‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 926
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Манчестър
Владо сподели стори, което изтри много бързо. До един портал с Елена. Тя се ядоса и тръгна. Той я гонеше. Май се усети, че разкрива част от сюжета и делийтна 😁

Какво означава делийтна?

# 676
Владо сподели стори, което изтри много бързо. До един портал с Елена. Тя се ядоса и тръгна. Той я гонеше. Май се усети, че разкрива част от сюжета и делийтна 😁

Какво означава делийтна?
Изтри. 😉

# 677
Същата дискусия за пореден път, явно много се филмираме хахах. Joy За мен визията няма нищо общо с харесването или не на персонажите, доста по-сложно е, важни са мотивите защо един дълбоко в себе си добър човек е поел по грешния път. Иначе аз и Том и Джери харесвам, нищо, че са лоши един с друг и се избиват. Simple Smile Това е ИЗКУСТВО - всичко е позволено. На филм имаме право да харесваме хора, които в реалния живот не бихме одобрили. И това е майсторлъкът на целия екип - да харесаме мафиоти, да е интересно. Не знам защо е толкова трудно да се разбере. Wink

# 678
“Симе, маме да продадем апартамента
Ще се нанесем в Радо!”

# 679
  • Другата България
“Симе, маме да продадем апартамента
Ще се нанесем в Радо!”

Това сериозно ли?
Че още съм на Хелс Кичън?

# 680
Само първото изречение, второто е от мен.

# 681
Това с наркотика в ризи сме го гледали в Под прикритие. Друго за епизода по-добре да не казвам😀

# 682
  • Галифрей
Ох леле Горкият Драго си мисли,че ще си има законен  бизнес а та какво… пак в тинята. Още не го осъзнал, не виждали,че човека с цайсите работи за лошият тати?
Драго,Сандо и Гери как само реагираха на лайфа на сватбата 😂 доста кръвожадно Драго гледаше големият екран.
Яд ме,че Чези разбира нещата погрешно  за Драго.  Ама отново само един престъпник има за тях Топал та Топал. Другите престъпници ги зачеркваме.  Духът на Калин се е вселил в Ива.
Е много се изтърка.
Юлия и Вампи са ми смешни как се карат за подараците.

# 683
  • Euskal Herria
Вече взех да се бъркам - едни и същи актьори в повечето сериали... Половината ОЖ май ще играе този сезон тук и в сериала по БТВ.
Брех, Зайка реши да пали война между мафиотите... Ще мъсти за голямата си любов, на която слагаше рога.

# 684
  • Галифрей
То в България актьорите са малко и просто ги менкат насам на там.

# 685
  • Велико Търново
Е, в "Братя" е само Неда, и то едва в този сезон се появи. Кой друг от главните в "Откраднат живот" е тук? Пък и в "Мен не ме мислете" не са кой знае колко, при това са все от по-стари сезони (Ирина, Иван, Дария). Най-голямото мигриране е към "Лъжите в нас", но за там пък е и обяснимо - все пак не само актьорите.
Но и като се замисли човек - "Откраднат живот" продължи достатъчно на брой сезони, за да минат през него достатъчно на брой актьори не за още три, ами за още тринайсет сериала.

# 686
  • София
Леле Ива как се нахъса, направо все едно ще измете пода с Топал.
Ще задмине и Калин по вманиачевност. 😮

# 687
  • Другата България
Значи, ако в още един епизод, пореден, Симеон се движи в тази стая, която следва да минава за някакъв склад доколкото разбрах,  и разнася едни кашони от единия ъгъл до другия, след това ги връща обратно, после отново ги носи, прережда, после Ива започва да търси нещо - Симеон отново започва да ги връща, после Ива изпада в истерия, рита ги, изсипва ги, Симеон отново започва с кашоните.... и седят по земята, и ядат на земята, и от тази стая не излизат. Там живеят ли, поради това, че Ива не иска да се връща в апартамента....офф.
Отново много изнасилена сцена с Радо и Ива, много. Значи съм сгрешила, Ива не просто иска Радо да се изпусне и да признае, че Денис е убил Калин. Не, тя иска да "разпали война", за да може Радо /разбирай друг/, да убие Денис. Много....как да кажа, ту мач ми идва поне на мен, два месеца са минали, тече разследване, но Ива иска да стане сега, веднага, вчера, и вече търси, и иска, и замисля направо убийство. Много почтено, точно като опечалена съпруга, пък било то и полицейска. Добре си е научила урока от мъжа си.
За Вели естествено, излязох права. Кольо ги събра индиректно тримата, обединени от омраза към него.
Обаче, не мога да схвана играта с бизнеса. Прочетох ви, че е станало ясно, че е на Кольо, бизнеса на Денис имам предвид, както предположих вчера /не само аз/. Откъде стана ясно?
Нали оня с очилата дойде да му на Денис именно да не се среща с Кольо, откъде стана ясно, че това е параван?

# 688
  • Галифрей
От промото за вторник човека с цайс говореше с някой по телефона,каза нещо от сорта.че не подозира нищо.Аз още си мисля,че Бай Кольо не седи за бизнеса с оръжията а някой друг злодей. Той крои пъклени планове но няма чак такива сложни схеми.

# 689
Аз си мисля , че схемата може да е на Юлия , играе го жаложница на Филип, но може да излезе човекът, който ще обърка плановете на всички. Това би било плот туйст.

Общи условия

Активация на акаунт