💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 458
  • 946
  •   1
Отговори
# 480
  • London
Морисай, ти жена или мъж си? Защото винаги са ми били странни коментари като този от жени. Коя жена иска да излиза евтино на мъжа си, има ли такава изобщо?

# 481
Може просто да не иска да бъде в тежест, или да е независима. Представете си, че се съберат и впоследствие разделят, остава на улицата.

# 482
# 483
Тя по-скоро ми изглежда като жена, която си търси мъж да я гледа, а не да се чупи от работа заради любов.

# 484
  • Sofia
Може просто да не иска да бъде в тежест, или да е независима. Представете си, че се съберат и впоследствие разделят, остава на улицата.

Това е драматично написан сценарий. Wink И да се разделят, тя нали си има дом, близки в България? Няма да остане "на улицата", каквото и да значи този израз. Може да се върне тук по всяко време. Пък и в Лондон може да остане, ще се хване да бачка нещо, ще си намери някое готино англичанче... Бе, въобще, опции да искаш за младо, хубаво момиче.

# 485
Какви времена: " Коя жена би искала да излиза евтино на мъжа си, има ли такава?" Нямам коментар. Имам много какво да кажа, но няма да бъда разбрана. Жалко!

# 486
  • London
Какви разсъждения само, ако всяка жена, която тръгне да съжителства с мъж седне да мисли всичките му 2000 варианта на развой на събитията то 90% ще си останат стари моми понеже тия 2000 варианта са ги спрели да останат с даден човек. Даже това е и основната причина някой да живее с котки на 50....

За протокола, ако случайно се изпокараме с мъжа, защото всичко се случва в този живот съм сигурна, че цивилизовано който реши да се изнесе или живее в България след раздяла ще си купи без напрежение билет, ще се изнесе когато реши и няма да има драма каквато се описва. Това с изгонването го правят само крайно прости същества тип Али Баба и Вальо може всичко да е не ми прилича на такъв индивид.

# 487
  • earth
Готини англичанчета не се срещат под път и над път. Допълнително, те подбират.

Да си се беден (долна средна класа) на запад е по-гадно отколкото да си средна класа в България. Девойката  няма много професионални перспективи в Англия - на краставичари краставици ли ще продава?

# 488
  • London
Вальо не е англичанин или аз нещо бъркам? Идеята е, че ако двамата реално се обичат и връзката се задълбочи идва момента в който да помислят да поживеят заедно и да видят какво следва. В случая дали той ще се завърне в България или тя ще иде при него е въпрос на разговори, обичайно компромис прави, който изкарва по-малко пари ( това са ми впечатленията ). После вече идват и децата и тн.... не си цял живот нито девойка, нито ерген. Хората се женят, създават семейтво и обичайно натам се насочват 90% от сериозните връзки. А в едно семейство.... да си правиш сметки за краставици, кой какво донесъл в хладилника и тн е глупаво. Поне за мен тия неща са хипер детински..... и прилягат на 17 годишна рееща се в облаците.

# 489
  • Sofia
Готини англичанчета не се срещат под път и над път.
О, има доста, повярвай ми. Като жена ти го казвам.

Допълнително, те подбират.
Всеки подбира.

# 490
  • earth
"Готините" мъже, които аз познавам - свободни, приличен външен вид, образовани, доходи над $150,000/година и възраст 30-38г (подходяща за въпросната дама) не са много, имат голям ибор на жени и трудно се обвързват сериозно. Малък шанс да си хване някой такъв.

# 491
  • Sofia
Малко извън темата минаваме, но защо непременно доходите им трябва да са над 150 хил. годишно? И с по-малко от тази цифра се живее прилично в чужбина.
Освен това, възрастовият диапазон, който си посочил, не е задължителен. Например, Валентин май е по-млад от Елия с няколко години. Теоретично, тя може да се обвърже и с 45-годишен мъж, също така – не е казано, че непременно търси такъв до 40.
На последно място, "приличен външен вид" е много условна фраза. Аз, примерно, най-често си падам по "грозници", които, обаче, изпъкват с други качества. Не всяка жена търси Prince Charming, що се касае до визуалните характеристики.

# 492
Не мога да повярвам, че се зарадвах на пост с Ксения хахаха
Има нужда от нова тема, че не знам колко пъти днес повдигнах вежди докато чета Grinning

# 493
  • Испания
Не мога да повярвам, че се зарадвах на пост с Ксения хахаха
Има нужда от нова тема, че не знам колко пъти днес повдигнах вежди докато чета Grinning

Скица!

Няма нова. Тази е до началото на новия сезон.

Днес пуснах и

Ама може да не си го видяла в калабалъка.

# 494
Ха! Наистина не бях! А Ксения се е снимала или ще се снима в НОВ клип на Слави Трифонов? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт