💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 372
  • 946
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Александра може и в ИВ да се пробва да участва 🤨

# 631
  • London
Много фотошопнати.....млади момичета, разбирам аз да слагам ама те.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
  • София
Намирам за по-вероятно Елизабет да участва в следващия сезон на "Ергена".

# 633
Прави ми впечатление, че като участват в някой формат, като че ли се настървяват и започват да се бутат навсякъде. Много такива примери виждам.

# 634
  • London
Намирам за по-вероятно Елизабет да участва в следващия сезон на "Ергена".

Не ми се вярва. Не е такъв типаж да участва в подобно предаване. Дано съм права.

# 635
Понеже нямам намерение да гледам Ергена, може ли с два реда да ме светнете какви типажи участват там?

# 636
  • London
Не съм го гледала и аз....,но ми попадат новини за него във фийда на телефона и от малкото прочетено от тях ми се струва, че доста леки жени са се заврели там. Коя нормална жена ще седне да търси любовта заедно с тумба кандидатки и мъжа само един? Дори не знаеш противен ли е, не е ли? Много глупаво предаване чисто като идея. Трябва много да си закъсал за да идеш там са се предлагаш на мъж.....😐

А Игри на Волята ще има ли тази година изобщо?

# 637
Ако ще има сигурно кастинга е обявен вече.

# 638
  • София
Кастингът за четвърти сезон беше обявен по време на финала на трети.

# 639
Ще има четвърти сезон.
Много вероятно през третата седмица на май да започнат интервютата със селектираните кандидати, а в края на май/началото на юни да са физическите тестове на одобрените в интервютата.
Поне такъв е бил горе-долу графика по време на кастингите за втори и трети сезон мисля.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 00:28 от Bengun

# 640
Не съм го гледала и аз....,но ми попадат новини за него във фийда на телефона и от малкото прочетено от тях ми се струва, че доста леки жени са се заврели там. Коя нормална жена ще седне да търси любовта заедно с тумба кандидатки и мъжа само един? Дори не знаеш противен ли е, не е ли? Много глупаво предаване чисто като идея. Трябва много да си закъсал за да идеш там са се предлагаш на мъж.....😐

А Игри на Волята ще има ли тази година изобщо?

Аха, спомних си едно време имаше "Островът на Изкушението" с водещ - кой... кой.. - Фродо!
Леки, така си мислех и аз, но какво правят, нещо състезават ли се, в къща ли са, на остров ли са или само за снимките ходят.

# 641
  • София
Във вила в Турция, живеят си там мадамите, ергенинът ги навестява и изпълняват чат-пат някакви задачи. Поне така схванах от един-два епизода, които съм видяла.
Много кухички момичета, така да се изразя. Не ги знам по професия какви се водят.

# 642
Мисля, че са тъй наречените плеймейтки. Поне така се ориентирах от рекламите и анонсите. И аз не съм го гледала.

# 643
  • София
На някаква пишеше "мениджър в АЕЦ", каквото и да значи това. Rolling Eyes

# 644
Добре че ми излезна темата и видях, че говорите за кастинги да ви дам малко инфо. Във фитнеса има едно младо момче (19) , което тренирам и беше избран за теста с бягането и покриването на нормативите и това беше още края на миналата година. Предполагам че в доста напреднала фаза вече селекцията и направо са си готови. Момчето което бяха допуснали до фазата с бягането е във феноменална форма и ми сподели,че са ги накарали да направят към 10 обиколки да проверят издръжливостта им и са се сформирали две групички там - добре подготвените и кифлите (мъжки и женски които не са спряли да мрънкат, че ги карат да бягат) и той е задминал с няколко обиколки мрънкащите и е бил на първо място. Крайният резултат е че той всички добре представили се в бягането не са продължили напред, а са допуснали голяма част от лигавите, защото са драматизирали и са били супер зле физически. Очаквайте ново Мани да имаме.

Общи условия

Активация на акаунт