🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 012
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Стефан му беше сбъркана изначално стратегията. Той се надяваваше като прати Ванчето ратай, а после и на дуел срещу Ралица, че му е вързана кърпата за следващата седмица да не е ратай, защото фермерът е негов. Ама Ванчето му го наби с неговите камъни по неговата глава. Сега всички мъже ще гласуват той да е дуалист, а ако бие (Коцето) то следващата седмица ще е цел номер едно. Голяма грешка направи - трябваше като можеше да изхвърли някой мъж....

# 196
  • Асеновград
Стефан , остана много лошо изненадан , но понякога ,, сметките без кръчмар,, така става.
Не можах да гледам много добре , че бях на гости , но защо никой никъде не спомена на Киро , че трябва да си хваща мешката и да
 тръгва към изхода. Да не съм пропуснала нещо?
Живка уж щеше да е зад Ваня , точно по тази причина , но и тя по ниска от тревата , с новата и ,,дружка ,, голямо кикотене голяма работа.
Ще стискам палци на Жоро ,поне той да ни отърве от този мухльо Киро.
Струва ми се че Любо с това театро, колко много иска да е на дуел , само подсказва страхът му. Мисля че преиграва , а всъщност умира от шубе.

# 197
  • Sofia
Живка и Мартина в кадъра заедно си приличат като брат'чедки от махалата.
Снощи бяха забавни двете, също драмите с нужника  и Пацо по престилка. Очаквах и да им потанцува край масата.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 10:11 от Karen

# 198
  • София
Сладка мими, май се оказа, че Киро само пред зрителите се е правил на мъж, че ще излезе, ако Ваня е фермер. Май участниците и в частност Ваня не знаят за това и по тази причина никой не повдигна въпроса.

# 199
  • при късмета
Знаят, защото Ваня го спомена, но насаме пред камерата.

# 200
  • Асеновград
Сладка мими, май се оказа, че Киро само пред зрителите се е правил на мъж, че ще излезе, ако Ваня е фермер. Май участниците и в частност Ваня не знаят за това и по тази причина никой не повдигна въпроса.

Не Лютиче , мисля че Киро го каза на масата и всички чуха. Нали Живка тогава се изказа , че ще подкрепи Ваня.
А сега какво стана ? Мълчанието на агнетата...

# 201
Ядосах се, че никой не каза нищо на Кирил за заявката му да напусне, ако Ваня стане фермер. Живка уж щеше да поведе такава акция, но явно и нейното са само приказки.

Това с махането на вратите на тоалетните изобщо не го намирам за смешно. Не знам на Живка какво толкова й беше смешно. Това е унижение и не виждам как човек с достойнство би останал.

# 202
Не ми харесва, че Георги и Кирил не ги оставиха да почиват преди дуела. Не го намирам за редно. Хем използване до дупка за по-тежки и специфични задачи, хем като въпрос на чест да се преработват преди тяхната битка. На фона на Пламен и Стефан, изтезаващи морковите и каймата, прекалено ми се струва.

# 203
Интересно му е Любо къде е ходил на вероучение?!
От кога е в САЩ?
При нас вероучение няма, дори моите родители не са ходили, а аз съм над 50г.
Вероятно бабите и дядовците ми са имали такова.
Всъщност на нещо подобно ходеше щерка ми в началното училище. Имахме клуб по "Религии", но може би се държи на факта, че класната ѝ беше съпруга на свещеник. И тя го водеше. На друго място не знам как е практиката.

# 204
Ееее, щом е заради ябланския мачо, няма грижи - ще пикаят без врати. Но ако това беше станало заради Ванчето - някой съмнява ли се, че воят щеше да е до небесата?? За мен това не е никакво наказание след като след това си сложиха черджета - защо не им забраниха, поне да стискат половин ден, егати.

На този етап вече всичките са ми противни. И не искам никой да взима никаква награда - не може ли да я дарят за нещо и да се приключи.

# 205
Стефан вярно ли е мрънкал, че е ратай? Та нали битка с Коцето бълнуваше, ето му един почти прав път към нея. Smiley Да черпи едно кафе Ваня и да сплита нова стратегия, че явно старата се е пропукала. Laughing Ама тя и си беше грешна изначално, защото явно до 3 през нощта освен редене на схемите, е имал и видение, че Ралица побеждава. Laughing

# 206
Кирил показа колко е "мъж". Многократно заяви, че ако Ваня спечели дуела и стане фермер си хваща мешката и през вратата. Да, ама не! След това да искаш отвод, жалък си!

# 207
Ядосах се, че никой не каза нищо на Кирил за заявката му да напусне, ако Ваня стане фермер.

Няма особен смисъл, този въпрос беше решен още предната седмица, когато последните дни артистичният покривен общак наду главите на всички с повтарянето на това как щял да поиска веднага вот на недоверие, очевидно застраховайки се и на последния неразбрал, че малко прибързано се е изхвърлил, че ще си ходи. Даже имаше случка в "кухнята", когато Ваня пред няколко човека го подразни с коментар, че много ще се радва, когато той другата седмица си тръгне, а той й отвърна, че заради нея няма да го направи и нещо от сорта "Ванче, ти за каква се помисли". Та тая "заявка" умря ден по-късно още миналата седмица, който си е направил изводите - направил.
Освен това поведението на Иван на масата никак не беше стимулиращо за търсене на каквато и да било справедливост, пет пъти повтори, че продукцията смята Ваня за легитимен фермер, все едно е имало някакво съмнение в това и едно такова приятелско и ухилено питаше конската опашка какво ще прави ако "признатия за легитимен от продукцията" фермер му нареди нещо. Някак изглеждаше все едно да викнеш полиция, тя да дойде и ченгетата да се ръкуват с тоя, срещу когото си ги извикал, някак ти убива желанието след това да продължиш да обясняваш каквото и да е...

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 11:44 от Keyser Soze

# 208
  • Другата България
Стефан иска Коце, ама да е вторият дуелист. Тоест, той да реди точките.
Тоест, прецакан е.

# 209
Гледах едно видео в канала на Ваня. Любчо Тарикатски е сменил тактиката и сериозно четка Ваня. Резултатът е налице, отървал е и ратайството. Поне така си мисля, де. Щом не е дуелист, Ваня спокойно е можела да го прати ратай.

Общи условия

Активация на акаунт