‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 35 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Владо Михайлов явно така и така не е взел шофьорска книжка, та са му дали кон Joy

# 286
  • Галифрей
Да 😂 Ама в сезон 3 кареше кола,когато  взе  Ива.

# 287
  • София
Ппц е логично Лора да я изпратят нанякъде, да. Дано само не я убият, а например да е в Белгия при родителите си, или да, някъде другаде в чужбина да чака Денис.
Те вече малко я изчерпаха, не остана мн мн какво да прави тя - не е в затвора, с Ива и Мая няма как да са приятелки вече, няма и къде да я сложат на работа, Снежа, с която си другаруваха, също я убиха… То какво да ѝ дадат да прави…

# 288
  • Пловдив
Нещо ми мирише на тъп сезон...

# 289
Не е задължително да има книжка,за да може да шофира.

Тъпо ще е да махнат Лора..Тя е главна героиня, мразя като правят така.

# 290
  • София
Да, просто ми стана странно, че се съпоставя външен вид преди време с играта ѝ, поне аз така го разбрах.

Съпоставям единствено външния вид преди и сега, за игра нищо още не мога да кажа, защото съм я гледала само в Под прикритие, но нямам никакъв спомен за нея, което може би е показателно.

# 291
  • Галифрей
Интересно, тук са братята и отгоре две жени,замаскирани. Ся кой го е от жените? Предполагам  едната май е новата

# 292
Мисля,че лявата е с руса коса може да е Лора.

# 293
  • Другата България
Да, просто ми стана странно, че се съпоставя външен вид преди време с играта ѝ, поне аз така го разбрах.

Съпоставям единствено външния вид преди и сега, за игра нищо още не мога да кажа, защото съм я гледала само в Под прикритие, но нямам никакъв спомен за нея, което може би е показателно.
И аз в "Под прикритие" не я помня.
В ОЖ я забелязах.

# 294
Интересно, тук са братята и отгоре две жени,замаскирани. Ся кой го е от жените? Предполагам  едната май е новата

И аз забелязах, че са променили интрото, но на него има общо шест фигури.

Мисля, че първият е Карато, после героинята на Неда и Ива, а долу от ляво надясно Радо, Драго, Акарди.

Неда Спасова на мен ми е лицеприятна, нямаше да предположа, че има някаква намеса. Резултатът е чудесен. Гледала съм Под прикритие няколко пъти и изобщо не съм я забелязала там. За първи път в ОЖ ми направи впечатление.

# 295

Мисля , че са героинята на Неда и май Юлия , жената е в червено , а червеното е доста носено от нея.

# 296
  • София
А аз ОЖ не гледам и нямам никаква представа, как е като актриса.
Ще ми бъде интересно, дано не е дърво.

За момента имат по- добър успех в подбора за мъжките роли, за женските повечето актриси са неподходящи.

# 297
Тя в Под прикритие се появява съвсем за малко, как да я запомните. Роля, тип 'рецепционистка в хотел'.
В ОЖ стана известна.

Не ми се иска Лора да я няма. От друга страна ми е интересно как са се отървали от нея ако са решили да махат героинята.

# 298
Нещо ми мирише на тъп сезон...

Дано не сте права. Може би ги редуват 😆

# 299
  • София
И аз нямам големи очаквания от този сезон.

От едната страна на основния сюжет ще са напълно неприятните Карата, Юлия и Марин.
Още от трейлъра сцената с Карата и Юлия е много зле.

От другата страна главна роля има дървото Сандо.

Не знам, какви шансове да възложа на Драго, Радо и Никсъна да спасят положението.

Общи условия

Активация на акаунт