🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 876
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 825
Не я обвинявам, натоварва ме интонацията. Това споделям.
То да беше само интонацията, с мед да я намажеш. Тя си е основен стълб в манипулирането на зрителите. И като гледам, успява, хахахах. Не при всички за моя радост. Любимото ми е как едни се споменават с галени имена, а докато говори за тях си представям, че от устата ѝ се ронят бисери, за други сменя тона и звучи като начална учителка.Laughing

# 826
Което ме подсети за внушенията, които се правеха за Веселка в сезон 5. Най-противният финал и нагласен победител, който съм виждала.
Но не вярвам Кирил да им трябва за друго, освен да настървят зрителите за СМС срещу него. В момента се гаврят с нас и ни настройват тотално срещу Кирил. Не им пука изобщо нито за него, нито за дарител Любо, съмнява ме, че и за на Жоро здравето също.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 00:20 от Mama xxl

# 827
Което ме подсети за внушенията, които се правеха за Веселка в сезон 5. Най-противният финал и нагласен победител, който съм виждала.
Аз пропуснах четвърти и пети сезон и съм си спестила тази мъка. Simple Smile

# 828
Но не вярвам Кирил да им трябва за друго, освен да настървят зрителите за СМС срещу него. В момента се гаврят с нас и ни настройват тотално срещу Кирил. Не им пука изобщо нито за него, нито за дарител Любо, съмнява ме, че и за на Жоро здравето също.
Никога няма да мога да проумея защо им гласувате. Хем знаете, че е нагласено, не ги харесвате, но и доброволно им сипете пари. Толкова много други интересни предавания има... Миналия сезон въобще не го гледах, предишния го спрях в един момент, този сега - нередовно. Не внимавах много в този сезон, не съм наясно какъв му е случая на Кирил, но на дуела си го би Любо съвсем категорично. Толкова са тъпи и елементарни тия игри, все ги повтарят, нещо друго би било интересно, по-креативно и интелигентно.

# 829
Четох, не гледха,
че Кирил искал да си отсъпи победата.
Естествено, че е фарс.
Любо никога няма да приеме такова нещо,
това ще е адски унизително за него.

Кирил реши, че е намерил начин да изглежда достоен МЪЖ.
Само че такава постъпка е унизителна спрямо Любо.

Достойно щеше да е да си хване мешката и да си тръгне, след като Ваня стана фермер.

# 830
Ти му говориш, говориш, то ти приказва, приказва.....чукча писател, наистина.
Статутът на Владо Николов беше друг, ако изобщо си гледал онзи сезон, той дори не остана до края на сезона, беше един вид гост звезда - ако може така да се изразя.
Как изобщо можеш да правиш паралел между двамата, акъла му не го побира.
И едно и също, едно и също......
Вероятно нямаше да го пишеш през пост ако в ролята на Любо беше Ваня? Или Живка?
Пак ли щеше да питаш "ама защо не може, ама защо пък, ама за Яни можеше, ама искам пък, ама защо да не може...."

Не,  не беше Владо гост звезда.Беше си пълноправен участник.Аз не чух някой да го представя,  като гост звезда,  или да бяха обявени някои привилегии за него като звезда.И други известни личности са влизали и са били със статута на редовни участници.
Да,  имаше гости звезди като Каролев,  Данчо Йовчев,  но те бяха със съвсем друг статут.Бяха за точно определено време вътре,  не ги номинираха,  не ходиха нито ратаи нито на дуели.И дума не може да става да се сравняват.

# 831
Продуцентите доста подцениха зрителите този сезон, особено с днешния театър на Кирил.   Бях потресена от липсата им на какъвто и да е коментар след словесната му агресия срещу Ваня. От арогантността им да напишат във ФБ, че "кучетата си лаят, но керванът си върви" след случката. От нескопосаните обяснения, че Жоро не се е контузил сериозно, но лекарите преценили, че няма да е добре /човекът е бил с пукнати ребра и комоцио/да се върне. От необезопасените терен и съоръжения, неспирането на игрите, в които някои дуелисти едва не се пребиха.
Важното е да има зрелища и рейтинг. Посланията им за пробуждане се оказаха кухи фрази. У мен пробудиха агресия, неприязън и отчаяние и почти нито една положителна емоция.
Не разбирам мотивацията на повечето зрители да гласуват с есемеси и да наливат пари в мелницата им. Има толкова много по-добри каузи.  Не съм гледала другите сезони, но този се доближаваше до Биг Брадър. Мислех да си купя Алманаха им, но и от това ме отказаха.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 01:42 от vanians

# 832
  • София
Браво на Кирил за категоричната победа над един силен и достоен съперник!
Не стана драмата, която уви щеше да се получи между Жоро и Кирил, но уви, съдба. Жалко за този изплъзнал ни се бисер.
Браво на Любо за дарението и за това, че беше позитивен, усмихнат и всеки ден го виждах да работи по задачи и да помага на всички. Пак ще го повторя, генерално сбърка с подхода си към играта. Там му беше голямата грешка и накрая играта го наигра...

