‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 35 208
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Другата България
Нищо не разбрах кой, какво🤣 и какъв е тоя кон…
Joy Оня с коня.....
Не беше ли Черкезов?

Много харесвам Неда.

# 271
  • София
Оф дано не я махат Лора. Ще ми е мъчно, ако оставят така любовта им с Драго, без някакъв хубав завършек…

# 272
Има някава нова мацка ( май е детективка) Да не би тя и Драго да станат двойка? 🧐
Аз по-скоро я виждам с някое от другите лоши момчета в сериала. Grinning

# 273
  • Галифрей
Аз се чудех от къде ми е позната тази актриса, тя е от ОЖ. Виждала съм само постери с нея,не съм я гледала. 😂 и на мен ще ми е мъчно без Лора, може пък нарочно да я крият.

# 274
Подстриган Влади, супер.
Продължават да я пазят в тайна Темелкова...

Не съм особено доволна от участието на Неда Спасова, но можеше и по-зле.
Неда е слаба актриса (нищо, че е завършила НАТФИЗ с отличие Joy), обаче пък е мега красива и може да я готвят за Влади... Не ми се иска да килнат Лорчето, толкова изстрадаха и двамата и са си един за друг, не искам край на любовта им. Но Йоанна е снимала в Завръщане 2 и може да не е имала време за снимки на 2 места едновременно и то в различни градове... Ще видим. Ще гледаме с интерес! Heart Eyes

# 275
  • Другата България
Ако Кольо и Джулка шитнат Лорка....става зловещо.

# 276
  • София
И красивата Неда Спасова преди ринопластиката.

# 277
  • Другата България
Това какво общо има?
Със сериала?

# 278
Нямах идея, че има корекции.

# 279
На мен много ми харесва Неда и ѝ е много сполучлива ринопластиката. Никога не бих предположила преди да я гледам в Под прикритие, съвсем естествено се е получило, без да се направи на извънземно.

# 280
  • София
Не мисля, че могат да се обсъждат само герои, а и актьорите.

Преди ринопластиката ми е далеч от красива Неда Спасова, много добре се е получил.

Виждам я в роля на полицайка, дано е на мястото на Жана и да е по- добра актьорски.

# 281
Неда май само си е изправила гърбицата,друго нищо.Красиво си е момичето с тези бездънни,топли и големи очи и хубав глас.Само с играта трябва да се постарае повече.Simple Smile Ирина Митева в ОЖ беше класи над нея.Но все пак се радвам,че ще участва.Актьорите от ОЖ ги разпръснаха по всички нови сериали,и няма лошо ,че ми домъчня за тях.Тук е хванат най-лошият ѝ кадър просто.Simple Smile
ПП.Смятам,че на коня е Драго,защото после като бесня беше със същата шуба.

# 282
  • Галифрей
Дам сега гледах отново промото и да май е Драго,после в другия кадър където е ядосан има същото яке 🧐
Драгомир на кон, но на каква цена 😔
Ако найстина са затрили Лора това е много гадно. Изгуби брат си,дъщеря си, майка си а сега и съпругата  си 💔

# 283
  • Другата България
Не мисля, че могат да се обсъждат само герои, а и актьорите.

Преди ринопластиката ми е далеч от красива Неда Спасова, много добре се е получил.

Виждам я в роля на полицайка, дано е на мястото на Жана и да е по- добра актьорски.
Да, просто ми стана странно, че се съпоставя външен вид преди време с играта ѝ, поне аз така го разбрах.

Драго е на коня, да.
Минава в нелегалност явно, търси отмъщение на кон.
Ти да видиш!

# 284
Надявам се Лора да е изпратена някъде в чужбина на сигурно и да се появи по-натам. А Драго явно ще си отмъщава на Юлката и бащицата, тя беше чак нереално изплашена.
И да, Драго беше на коня.

Общи условия

Активация на акаунт