🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 004
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 495
Мартина се изказа в типичния си мутренски стил и самият й изказ ми идва малко хард,но това което каза и аз си го мисля. Нелепо е Коцан да остане,а Любо или Кирил ,които може да са всякакви, но се счупиха от работа цял сезон,да напуснат
Нелепо е, ама подкокоросваха Виктор да избере силен съперник, вместо да опука Коцето. Ако си бяха карали по реда първо да гонят най-слабите, Коце вече да сме го забравили, а не да го гледаме как си танцува на пейката.

# 496
Първата игра е за Киро, всички знаят, че той е много добър в цепенето с брадва.

# 497
А, и Кирил не пропусна да откаже ветото с думите - "Бъркате човека", демек аз не съм Ванчето. Да, ама Ванчето си защитаваше правото на фермерство, защото си го е извовювала сама със собствени сили, а Кирил какво да защитава - нелепата случайност, че Жоро се преби?

# 498
Аз мисля, че всеки на място на Киро щеше да постъпи така. Ама той се прави на голям герой.

# 499
  • Другата България
Аз мисля, че всеки на място на Киро щеше да постъпи така.
За Коцьо не съм сигурна.

# 500
Аз мисля, че всеки на място на Киро щеше да постъпи така.
За Коцьо не съм сигурна.
Абсолютно. Коцьо би бутнал и баба си ,ако му се изпречи Grinning

# 501
Еееее, и тази битка с рязането с триони е на Киро, жалко!

# 502
Обаче игрите тази вечер са една идея по леки.Страх лозе пази,май.....

# 503
  • Пловдив
Не съм се включвала от седмица.
Много ме е яд за Жорката, но както се казва -малкия дявол. Ще се оправи, а доколкото чета и мненията на хората, е оставил добри впечатления.
Освен това му остава това невероятно красиво и прекрасно куче 🐕.
Ще го запомня с това, че помагаше на всички и беше добронамерен. Освен това остави много лафове "ей туй ти е игръта" 😄
Спомням си, че имаше един Яни, който също беше голям образ... Та, както казваше Яни "важното е да сме живи и здрави". Дай Боже Жоро да е жив и здрав. Това е най-важното наистина.

Сега ще гледаме дуела на Кирил и Любо. Предпочитам Любо да спечели, но ме съмнява.

Без да искам цитирах предното мнение и не мога да го изтрия 😉

# 504
Стефан предвидливо се инсталира да подкрепя Кирил, уж да не бъдел сам.  Ами не е сам, Мартина и Коце са му в агитката, ама Стефан заложи на по-силния, че не се знае знае ли се ако Киро  стане фермер, да не го прати пак в обора за n-ти път.

# 505
Айде форумната любимка великомъченица Ваня нарушава правилата 😂. Много е жалка. Нямам търпение да видя как бурно ще я защитавате и обяснявате как манипулираме думите и

# 506
  • Вестерос
Прецакват Любо яко обаче
И как точно? Така му се и пада като цял сезон си къташе Коцко за себе си Grinning

# 507
Киро сигурно ще бие Любо и ще остане. При тия игри с брадви и триони...

# 508
  • Другата България
Значи доколкото виждам след рекламите, Стефан отново в схеми и сметки за следващия дуел, с което вкарва и Ваня и Живка в броене на гласове и.....аман, честно, накрая Стефан ще ми се изравни с Коцето по страхливост и малодушие. Как може да няма нищо мъжествено в този човек, че има акъл и спечели срещу Ивайло с акъл - факт, ама едно Коце може да отстрани и без машинации, защо се излага така -
И нов "хляб" в устата на Кирил и Джоки...е, заслужиха си го.

А Ваня си повярва, да, определено си личи.

# 509
Това трябваше да са игрите "вчера" при този дъжд, ама няма професионалисти в екипа...

Иначе говорещия с дърветата много се дразнеше на двубоя на мургавия, че ни приема, ни предава указанията им и не стопля играта. Сега - ни приема, ни предава, очевидно не стопля играта с въжето и се смее истерично...

Общи условия

Активация на акаунт