🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 915
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 105
  • Sunshine state
За пореден път ще го напиша, но Ваня няма полезен ход и каквото и да направи, би провокирало Киро.

# 106
  • при късмета
Ваня, ако беше наясно кое копче сама натиска на недоносения, то тогава нямаше да плаче от яд, безсилие и обида от неговите думи и действия. Щеше да е самодоволна и уверена.
За пореден път ще го напиша, но Ваня няма полезен ход и каквото и да направи, би провокирало Киро.
Има полезен ход - да го игнорира. А тя му се оправдаваше и обясняваше, а като стана фермер се опита да му се наложи заради поста си. С него така няма да стане. Или го игнорираш или действаш по неговия начин, но за това трябва спокойствие, което тя точно в тези отношения няма. Всяко действие което е предприела до сега или не точното или не цели момента и начина. Иначе, игнорира го уж, но вече беше прекалено късно, това се прави отначало, не като капитулираш.
Тя и мияча прати ратай, като си помисли, че и неговите подигравки ще спре от позицията на поста си, направи същата грешка. Трябваше още тогава да натяква непрекъснато, че заради него не е свършена работата и каквото не е наред със задачите и задълженията е по негова вина. За всички е ясно, че бойкотират само слабите психически, нямащи нито един аргументиран довод за действията си и друго не им е останало, освен безсилието. Тя и това не можа да използва

# 107
Тя и мияча прати ратай, като си помисли, че и неговите подигравки ще спре от позицията на поста си, направи същата грешка. Трябваше още тогава да натяква непрекъснато, че заради него не е свършена работата и каквото не е наред със задачите и задълженията е по негова вина. За всички е ясно, че бойкотират само слабите психически, нямащи нито един аргументиран довод за действията си и друго не им е останало, освен безсилието. Тя и това не можа да използва
Само че задачите в крайна сметка бяха изпълнени, та Ваня нямаше за какво да натяква, нали даже им благодареше.

# 108
  • при късмета
Да, бяха свършени, но доколкото помня мияча отказа да свърши някаква задача и тя прати друг. И благодареше пак в неподходящия момент.
Сега най-полезния ход на Ваня е да натяква на пиандето, че е обещал да излезе. Аз на нейно място всяка сутрин ще го питам още ли е тук, защо не си изпълнява мъжката дума, така сериозни и интелигентни хора като него, никога не биха се изложили и т.н., ще го направя сам да си говори. Ама на нея няма да ѝ стиска. Да го направи сама, не Живка да подсеща

# 109
Днес от 21:30 ли ще започне?

# 110
Не би трябвало. Извънредни новини ли е имало? По традиция започва към 21:05

# 111
Да, бяха свършени, но доколкото помня мияча отказа да свърши някаква задача и тя прати друг. И благодареше пак в неподходящия момент.
Сега най-полезния ход на Ваня е да натяква на пиандето, че е обещал да излезе. Аз на нейно място всяка сутрин ще го питам още ли е тук, защо не си изпълнява мъжката дума, така сериозни и интелигентни хора като него, никога не биха се изложили и т.н., ще го направя сам да си говори. Ама на нея няма да ѝ стиска. Да го направи сама, не Живка да подсеща
Тя не е подсещала Живка, ами Живка сама се подсети, че идва края, а тя си траеше и не можа да блесне и в ролята на защитник на слабите.

# 112
  • при късмета
Не си ме разбрала. Имах предвид Ваня да действа сама с нещо такова, независимо дали Живка ще е на нейна страна или не.  Няма за какво Ваня да подсеща Живка, тя даде това обещание в изповедалнята, не лично на Ваня. Може и да бъркам, защото определено не гледам внимателно напоследък. Имах предвид, че може Живка да подсети Ваня за някое действие, вместо Ваня да се сети сама, ако открито Живка застане с/у киро. В бъдеще време, не в минало

# 113
  • София
Благодаря за темата!
 Искам Кирил да си ходи в сряда, а Коцето в събота. 🤣

# 114
  • София
А според мен може да има и изненадващ ход на събитията и Кирил и Ваня да заровят томахавката.
Прекалено много хора очакват сеир и скандали и обикновено когато има такива очаквания, става точно обратното. Природен закон ако щете го наречете. И обратното също важи в пълна сила.

# 115
  • при късмета
Той сеира не е очакван, а факт, че даже вече мина. Аз лично, от Ваня не очаквам някаква промяна или геройства, както казах, мисля, че няма характера да го направи. Предала се е вече тотално в тези отношения. Казах аз какво бих направила.
А пиандето, ако предприеме ход към помирение би било подмазване на зрителите, в никакъв случай искрено. До сега се мислеше за много интересен на зрителите и, че събира овации, но току виж си отворил ушите за това, което му казва Мартина

# 116
Кирил щял да пише вот на недоверие със сладко от малини вместо с кръв. Свиди му се да си убоде пръста.😂😂😂

# 117
Този Киро е толкова грозно същество, грозно в душата си, зло.

# 118
Кирил щял да пише вот на недоверие със сладко от малини вместо с кръв. Свиди му се да си убоде пръста.😂😂😂
Аз ще си пробод...не, няма да си пробождам пръста, тя не заслужава...

# 119
Брех, стратези на годината! Ще надминат и Пенев даже!

Общи условия

Активация на акаунт