💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 419
  • 946
  •   1
Отговори
# 825
Може ли вече името на победителя. И да приключим с гледането на предаването и с писането в темата. Омръзна ми от знаещи, чуващи и гадатели. Какъв е тоя мерак да развалиш на някой желанието да гледа предаването. Не че Тупарев и сие не се стараят де....

# 826
Един от фаворитите ми искаше да се откаже, слава богу след като говори със психолог се върна в лагера.

За новия сезон ли става въпрос или за стар? И ако е за новия,ти откъде знаеш кое и как се е случило?

Знам и много още неща свързани със новия сезон, няма да е интересно ако започна да казвам.
Нали се досещаш че освен участниците и водещите има още близо сто души които са зад кадър и знаят всичко което се случва.

Сега да не нападнете на лични съобщения да ви казвам? Миналия сезон казвах но този нищо няма да кажа. Не си правете труда.
Като не искате да ви пишат на ЛС за подробности,защо разказвате тук ,че знаете неща от ИВ ,само да дразните любопитните като мен потребители ли? Освен това отдавна има и тема за спойлери ,където при добро желание ,може да се публикува там.

# 827
Сега да не нападнете на лични съобщения да ви казвам? Миналия сезон казвах но този нищо няма да кажа. Не си правете труда.

# 828
И да казваш, и да не казваш, победителят ще се спойлне още след първия месец-най-късно Simple Smile

# 829
  • София
И аз щях да напиша, че още се снима шоуто, а вече знаем името на победителя Grinning От спойлер до спойлер има разлика Grinning

# 830
Този дзвяра е като някакъв трол, нарочно дразни. Не му обръщайте внимание , вероятно дори нищо не знае.

# 831
Ако информацията на ДзВяРа! е като за предния сезон, не му вярвайте. Тогава той беше убеден, че Елизабет и Андрей са на финал и Елизабет печели. Ами нищо такова не стана.

# 832
Ако информацията на ДзВяРа! е като за предния сезон, не му вярвайте....
Мда, и други измишльотини писа
Скрит текст:

# 833
Дори вече съм забравила какво стана с Неделчо, но не падна от Мани 😃 А тогава и аз се бях вързала на тези приказки.

# 834
Ако прочетете внимателно, аз нищо не съм казал за ИВ!
А това дали някой ще ми вярва или не си е негов проблем. Очаквам със нетърпение началото на новия сезон и ще следя със интерес какво се случва. Вече нямам търпение.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 14:41 от ДзВяРа!

# 835
Ако прочетете внимателно, аз нищо не съм казал за ИВ!
А това дали някой ще ми вярва или не си е негов проблем.

Не трябва ли тук да пишат поне шестнадесет годишни хора?

# 836
Чули сте да скандират Лефтеров, защото
Скрит текст:
Димитър Лефтеров а.к.а. Митко Бийтс е участник в следващия сезон, като за по-интересно вътре е също и негов/а познат/а

# 837
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никой не съм нападала на лични за информация.
Също така има тема за спойлери и там можеш да пишеш,каквото пожелаеш.

Иначе съм наясно,че има много хора замесени в проекта и е нормално да се знае вътрешна информация.

# 838
Ами защото ловят маймуни с трици. Вместо да дават игрите по времето, когато ги снимат и да има екшън, те ги снимат лятото, а ще ги дават кажи-речи до Коледа. Много ясно, че през това време ще изтече всякаква информация, още повече, че участват много хора - участници, близки на участниците, екип, близки до екипа. За пореден път ще ни будалкат, ама айде, в такава държава живеем.

# 839
Какво да ни будалкат? Гледам американски предавания, които са заснети 2 години по-рано.
Лятото телевизионният сезон е неблагоприятен, а есента става твърде студено и дъждовно за игри на плажа. Единственият шанс да излъчват в реално време би бил да снимат в чужбина и да бързат много с монтажа, ама кому е нужно?

Общи условия

Активация на акаунт