Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 74

• 45 317
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете как се броят гестационните седмици след инсеминация? Благодаря!
От датата на последната менструация.

# 166
Минах ФМ и докторката ми измери шийката 25 мм  каза че и къса и трябва да се следи 20+5 дни съм изписа ми Утрогестан 2:2 вагинално но нищо друго не ми препоръча .Вашите на колко бяха като ви направи серклаж

# 167
Да ви споделя мнението си за феталната морфология при др.Чавеева в Щерев.
Много съм доволна от отношението и, както четох по форума и групи, тя е много мила, обеснява подробно, изслушва въпросите и отговаря с радост. Много позитивна млада дама.
Определено препоръчвам с две ръце, няма нищо общо с прегледите при Стратиева. Някакс си е по-студена, а и това чакане в Оскар .. ме загуби. Определено и двете са едни от най-добрите специалисти в България, но аз избирам отношението Simple Smile
А и цената е по-ниска в Щерев.

# 168
За мамите с течене на кръв от нослето/венците. Абсолютно нормално е, ако нямате противопокозания с кръвотока/тромбофилии можете да пиете витамин C, при мен това облекчи нещата с носа и венците, ама сега в 3ти триместър венците кървят с пълна сила. Ама това е положението Simple Smile

Аз на ФМ си ходя в Надежда, така всичко ми е на куп Simple Smile Суоер доволна съм от Панайотова, ако има забавяне ми звънят 2ч преди това да ме предупредят, говорим за 30мин закъснение. Там просто се запазват часовете с подходяща разлика м/у тях.

# 169
Здравейте, някой може ли да даде мнение колко често е нормално да чувствам бебето в 21 г.с. ?Имам усещането, че през деня нищо не усещам , а само вечер и то не постоянно. Благодаря предварително!

# 170
Здравейте, някой може ли да даде мнение колко често е нормално да чувствам бебето в 21 г.с. ?Имам усещането, че през деня нищо не усещам , а само вечер и то не постоянно. Благодаря предварително!
Нормално е , то спи през по-голяма част от времето Simple Smile

# 171
Този състав подходящ ли е за употреба по време на бременност? Шампоан е.

# 172
Аз не съм чела етикетите на шампоаните, и този няма да изчета, обаче изглежда, че има всяка съществуваща съставка на света 😅 Толкова дълъг списък не съм виждала аз.

# 173
  • София

Пишете във Фейсбук групата Инфармацки. Там момичетата разбират от състава на продуктите.

# 174

😯 Любопитно ми е кой е шампоанът.
Не мисля, че има проблем да си миете косата с каквото и да е

# 175

Ето това е шампоана. Simple Smile

# 176
В Инфармацки много малко от дамите разбират от състав и има доста разнопосочни мнения. Съставът е Ок, освен Феноксиетанола, за който писах по-нагоре. Обаче е на косата Ви за минутки, така че не е нещо фрапантно.

# 177
Всеки шампоан става, при положение, че няма да го пиете.

# 178
Един от шампоаните, който ползвам е такъв, но серията Angel wash. Не мисля, че има проблем

# 179
  • София
Скрит текст:

Ето това е шампоана. Simple Smile
Ще го пиеш ли или ще си миеш косата с него? ScreamStuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт