🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 936
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 165
  • при късмета
Както си знаех, на Ваня не ѝ стиска да каже на Кирил да си стяга багажа, само насаме пред камерата. На вота имаше прекрасна възможност да каже, че няма да допусне вот от човек, който не си държи на думата. От продукцията определено го толерират и не поставят участниците при равни условия.
Но Ваня още 4 дуела да спечели, няма да я харесам. Пак държанието ѝ не ми хареса. Като стане фермер много се възгордява, забравайки, че другата седмица няма да е и тогава ще е по-ниска от тревата. Не харесвам такива хора. Пак няма никакво желание да свърши нещо полезно, а за мен лично това е важно. Може и да не можеш да го направиш, желанието е важно, тогава винаги ще се намери кой да ти помогне или да го направи. Посърна, като разбра, че Пламен няма точно да бойкотира, а че ще иска от нея да си изпълни задължението, ако ратая нещо не е свършил, тя да го направи.
Пламен завалията все сгазил лука. Забавен ми е м/у другото, не ме дразни. Има някаква харизма в този човек, симпатичен ми е от началото
Дуела предпочитах да е друг, който и да си тръгне от двамата, макара за предпочитане да е пианката, няма да е загуба. надявам се Георги да го изхвърли, но като гледам монтажа май няма да се случи

Мъжа ми се шегува "Ваня ли е, не го определяй/викай на дуел. И Иван и Андрей ще елиминира"

# 166
  • София

Епизод 74 (06.12.2021)

Фермата - сезон 7

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 02:10 от Mari_Mar

# 167
  • earth
Ех, като започнат с тези проценти - 200, 300, 1000…
Кога ли някой ще се осмели да каже 1 милион? Не съм чул още.

# 168
Интересно му е Любо къде е ходил на вероучение?!
От кога е в САЩ?
При нас вероучение няма, дори моите родители не са ходили, а аз съм над 50г.
Вероятно бабите и дядовците ми са имали такова.
През 90-те години в училище можеше да се изучава факултативно религия. Не помня как точно се казваше предмета и дали все още има подобна възможност.

# 169
  • София
На промото се вижда, че
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Георги пада лошо на една от игрите.
Пак играят в дъжд, пак е хлъзгаво, пак е опасно.
Дано Георги да не отпадне поради контузия. Sad

# 170
  • Другата България
На промото се вижда, че
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Георги пада лошо на една от игрите.
Пак играят в дъжд, пак е хлъзгаво, пак е опасно.
Дано Георги да не отпадне поради контузия. Sad
Скрит текст:
Скрит текст:
Точно това ще се случи.

# 171
Както си знаех, на Ваня не ѝ стиска да каже на Кирил да си стяга багажа, само насаме пред камерата. На вота имаше прекрасна възможност да каже, че няма да допусне вот от човек, който не си държи на думата. От продукцията определено го толерират и не поставят участниците при равни условия.

Ама разбира се, от клетвите и заканите на Киро нищо не остана и затова Ваня се  била изложила, че не й стискало да му напомни.
Ваня каза, че ще го игнорира, както и се прави с такива като Киро. Няма нужда и сама да предизвиква скандали, Стефан й ги уреди достатъчно.

# 172
  • София
Ваня беше ясно, че няма да каже на Киро нищо, обаче Живка изпусна възможността да спечели зрителски вот като настъпи орунгела да си събира багажа. Седяха и го гледаха и нищо не казват....

# 173
Пламен и Стефан съвсем откачиха точно накрая. Как е възможно Стефан да е такъв мързел. Три месеца се подпира насам-натам и е похвално, че мисли, но неговото мислене е като работа - друго не похваща. Имам такива познати мъже, откровено са ми странни, като кажат за нещо "Не съм го мислил". Сякаш е някакво физическо усилие и трябва да му отделиш нарочно време, за да се случи.... И неговата работа така ми изглежда. Язък му за размислите и напъните, като накрая се оказаха просто сметки без кръчмар. Joy
Любо се държи най-нормално в момента.
Той Стефан затова взе така да настъпва Ваня, да насочва вниманието към нейното нежелание да работи, та белким не му забелязват неговия мързел.

# 174
  • при късмета
Не съм казала, че се е изложила, а само, че не й стиска. Трябва да прояви малко характер, ако иска симпатиите към нея да не са само от съжаление, като жертва на тормоз

# 175
Любо е внук на свещеник и сам си каза, че е много вярващ. Да кажем, че съм склонна да му вярвам. В тази Ферма големи обрати настъпват, поне при мен. Направо не мога да повярвам, че в момента най-симпатичен от мъжете ми е Любчо Императора Rolling Eyes

# 176
Не съм казала, че се е изложила, а само, че не й стиска. Трябва да прояви малко характер, ако иска симпатиите към нея да не са само от съжаление, като жертва на тормоз
Напротив, досега й казваха, че не знаела кога да замълчи, ето точно сега правилно си затрая.

# 177
Ваня не иска скандали, не иска разправии, иска мирно фермерство! Живка и тя мълчи , онзи Киро и той ни лук ял, ни лук мирисал, ясно е че се прави на ударена лисица. Толкова антипатичен човек в никоя ферма не съм имала. Ужас ужасен, и вместо да замълчи, да си затрае, той пак си знае неговата! Да каже - Евала 4 дуела спечели, той едно и също - не работела, не знаела, то на всички им писна да го слушат, скапва им настроението отвсякъде, щом и Марта му прави забележка, уж да не обръщал внимание, ужас е този човек. Бррр, не искам и по улицата да се засеча с този скандалджия, горката му дъщеря!
Пламен му се хилят, ама ако беше Ваня, лелеле, колко хейт щеше да има, не разбирам този двоен аршин...
Хайде да свършва вече - не го понасям, можеше и да е забавно предаване, но не, той трябва да се появи и да плюе, отвратителен е, дано се гледа и е потънал в дън земя!

# 178
  • при късмета
Напротив, досега й казваха, че не знаела кога да замълчи, ето точно сега правилно си затрая.
Аз не го виждам така. Да, трябваше да мълчи и игнорира преди, сега вече не е времето, късно е. Назад казах, че това е едно от действията, на които обърка местата.
Ваня няма шанс нито с/у Живка, нито с/у Мартина, според мен. Ако иска хората да я запомнят с друго, освен, че се е  оставила да я тормозят, трябва да се държи и мисли различно. Иначе сама ще си съсипе бизнеса, лайфкоуча не може да се справи със стресова ситуация. Поне това да спаси, защото до тук и там се проваля. Мен лично не може да ме убеди, че ще ме научи на нещо за живота

На мен най-неприятен от всички сезони, от всички участници, ще ми остане Шопски. Никой не може да го бие по противност. Затворника от първи сезон и невестулката от миналия, заедно с пияндето са по петите му. От тях тримата не мога да определя кой ми е най-противен, за сега пианката има малка преднина, защото все още съм принудена да му гледам зачервения нос и да му слушам говорния дефект

# 179
Мислех, че няма кой да бие Шопски по противност за мен, но воала, появи се киро Grinning

Общи условия

Активация на акаунт