🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 890
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 810
Беше коментар към: Надя ще я е срам...
Ще я е срам на кукуво лятото. Това й е работата.

# 811
Не обвинявам Надя, просто гласчето й прави небивалиците от сценария още по нелепи.

Аз писах за срам, чудех се дали я е срам, че участва в пародия, или просто си играе ролята ,  без лични чувства към манипулация на човешки съдби.

П.С.
NOVA NADEJDA , права си, просто ролята в театър не наранява реални хора.За разлика от тази й роля, с която манипулира зрителя.

# 812
  • Другата България
Чест, мъжество...И даже величие😁
Пооляхте се, продукцията, голям резил 😁

Надето ще бере срам, докато обяснява зад кадър за мъжеството на Кирил, и особено как ни вдъхновява 😁

Вдъхновяват ме.
Да стисна зъби и да издържа още 7 дни мъка, след което никога повече.
Освен ако няма ол, ал или какъвто и да е друг старс сезон.
И както казва Ралица в интервюто - да се обърна три пъти на пета, да плюВна през рамо и да си направя Hands Clap с ръцете, че не познавам, а и никога не искам да познавам подобни индивиди като повечето от тия там, които бяха, и които останаха.
Моят победител вече съм писала - това е Цонката.
И донякъде простоватия Гошо. Останалите -
А сега ме вдъхновяват за това

# 813
  • София

Фермата - сезон 7   епизод 77 (09.12.2021)

# 814
Е то и аз като говорех за сценарий и наклон в създаването на симпатии, ми се отговори, че в това предаване таквиз работи са невъзможни.

Аз пък досега все защитавах Фермата, че за разлика от Игри на волята никога не са нагласяли дуели според участника, е сега вече и това направиха - всички игри бяха като за Киро, просто не очакваха, че ще падне на дърпането на въже. То сечене, то рязане, то коване - все като за майстора на покривите.

# 815
  • Другата България
Ха, Чистия от Чикаго казал на Киро, че иска да победи Пламен?
А къде отиде братската любов, която струеше на талази към всички, вкл. и към Пацо?
Туй съм пропуснала, благодаря на Мари.
Любето пак забрави горкото, че и да победи Пацо чисто физически, има едни дребни нещица като зрителски и фермерски вот, които на Кирето ще са му на минуса.
Всъщност, този сезон, като гледам как всячески се стремят да бутат треторазрядника напред, мисля, че няма да има гласуване на фермерите от всички сезони, а вероятно само от сегашния.
Щото Кирето моменталически ще е на кота нула.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 23:42 от Merri_An

# 816
Но Любо на какви игри би имал шанс? За мен той би бил равностоен на Стефан, Ивайло, Виктор и може би Пламен. Кирил и Жоро са някак в друга категория.

# 817
Ех, ама колко гнусно обработват зрителите срещу Пацо.
А Кирил блесна целия в бяло. Прелест! Лъскат го тоя ореол продуцентите, та чак ще го изтъркат.
Коцето, гОркия стана бетер красивата Елена.

# 818
Какъв е тоя фарс, който гледахме тая вечер?! Кирил ще си отстъпва победата, въпреки че знае, че в правилата изрично е забранено и е наясно, че няма да му разрешат да го направи. Не знам времево как съвпадат нещата, а и не ми се смята, ама явно зрителите вече гледат идиотщините му по ТВ-то и ИиА са му прошепнали да почва да чисти имиджа. От своя страна и те яко помагат с гръмки слова и с на Надето заключенията чие държание е достойно и чие не.
Поправете ме, ако греша, но когато съобщиха за дарението, опосумите изрично казаха, че дарителят иска анонимност и ще съобщят името му, ако и когато той реши. И какво, докато се преобличат със сухи дрехи, Любо тича при Иван да му каже да го обявява като дарител на 50к, та барем излезе като много читав човек. Not cool, man 🤦♀
И последно на Пацо избора - не знам защо се правят тия хора, че не биха постъпили по същия начин. Значи ще си на една крачка от финала, после ако си фермер ще направиш мъжки или женски дуел (според зависи дали мъж или жена е в на Пацо ситуацията) и директно ще си го гарантираш същия този финал и те много достойните ще си изберат силен противник, та да вземат да си идат с все честта си и достойнството като Виктор. Абе да, на баба ми хвърчилото!