Живка и Пламен явно са в някаква лична уговорка, която е направена майсторски този път и продукцията няма как да изкара телевизора, хаха, така се прави. Гласовете на Коцето и Ваня бяха проформа, не мога да разбера защо трябваше да слушаме Живка за енти път как надълго и нашироко обяснява излишни неща. Тръгнала да анализира вота на Ваня, който беше безсмислен, wtf?

Учудих се на Пламен. Според мен направи грешка. Ако беше избрал Стефан можеше дори и зрителския вот да спечели, но той избра лесния път. Разбира се това е негово право и е част от играта, но един толкова добре подготвен физически участник с такава сила и кардио да се страхува от един чичко ай ти мениджър, еми не мога да го проумея. Много мускули и сила, но няма шампионско сърце. Жалко. Жоро и Киро никога нямаше да дръпнат Коцето, в това съм убеден. Но това са различни поколения и разбирания.

# 833
Никакъв възторг не изпитах от двамата герои. Единият загубен в агресията си и липсата на самооценка, другият увлечен в показност и демонстрации. Афиширането  на анонимния финансов жест на  Любо  и предложеното приятелство от Иван още повече подкопаха  доверието в продукцията, но момчето натрупа малко позитиви на изпроводяк.
 Нямам фаворит за финал,  но знам че Кирил ми е неприятен типаж, който допринесе за негативни изрази и емоции в мен .  Ралица в интервюто е приятна, сдържана и потвърждаваща , че Ивайло и и Кирил са двама самозабравили се индивида , които са създали обстановка на  непоносимост.

# 834
Избора на битки определи победителя между Коро и Любо. Киро имаше предимство във чисто фермерските (дърводелски) битки. Ако имаше дърпане на варели, събаряне на колони, стрелби с лък или прашка, битки с доза късмет като разни чувалчета или тухли със ключ вътре - нещата щяха да вдигнат шансовете на Любо. За мен знаейки двамата дуелисти, продукцията опрделено може да даде предимство на единия или другия. Ама това си е мое мнение. Ако срещна Любо някъде някога бих му стиснал ръката. Дано успее да създаде семейството за което мечтае един ден.

# 835
  • До морето
Ох, пробвах да изгледам интервюто с Ралица, но интервюиращата е покъртителна. Егати гласа й, егати интонацията, егати диалекта.....

# 836
Охохох, този Киро ще ме умори. Едва го изгледах вчера - щял да си тръгне като победител, ама си подарявал победата. Кой ще остане в такъв случай - сигурно и Коци нямаше да приеме хаха. Ужас, театър голям, ама и за актоьр не става. Битките бяха скучни, нямаше менци, нямаше тунели, нямаше нищо интересно, игри като за Киро.
Живка и мен вече взе да ме дразни, правеше се близка на Ваня, пък само я коментира зад кадър, какво , защо гласувала ала бала. Тя вече взе да ми писва с нейнинте анализи. Марта поне повече си мълчи.
Защо Пламен д ане избере Коце? Коце да не е нещо сакат? Значи накрая Любо отпадна, Виктор, ама Коцето там, отдавна трябваше да изхвърчи!
Нямам търпение да свършва вече тая Ферма, много дотегна

# 837
Според мен е ясно, че ако са на финала, зрителският няма да иде при Мартина, или Кирил, а по-скоро ожесточено ще се гласува те да НЕ спечелят. Такъв щеше да е случая с всеки финалист от тяхната групичката. В тази връзка не знаят каква огромна услуга правят на Пламен като го плюят. Пламен очевидно повече се асоциира с тяхната групичка през целия сезон, така и не се опълчи явно на никого от тях, докато не пестеше критика към Ваня и Ралица примерно. Повечето кадри все го показваха някъде около тях. Той никога нямаше да направи сам стъпката да се изолира от тях, която може като индидуален играч да му помогне много и да събере точки пред зрителите...та за това Кирил, Мартина и Любо направиха тази стъпка, вместо него. След толкова закани и плювни срещу Пламен от тях, вече не мисля, че зрителите го асоциират с тях. Добре свършена работа от титаните на мисълта. Ако Пламен спечели формата, което към момента смятам, че е много вероятно, трябва да ги черпи.

# 838
Никога не съм пускала смси за такива предавания, никога няма й да пусна, ако ще Луцифер да е на финал Grinning Абсурд да дам и 1 стотинка директно в джоба на любимите ми продуценти! Достатъчно е, че вече 3ти месец им гледам бозата, направо си се чудя що го правя Joy Мазохизъм ли е, стокхолмски синдром ли е...

Живка ми е един ходещ калкултор, върви и оценява всеки човек, ситуация, момент. Не знам как не й експлоадира мозъка от толкова сметки кога, какво и пред кой да каже нещо, да изманипулира, ем да угоди на всички вътре, ем да угоди на зрителите... Към момента Пацо ми е една идея по-голям „фаворит” за финала.

# 839
Кирил беше жалък с опитите да си изчисти имиджа.Ако държеше на думата си,щеше да си вземе мешката и да си тръгне,както беше се заканил няколко дни по рано.Подарявал победата ! Не се и усеща,че унижи опонента си.Който пък на фона на цялостното си държание във фермата,му се обезсмисли дарението.

Общи условия

Активация на акаунт