‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 35 204
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Мерила ли си го? По твоите критерии може и да е, по моите - не. Преди време се разминах с Мартин, не е повече от 1,72, с Владо са май еднакви на височина.Така че.. Simple Smile

# 256
Да де, затова казвам как АЗ не бих го нарекла дребен, ръстът му е среден, около 175-180 см. Лично с метър съм го мерила, да, както и ти. Grinning

# 257
Явно нямаш понятие колко са 1,80.
Не ми се спори, мисли си го за исполин, но не е. Grinning

# 258
  • Галифрей
Защо не му пише височината в нета? Добре си е не е дребен, ако застане до мен ще видите,че е висок 😃 Ниска съм.

# 259
Исполин никъде не съм казвала, че е. Казах, че не е висок, не е и дребен, а е среден на ръст, което е обективната истина, без значение колко сме високи ние. Joy

# 260
 В нета пише само ,че е бил 100 кг и за неговия ръст това било страшно много и е трябвало да отслабва за Братя.
Има огромна разлика между 170 и 180, но важна е и широчината на раменете за възприятието Grinning
Със сигурност не е 180 Grinning Grinning

# 261
  • Велико Търново
Отслабването се е случило много преди "Братя".
Тук е описано.
Цитирам във вид на скрийншот, защото от сайта не може да се копира.
Скрит текст:
Цитат

# 262
Защо трябва да се дискутира кой колко е висок и колко тежи? Играе ли добре? Играе.

# 263
Здравейте, някой има ли информация дали Йоанна Темелкова ще участва в 4 сезон на Братя,нищо не е писала в профила си в инстаграм за новия сезон ?

# 264
Излязло е промо за новия сезон, ще участва Неда Спасова.
От Йоанна няма следа, но да видим.

https://www.instagram.com/p/CZjvzSltf_G/?utm_medium=copy_link

# 265
  • Другата България
Излязло е промо за новия сезон, ще участва Неда Спасова.
От Йоанна няма следа, но да видим.

https://www.instagram.com/p/CZjvzSltf_G/?utm_medium=copy_link
Уау! Heart

# 266
Подстриган Влади, супер.
Продължават да я пазят в тайна Темелкова...

Не съм особено доволна от участието на Неда Спасова, но можеше и по-зле.

# 267
Ох бе, настръхнах!Това май е сериалът (след Под прикритие) ,който си следя с трепет.
Не че са на едно ниво,просто героите ме интригуват,техните съдби,преживявания..Ами направо си свикнах с тях.
Неда е слаба актриса,но пък е много приятна за окото.Значи ще имаме нови герои,нямам търпение.

# 268
Нищо не разбрах кой, какво🤣 и какъв е тоя кон…

# 269
  • Галифрей
Охо 😯Туко що гледах промото. Яко ❤ Някакъв калбой 😂Вярно няма следа от Лора. Мале тия да не са убили в първият епзиод? 😔
Радо беше вдосан на някаква стара жена, да не би това е майка му? 🧐

Драго беше ядосан и риташе снега, пак от  болка 💔
Има някава нова мацка ( май е детективка) Да не би тя и Драго да станат двойка? 🧐

Общи условия

Активация на акаунт