес видях реклама. Почват от 4.09.

# 819
  • София
От рано започват. Браво.

# 820
  • пустинен пъпеш
  На Попския плаж в Царево
Попският плаж в град Царево се намира в най-северната част на града. Той е дълъг 150 метра и е един от най-малките в общината. Разстоянието от центъра на града до плажа е около 1 километър, а на километър и половина на север се намира Арапя.

# 821
Един от фаворитите ми искаше да се откаже, слава богу след като говори със психолог се върна в лагера.

# 822
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Един от фаворитите ми искаше да се откаже, слава богу след като говори със психолог се върна в лагера.

За новия сезон ли става въпрос или за стар? И ако е за новия,ти откъде знаеш кое и как се е случило?

# 823
Спойлер за (може би) имената на отборите в сезон 4. Мисля че досега не съм виждал някой да го е споменавал тук.

Скрит текст:
Излезе ми тикток свързан с игрите и в коментарите някой беше питал как се казват отборите този сезон и отговориха, че са Непобедими, Безстрашни и Супергерои. Ако наистина са така нещо не ми харесаха особено имената, досега в сезоните бяха много по-добре измислени сякаш. Но пък може и да са подбрали каста така, че да паснат добре на имената си, предстои да видим.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 02:54 от sam001

# 824

За новия сезон ли става въпрос или за стар? И ако е за новия,ти откъде знаеш кое и как се е случило?

Знам и много още неща свързани със новия сезон, няма да е интересно ако започна да казвам.
Нали се досещаш че освен участниците и водещите има още близо сто души които са зад кадър и знаят всичко което се случва.

Сега да не нападнете на лични съобщения да ви казвам? Миналия сезон казвах но този нищо няма да кажа. Не си правете труда.

Общи условия

Активация на акаунт