‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 947
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Аз не смятам ,че Денис и Елена ще са романтична двойка.Дори не виждам никаква химия между тях.По - скоро Денис с Юлия го виждам отново да се събере.Тя едва ли се е отказала от него .Елена я виждам като новия Калин.,който ще преследва Денис до дупка за убийството на Йосифов.

# 646
  • Другата България
Предполагам е шега това за Денис и  Юлия? След като той знае, че тя уби Борис? Меко казано несериозно.
Новия Калин си е Черко. Само не знам защо се стресира от новината за бебето. Къде е едно, там са и две Калинови деца. Ще се вземат до края, със сигурност.
Да, това с Ива и извадения от ареста пласьор направо изби рибата. Просто толкова нелепо, че не знам какво повече може да се сътвори, за да се осмее милицията.
Как им хрумва, че някой ще върже на такава чутовна глупост? И Ива сега какво-ще жертва и детето си, за да раздава правосъдие? След като си легна и с Денис, и с Черко, и мадам беше напълно съзнателно, и Лина умря заради това? А мъжа й накрая прикри всичко това, ведно с на Симо сътрудничество с мафията?
Същата мафия, срещу която той се бори, уж? При Калин беше лично, сега при Ива отново е лично. Само целта е една - Топал.
Ще изляза права и за Вели. Че Кольо ще го принуди, тоест, "принуди" да влезе в играта с Драго и Сандо.
Който пък до момента ми е симпатичен в новото си амплоа.
Черешката на епизода беше сцената с разговора между братята.
Сигурна бях, че Драго иска да е именно Драго, а не Денис. Дано издържи.

# 647
Предполагам е шега това за Денис и  Юлия? След като той знае, че тя уби Борис?

И аз не изключвам такъв вариант, след толкова нелогични и странни неща в този сюжет. Самият Денис каза, че тя е като него и много си приличат. На нейно място и той би убил убиеца на баща си без да се замисли, но ми стана интересно друго - на колко години е Юлия? Според изчисленията трябва да е около 30 - Денис каза, че я познава от 16 годишна, когато е отишъл в Украйна, там е бил 10 години, после още 2-3 в България. След като актрисата е на 23, това обяснява защо я гримират по този начин.

# 648
  • Другата България
Убедена съм, че няма такъв вариант. Да видим де.
Ако и това стане, приключвам с тях.

# 649
Съгласна с Мери Ан. Денис според мен по-скоро би умрял, отколкото да се събере с Юлия, след като вече знае за убийството на Борис. Нали заповяда да я гръмнат в главата, грам не му мигна окото. Никакъв шанс да се съберат.
С полицайката е една идея по-вероятно, но и да се случи, със сигурност ще я зареже моментално при появата на Лорчето, ще бъде нещо като временен заместител - това, което беше Жана за Калин. Двоумя се дали ще се поддаде и ще изневери на Лора и ще ми бъде интересно да разбера. Ако не си свали халката до края на сезона и се отдаде на въздържание, пост и молитва, ще му сваля шапка. Grinning

# 650
  • Галифрей
Да така е аз съм напълно съгласна с Мери и Алиса. Първо той никога не я обичал, само я изполваше и второ ако му падне в ръцете ще я запали както тя направи с брат му. Тъй,че това ще е много изваратено ако тя се върне при Денис, това да ви е Дързост и красота?
Сцената където Драго казваше на Сандо,че 20 години в тази помия и съсипъл живота на много хора. Остарява и иска спокойствие. Сега като ще са семейство с Герито да даде на снаха си  спокойно бъдеще.
Не мисля,че ще я изполва като заместител. Не е задължително да имат ‘ романтична връзка’. Аз залагам,ще сте станат приятели. Спътници ще си помагат взаимно.

# 651
  • Пловдив
Аз още не мога да измисля...за какво му е на Радо Ивка?

# 652
  • София
Аз пък виждам потенциал за хубава двойка Радо с полицайката Wink

# 653
Само не разбрах, Ива съгласи ли се да отдаде и синчето за каузата "Да отмъстим за тате"? От тия двамата, майка и син, вече почват да ме побиват неприятни тръпки.
Ако трябва да съм честна, нищо лично против човека на име Стойо Мирков, ама се надявам никога повече никъде да не го гледам. Рядко антипатичен визуално и като излъчване човек ми е.
За мен гласят полицайката за Драго, вижте го как се закача с нея, пуска чар Simple Smile Тъпо ли е? да. Клише ли е? От всякъде. Изтърка ли се до полуда? И още как! Ще ни го пробутат ли пак? Не се и съмнявам! Познаваме си стоката Simple Smile

# 654
  • Галифрей
Мем този сериал ми е много забавен, на моменти един смях избухва в мен 😃 Надявам се полицайте и мафията да не гледат този сериал,защото ще си кажат “ Ей тия тотална пародия ни направиха по национална телевизия”

# 655
Най - много ме вълнува към момента "връзката" на Радо и Ива. Наистина за какво му е на Радо Ива?

# 656
Най - много ме вълнува към момента "връзката" на Радо и Ива. Наистина за какво му е на Радо Ива?
За да освобождава бързо от ареста хора като Кестена. Joy Обадила се тук-там и освободили престъпник, смях в залата. Затова Радо се нави, да му е полезна уж, но е много малоумно.

# 657
Трябва да има и други ползи, повече няма да му арестуват хората и Ивка смешно и нелепо да ги освобождава.

# 658
Ива така се фанатизира, по абсолютно същия начин като мъжа си. Няма да се учудя да загуби и бебето накрая в някаква ситуация. Пак ще бъде урок как отмъщението ражда само смърт и самоунищожение.
В тази ситуация би трябвало да се хване за това, което й е останало от Калин - бебето в утробата и Симо, а вместо това тя ходи да се тика в ръцете на мафията и да жертва пак сина си, а нищо чудно и нероденото дете. Тъпа злобна овца, съжалявам.

# 659
Мъжът й ми беше много противен образ. Такива тясно скроени човечета не са ми по вкуса. Ама Ива го настига. Не вижда себе си, другите съди.

Общи условия

Активация на акаунт