💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 050
  • 946
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Изобщо не вярвам на тези писания, но публикувам линк за информация, че има и такова животно.

# 196
  • София
Изобщо не вярвам на тези писания, но публикувам линк за информация, че има и такова животно.
Технически са верни цифрите, които са посочили относно броя последователи. Sweat Smile Само са спестили обстоятелствата.

--

# 197
Технически са верни цифрите, които са посочили относно броя последователи. Sweat Smile Само са спестили обстоятелствата.

Абе... фейк нюз!  Как може Мани да не е в топ 7???   Satisfied Satisfied Satisfied

# 198
  • Испания

Абе... фейк нюз!  Как може Мани да не е в топ 7???   SatisfiedSatisfiedSatisfied

Може. Мани е на дискотЯка.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 23:37 от Smileys 🙈🙉🙊

# 199
Хахаха!
Прочее Рабухчийката наистина ли свири на тъпан или само за снимка?
Неделчо ми се струва загладил косъма.

# 200
  • Испания
Думка, лумка, пък и стъпки на хора знае. Стоян му се кефи много. В ИГ в сторита на всички е с кратки видеа.

Мигла в петък и събота за класации не я търси. Заета е. Снощи се друсаше под звуците на Тони Стораро на живо. Видях я, като минавах на визитация през ИГ.

# 201
Колко да е фейк Simple Smile
Преди месец Елизабет имаше около 62-63к последователи, сега е над 86.5k. Просто факти.
Когато аз я последвах след началото на сезона беше с 42к.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 00:23 от Bengun

# 202
  • London
Аз следвах няколко участника. Вече половината отследвах, според мен хора от подобни предавания са ти интересни докато гледаш. После почва новия сериал и те вече не са на дневен ред.....така ще е и с Елизабет. Забавна е била за децата, те след месец ще си харесат нова Елизабет и тн. Така работи това със следването обичайно.🤣 Ето аз например вече дори не проверявам какво публикуват....защото просто вече няма предаване и е съвсем логично интереса ми към тези хора да спадне рязко. Смятам, че това е нормално и резонно за 90 процента от хората....😆

# 203
Ваня например, със "скромните" 43К фенове в ИГ, отговаря на всички коментари. Нещо което ми се струва твърде рядко за хора с последователи от такъв калибър.  ( е, да ясно че ако са 40 милиона просто няма как на всички Simple Smile но доста хора с по 30-50к не си правят труда)

# 204
  • София
Колко да е фейк Simple Smile
Преди месец Елизабет имаше около 62-63к последователи, сега е над 86.5k. Просто факти.
Когато аз я последвах след началото на сезона беше с 42к.
Не съм казала, че са "фейк" цифрите, а че тази класация щеше да изглежда по идентичен начин и без участниците в нея да бяха участвали в ИВ, щяха да са на същите места, така че подреждането не се дължи на участието им, с такава "преднина" са били още преди старта на шоуто. А кой е събрал повече негативи, отколкото позитиви от участието си, може да се установи лесно с някои метрики и разглеждането на т.нар. "engagement" към всеки пост, но участниците не са достатъчно популярни хора или "brand", за да се заемат професионалисти в областта с това. Може би "Сървайвър 3" е причината Янита Янчева да е втората най-следвана българка в Instagram? Защото фактите са следните: тя е участвала в този български формат и има най-много последователи от всички хора, които някога са участвали в него.

# 205
Янита Янчева по време на Сървайвър беше с ужасна визитка, показа се като много проста. Визуално ако я сравним със сегашното състояние, беше като чироз. Лазар 3 ѝ надигна въшките. И направи много яко тяло, това е неоспоримо.

Видях снощи, че са се събирали на пиршество. Бях ги забравила участниците. Габриела ако не се изплези, че да ѝ се види обецата, докато играе хоро, не е същото, не е инстаграмабъл.

За Ваня и аз смятам, че е много земна. Отговаряла ми е в инстаграм, и то си стана по-продължителен чат.

# 206
# 207
Забелязвате ли, че Стратимир почти не се среща с Паулина, поне на тези снимки я няма.

# 208
Според мен Поли и Стратимир са си близки, но той явно често се среща и с част от останалите, а тя може да не иска или да се занимава с нещо друго. Не е нужно постоянно да са наврени един в друг.
Елизабетката ако ще и 1 млн последователи да има, това не я прави по-качествен човек. А и повечето последователи в Инстаграм не е като да значи, че си успял в живота. Изумява ме хората на какви глупости отдават значение в днешно време. И Елизабет, и останалите "герои" бързо ще се забравят.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 12:18 от FireWithin666

# 209
  • София
А,не можела Поли да е навряна в Тими,ми не иска.Я виж Ели-не изпуска Валентин Simple Smile
Относно Янита-то по това време ФБ едва прохождаше.Вярно,че й бяха спретнали етюдче да стреля 3 пъти с лък и да върне Ники Мартинов в племето,но едва ли е запомнена с това.После се появи по една тв и беше топ инфлуенсърка.Разказа как е обиколила интересни места ,та на тази база.Грабнала е началната вълна.

Общи условия

Активация на акаунт