# 819
Коцето има игри, в които е добър. Нищо недостойно не виждам който и когато и да го беше избрал.

# 820
  • Другата България
А, забравих Виктор.
Ако същия "чист" вдъхновител, от зад океана, който милее за България задочно, не беше наковал и така умело обработил Викито, играейки по струната му на чест, достойнство и мъжко отношение, натрисайки го директно на силния Пламен, "спасявайки" Коцето за себе си или аверите си, то Вики още можеше да е в играта.
Тогава можеше и да съм за него, не беше, не е лошо момче.
Обаче така го изпързаляха тези всичките, воглаве с вдъхновителя, та директно замина за Чепеларе.
Е, поне една Цвета му остана наследство от формата, ако още са заедно.....

# 821

И в тази връзка - как една продукция може да манипулира зрителите с изрязани и монтирани "подходящи" кадри за даден участник, подпомагана от гласът зад камера, спестявайки едни, а наблягайки на други моменти, все неща, които аз със сигурност съм писала тук, и със сигурност съм чела. Та - истината за Ралица, благодарение на съфорумка. Изгледайте го, 15 минути е, много неща казва жената.
https://www.youtube.com/watch?v=VdBoaWKJV80&ab_channel=%D0%A … D1%80%D0%B5%D1%81
Благодаря за интервюто, Merri_An. Беше ми полезно, защото затвърдих мнението си за един от участниците. Ралица я видях точно такава, каквато тя се описва, особено в ситуацията с "телевизора" и Кирил. Макар да не знае как да общува с такива хора, тя все пак не си замълча, което е голям плюс, защото беше единствената.

# 822
Е, не, бе.. да запазят Коцко до финала, за да се покажат като мъже Grinning що за глупости! Прекалено много време стоя вътре това 40 годишно дете с разнородни наклонности. Като някоя мишчица успя да се промъкне до тук, но не знам и той какво е очаквал... че Любо ще го добута до финала и ще падне от него, защото е много забавен?!? Киро нали е голЕм мъж, за какво му е Коце на финал, той може да бие всички. Разбира се той не иска да ги бие, насила го карат да стои вътре и да побеждава Joy

# 823
Изгледах интервюто с Ралица, беше много искрено и приятно,точно такива хора си представям да влизат във формата.
Тази седмица нищо не съм коментирала, но ви следя с интерес.
Не симпатизирах на Любо, въпреки това голям респект за дарението.
И затова че отпадна преди Коцето, който толкова си го пазеше Grinning
Продукцията са винивни за много неща, но не мисля, че игрите бяха нагласени за Киро, просто и той и Жоро (надявам се вече да е добре и ако има сезон със стари участници да го видим там защото не заслужаваше да отпадне така. Той хем имаше стратегия, хем запази нормални човешки отношения с всички вътре) имаха еднакви качества и не са очаквали да се развият така нещата. Апропо, Иван и Андрей винаги твърдят, че нямат любимци вътре и няма локига да имат, тогава защо сега всячески се опитват да изчистят имиджа на Киро, режат и монтират ситуации, както каза Ралица?
Пламен беше нормално да избере Коце, всеки нормален човек би го направил, не знам какво толкова се тръшкат Марта и Кирил.
И не на последно място, фермерството на Ваня мина супер, не знам защо някои хора тук пак не са доволни, имаше музика, забавляваха се, не провокираше никой, в обичая за пръв път се включиха всички и се получи много добре.

# 824
  • Другата България
Киро имаше възможност да предаде урок по достойнство още миналата седмица, като удържи на думата си и се махне от Фермата, както обеща! Женицата зад кадър защо не каза нищо по въпроса тогава??? С тези зле написани текстове с очеИЗвадни внушения удряте дъното! Не сме прости да се вържем на съшитите ви с бели конци постановки, и ще го разберете на финала! Толкова съм разочарована от този сезон, че не мога да го изразя с думи! Величаете до абсурдност един пропаднал човек, един агресор, безбожник, с прогнила душа! Този ли ще ни преподава уроци??? Жестът на Любо пък е напълно обезсмислен от мишкарското му поведение през целия сезон! Един достоен човек не се натиска по кюшетата да сплетничи, не се възхищава на пропаднали персонажи като Кирил и Мартина! А и цялата работа около Любо, Теодора, пари, купони, специално отношение...ужасно много СМЪРДИ!!! Дано съвестта ви е чиста пред зрителите!

Ако не си вземете поука от обществената реакция към кастинга през последните 3 сезона и не се върнете към изначалната заявка на формата да бъде "най-българското предаване", аз предвиждам, че следващия сезон може и да ви е последен!

Горното е от фейса, но все едно съм го писала аз.

Общи условия

Активация на акаунт