🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 857
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 855
А на мен темата тук ми е интересна заради коментарите на фенове, които следят и помнят какво са гледали, също и заради обоснованите мнения, които са различни от моето.
Надявам се Коцето да се представи добре срещу Пламен, доколкото да не се обезмисли и дуелът, и шансовете на Пламен да вземе някакъв вот на финала. Ако има игра за баланс и нещо с доза късмет, поне една, а най-добре две игри да вземе Коцето, ще е по-интересно и ще отпадне изобщо темата защо Пламен го избрал. На пъзел Пламен беше много зле, но не помня Коцето да е редил пъзел и не знам дали е добър в това.

# 856
А аз най-обичам някой да влага емоции и страсти да ми обяснява как аз влагам емоции и страсти за предаване, за което е темата. Пишем си тук, лаф да става, после ставаме, ходим на работа, гледаме си децата и така. Няма нужда и вие да се впрягате чак толкова колко ние се впрягаме.

# 857
Коцето съм сигурна, че няма да се даде без бой! Скоро не сме гледали Коцето в действие. Знаем го как се надъхва като малък злобен пинчер Grinning Въобще не съм го отписала и мисля, че дуела ще е интересен.

# 858
Дано! Че малко се притеснявам да не реши да го играе малък мъченик и да изкарат Пламен подлец. И за двамата ще е жалко при такова развитие.

# 859
Еми то тогава Коцето да става финалист. Щом е там може да бъде дуелист. Стига с пазенето на 40 годишния мъж-дете. И без това не трябваше да стига толкова напред.

# 860
Дано! Че малко се притеснявам да не реши да го играе малък мъченик и да изкарат Пламен подлец. И за двамата ще е жалко при такова развитие.
Като нищо Коцан да засвири на тази струна,милия малък Коце срещу лошия и силен Пламен Joy

# 861
Цял сезон чета, че бай Коце трябва да излезе и че не трябва да го пазят и когато най- накрая някой го избра, пак сте недоволни.
Предпочитам мазния п-ст да си ходи пред това да го гледам още една седмица.
А относно Мартина и това как успя да накара мъжете да я боготворят, имам една теория.
Най- вероятно тя е от типа жени (познавам такива, малко са но има), които всячески обслужва мъжете, разбирайте го като глезене, огаждане, а бе все едно са и деца.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 10:09 от Nona M.

# 862
Аз не се сещам някой да е казал, че е недоволен, че Коце е избран Simple Smile

Иначе, прави сте, като нищо детИто да се свие в ъгъла, за да изкара Пацо лош. Все едно някой ще му повярва на този Joy

# 863
  • Другата България

Не,  не беше Владо гост звезда.Беше си пълноправен участник.Аз не чух някой да го представя,  като гост звезда,  или да бяха обявени някои привилегии за него като звезда.И други известни личности са влизали и са били със статута на редовни участници.
Да,  имаше гости звезди като Каролев,  Данчо Йовчев,  но те бяха със съвсем друг статут.Бяха за точно определено време вътре,  не ги номинираха,  не ходиха нито ратаи нито на дуели.И дума не може да става да се сравняват.
Това не е вярно. Известните личности, поканени от продукцията, дори и като редови участници, имат съвсем различни уговорки. Например - един съвсем редови участник, явил се на кастинги и избран, не получава хонорар, докато поканените известни личности получават и изобщо не се явяват на кастинги. Тоест те не минават през същия подбор като останалите. Да, гост звездите обикновено стоят кратко, докато Владо Николов остана по-дълго, но имаше различна позиция от тази на останалите.
Не се хаби.
Подминавай.
Като видиш този ник дори не чети какво пише, защото единствената цел е ирония или заяждане.

# 864
Имаше недоволни от избора на Пламен, трябвало да избере Стефан, било по- мъжкарско...А когато остане Коцето за Кирил, ще е ОК...

# 865
  • София
Благодаря за интервюто с Ралица. Много ми е мъчно, че я изкараха пияница и понесе такива обиди. От ден първи й симпатизирам и се надявам да успее да извлече своите ползи и изводи от предаването и да продължи по-силна напред.
Аз още не съм сигурна кой е моят фаворит за спечелване на наградата, но в никакъв случай не искам да е Кирил. СМС не съм пускала досега на реалити, няма и да пусна колкото и да се пеня тука и да обсъждам. Достатъчно е, че им гледам рекламите.
Ако Кирил го използват, за да може да нагнетяват отрицателен вот срещу него, ще съм много доволна. Но, ако го натрапят за победител, ще си вкарат голям автогол. Все още не ги смятам за толкова прости Иван и Андрей, но може и да ме изненадат. Никога не е късно.

# 866
В преден сезон след победа на Владо Николов срещу Яни Андреев, той напусна предаването и отстъпи мястото си, а сега не може!

Добре дошли в България, за едни може, а за други не!

# 867
Не обвинявам Надя, просто гласчето й прави небивалиците от сценария още по нелепи.

Аз писах за срам, чудех се дали я е срам, че участва в пародия, или просто си играе ролята ,  без лични чувства към манипулация на човешки съдби.

П.С.
NOVA NADEJDA , права си, просто ролята в театър не наранява реални хора.За разлика от тази й роля, с която манипулира зрителя.
Ама няма какво да се нараняваме от неща, които знаем, че са в контролирана среда и се представят с определена цел. Рейтинг. Шоуто поставя въпроси.
Колкото повече, колкото полюсни толкова по-добре свършена работа.
Всички, които гледаме и коментираме помагаме на шоуто и на рейтинга.
Коментари това шоу ме дразни, повторени 5, 15, 30 ... Пъти само пораждат въпроси защо дразнещият се продължава да гледа
Нищо лично.
Шоу почти като филм.
Какво има да се вълнуваме толкова от положителни и отрицателни герои.
Всички са/сме положителни и отрицателни герои едновременно и в зависимост от гледната точка.

# 868
  • Варна
Аз знам защо продължавам да гледам., то е нещо просто и логично. Защото си имам като всеки човек едно усещане, едно кантарче за справедливост. И чакам, гледам и търся поне баланса там, с надежда справедливостта да натежи повече.

# 869
Чудесно, обаче детските филмчета и като цяло филмовата индустрия са ни оставили фалшивата представа, че "доброто" и "справедливостта" побеждават.
 В живота в момента "побеждава" силният на деня и този, чието поведение е максимално адаптивно, и който успее максимално да осребри всички шансове.
За мен като зрител е ценно просто да гледам и да виждам някакви модели на поведение.

Общи условия

Активация на акаунт