‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 931
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Ива така се фанатизира, по абсолютно същия начин като мъжа си. Няма да се учудя да загуби и бебето накрая в някаква ситуация. Пак ще бъде урок как отмъщението ражда само смърт и самоунищожение.
В тази ситуация би трябвало да се хване за това, което й е останало от Калин - бебето в утробата и Симо, а вместо това тя ходи да се тика в ръцете на мафията и да жертва пак сина си, а нищо чудно и нероденото дете. Тъпа злобна овца, съжалявам.

Абсолютно съм съгласна, особено болднатото. Точно си мислех, че всъщност Ива е новият Калин.

# 661
Тя отвътре ще превзема крепостта.

# 662
  • София
Имаме си за съжаление типично български "типажи" с Ива и с Калин.
Едната, която пред обществото се прави на "по католик от Папата", а в живота си пада на ниво обикновена проститука или "мадам", в зависимост от ситуацията. Обслужва мафията, а реве за мъжа си и полицията. И Калин - тесногръд, фанатизиран, до болка ревнив мъж, който иначе пък не му пречи да си "го развява" с колежката и да се държи в къщи като дерибей. По много от типичните негативни българки черти. Кой не познава поне един подобен мъж или жена около нас...

# 663
Точно така. Докато беше секс куклата на Топала и той я въртеше на малкия си пръст, нямаше проблем с мафията. Докато беше сводница на млади момичета, пак нямаше проблем. Силно се надявам Елена хубаво да се разрови в тия неща, да излязат на бял свят  и нейните грехове и най-после да си плати.

# 664
Няма, Черкеза ще я спаси.

# 665
  • София
Ех, да любовта, която превръща и най-разумно мислещия мъж, и най-трезвата жена в пълен идиот...

# 666
Интересно как искате Ива да си плати за криминалното си минало,но на Драго/Денис желаете светло и щастливо бъдеще,защото се “разкайва”,разбираш ли. 😜🤫

# 667
  • Другата България
Чак пък интересно......

# 668
Ми да, нищо интересно няма. Най-несимпатичните хора на света са тия, които се правят на светци и по-католици от папата, чисти като момини сълзи. Такъв беше Калин, такава е и Ива в момента. Като мащаб е ясно, че нейните грехове са по-леки от тези на мафията, но филмът е направен така, че престъпниците да са по-готини от нея и публиката да им симпатизира (нещо, което безкрайно дразни и самата актриса Grinning). Туй то. Simple Smile

# 669
Владо сподели стори, което изтри много бързо. До един портал с Елена. Тя се ядоса и тръгна. Той я гонеше. Май се усети, че разкрива част от сюжета и делийтна 😁

# 670
Чак пък интересно......
Да,на мен ми е интересно.  До колко сме склонни до прощаваме грешки /грехове на някого,защото ни е симпатичен. Както и обратното. Аз например се опитвам да бъда максимално справедлива,според мен естествено, и да се абстрахирам от външността на човека. Но приемам, че ми е “лесно” в случая,защото не припадам по актьора/певеца Влади Михайлов. 😉🤗
П. П. Моля “припадам “ да се приема с чувство за хумор. 🤗

# 671
  • Галифрей
Попринцип на такива сложни  персонажи като им прощавам грахове и дори цяло село да са изпепелили тн не е защото са ми симпатични, знам тяхното минало,мотиви и всичките им   човешки емоции. Тук от “ добрите” харесвам само Ели и Симо.

# 672
Той и Хитлер е бил сложен персонаж, с дълбоки мотиви Grinning и човешки емоции.

# 673
  • Другата България
Аз мисля, че "припадането" в случая няма нищо общо с поне моите мотиви да харесвам или не харесвам образа на Ива в момента.
Когато Калин се държеше с нея като с домашен любимец, осъждах него.
Когато изневеряваше с колежката си, осъждах него.
Когато прикри Ива, а после и Симо заради явни престъпления, отново осъдих него.
Тогава имаше потребителки, които "припадаха" по него - техен избор.
Когато Ива се навря на Денис и го играеше мадам, без да мисли изобщо за това какво може и естествено, после причини и на Лина, и на другото момиче /име забравих/, осъждах нея.
Няма персонаж, който да не мина през всевъзможни интерпретации до момента - и Лора, и Драго, и Ива, и Калин, и Вели, и Симеон.....това, че нашите нагласи са според това, което виждаме на екрана, говори, че все пак добре се справят с ролите  си.

# 674
  • Галифрей
Той и Хитлер е бил сложен персонаж, с дълбоки мотиви Grinning и човешки емоции.
Ние говорим за измислени персонажи, защото е филм. Не за откачалник диктатор в мрачното минало в човешката история,които избивал милиони хора.

Общи условия

Активация на акаунт