🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 865
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 75
Фермерските звезди май ще дават предимство в последната седмица, на елиминационните дуели. Така казаха наскоро продуцентитИ.

Мерси за темата.
Точно така. Пуснах епизод 3, да чуя по-подробно. Ще имат предимство при избора на битките в дуелите за финалисти.

# 76
Фермерските звезди май ще дават предимство в последната седмица, на елиминационните дуели. Така казаха наскоро продуцентитИ.

Мерси за темата.
Ели-Мели, благодаря. Пламен, Коце, и Георги са в по-неизгодна позиция тогава.

# 77
  • Sunshine state
Категорично "Не" на първия въпрос, не ми се гледат стари участници, вип-ове и тям подобни. На втория въпрос ми е все едно, само искам Киро час по-скоро вън.

# 78
  • гр.София
В началото на Фермата казаха, че броя на звездите ще имат някакво предимство, но не уточниха какво. Което ме навежда на мисълта, че могат да си измислят правилата в движение и както им е удобно според това, кой е с повече звезди.

# 79
Аз не искам сезон с бивши участници. Ще взема да се разочаровам и от такива, които са ми били симпатични, такъв страх имам вече. А и дали ще гледам следващ сезон на този формат, зависи от изхода на този. С тазгодишния приключих в знак на протест, че правилата са плаващи и не се спазват от самите продуценти, че не са измислени добре и дават възможност да се фаворизират определени играчи, недоказали се като добри състезатели. За липсата на толерантност у някои участници и мълчаливата подкрепа, която получават от страна на продукцията, няма нужда и да споменавам изрично, но понеже е капката, от която чашата преля, включвам и този аргумент.
За мъжките дуели ми е все едно, само за загуба на Кирил се надявам искрено.

# 80
Киро преди едно , две предавания каза нещо от рода на " Научете се да си отстоявате позициите , бе м*ма му стара"
Много , ама много искам да видя ,  дали ще си отстои той позицията и дали ще застане зад собствените  си думи , че ако Ваня  е фермер , ще си събере мешката . Ама трябва , както сложиха тв за Пламен и Коце , ей така да го покажат и Киро , ако "случайно " го е хванала амнезията какво е казал не веднъж . Келеш и позьор на куб.

Той още миналата седмица започна да шикалкави, че "не е имал точно това в предвид"
Не очаквам от  такъв индивид да си застане зад думите, въобще.
Много ми хареса Ванчето с каква голяма усмивка му каза нещо от рода на 'Интересно ми  ти какво ще направиш'

# 81
Представяте ли си на Ол старс Кирил и Шопски? Ще хвърчат глави.
Мисля, че ако Чавдар беше останал, щеше да се намеси при скандалите.

# 82
  • София
Ако Георги спечели крайната победа трябва да даде 10 000 лв. на Кирил, защото Кирил го победи в първия дуел на Арената (но понеже беше първи не беше елиминационен).

Не се знае какво предимство ще носят фермерските звезди. Те ще изиграят роля в полуфиналната фаза.

# 83
Аааа, мерси Дяволо! Значи е свързано с първия дуел още.
Иначе за звездите, Иван казва в епизод 3, че тези с повече, ще имат предимство при избор на битки в дуелите за определяне на финалисти, които се провеждат в последната седмица.

# 84
Представяте ли си на Ол старс Кирил и Шопски? Ще хвърчат глави.
Мисля, че ако Чавдар беше останал, щеше да се намеси при скандалите.
Чавдар щеше да се намеси, спор няма, но на коя ли страна? Каквато е консерва, сигурно „религията” няма да му позволи да защити Ваня. Все пак е жена, а жените трябва да си знаят мястото, да не приказват много, много.. Можеше да имаме трио от тъпаци наместо дует...

# 85
Аз искам дуел между Киро и Любо. Мисля, или по скоро искам Любо да го победи.
Кирил се държи страшно противно с Ваня. И на никой друг не му стиска да му противоречи, мълчат си и не искат да се карат с него.

# 86
Може звездите да имат значение за времето за стартиране на битките, т.е. тези с най-много звезди започват по-рано. Може да имат значение и за това кой може да си избора противник. Може и да добавят точки в дуела. Подозирам и, че може да направят обща битка межди трите жени, тъй като са нечетен брой.

# 87
Според мен и продуцентите не знаят за какво служат тези звезди - измислили са ги като нов елемент на принципа да има шаренко и сега ще ги нагласяват в движение.
Те ако бяха наясно за какво случажат звездите, щяха да са ни пробили ушите с тая информация.

# 88
  • Враца
Не гледам Фермата още от изцепките на Ивайло, ще си позволя да гледам, след като излезе Кирил.
За сега, само ще чета .

# 89
Аз не разбрах как така рекламира Виденов?

Фейсбук нещо не желае да ми зарежда, но е споделила видео с реклама на Мебели Виденов, в която участва и тази Коледа (а и май като цяло) от Виденов ще предлагат нейните творения, както и тези на други български занаятчии.

Аз доколкото разбирам тя твори не толкова често директно за индидуален клиент, колкото че доста магазини работят с нея и изкупуват нещата, които прави, за да ги предлагат в техните магазини. Абе, не може да се оплаче Ралица Grinning май доста добре и се развиват нещата и интересът към творенията й е доста голям. Едни сключват договори с (може би) най-голямата мебелна компания в България, други на 40 години си постват видео в YouTube как отговарят на хейтъри. Уникално, хаха.
35 не 40

Общи условия

Активация на акаунт